QUOTE(mjforever @ 2014 08 29, 20:12)
metų proveržis, bent jau man, per gerklę, tas peršamas personažas, kurio pilnam komplektui tik užrašytos kainos betrūksta.
nei grožio, nei proto, nei talento, nei charizmos. Bando kažką iš savęs laužt, bet net tam neužtenka proto. O nuo to lindimo visur tik dar atgrasesnė darosi.
Liepa persiderinusi prastai sužaliavo, o Zvonkė, ar Bonkė, neprisimenu jau, praktiškai be sijono, delninė ilgesnė, tas trumpumas tipo ieškau vyro afiša? kad nekomfortas tai jau tikrai.
plaukai į vieną pusę, lūpos į kitą pusę veidą perkreipė-vėl nepavyko princese pasiversti, vis atvirkščiai.
veidas gražus kaip iš proškų reklamos, bet ne tokiai baltai nekaltybei, su bateliais nė prie ko
aa, Krisitiną Ivanovą su gimtadieniu sveikino...
Prisirūkė
QUOTE(Mosso @ 2014 09 07, 21:26)
Prisirūkė
Panašu kad. Man šiame puslapyje Liepa gan normaliai atrodo, būna daug blogiau. Marozės pavytusi suspausta nugara pvz
QUOTE(Mosso @ 2014 09 07, 20:26)
niekaip nesuprantu, prieš keletą metų buvo tokia padori, normali mergina, o kas dabar pasidarė...
QUOTE(Elsker @ 2014 09 07, 22:37)
niekaip nesuprantu, prieš keletą metų buvo tokia padori, normali mergina, o kas dabar pasidarė...
taigi suaugusia patapo hihihi
Bet Kazlauskaitės veido išraiška
QUOTE(Isila @ 2014 09 08, 14:40)
jei taip visi suaugę žmonės elgtųsi....
gražios kelnės
QUOTE(Isila @ 2014 09 12, 10:05)
man tik įdomu kiek laiko prireikė kol jas užsimovė, nes čia ne šiaip viens du ir į kelnes įšoki