Ai, man Vitulskiene kazkaip neuzkliuvo Na laukiasi ji, sventoj mano supratimu padety, tai lai daro ka nori, o kad ji su suknia, tai jai turbut silta nuo pakilusio spaudimo plius ir paskutines jai dienos iki gimdymo, nu o Merunelis, pakudo, tai jam salta Vat Kazlausku Ingridute tai , nukudus kazkaip, kojytes kaip sakaliukai, galva didele palikus ir siaip atrodo kaip nuo stoties
Ai, man Vitulskiene kazkaip neuzkliuvo Na laukiasi ji, sventoj mano supratimu padety, tai lai daro ka nori, o kad ji su suknia, tai jai turbut silta nuo pakilusio spaudimo plius ir paskutines jai dienos iki gimdymo, nu o Merunelis, pakudo, tai jam salta
Ai, man Vitulskiene kazkaip neuzkliuvo Na laukiasi ji, sventoj mano supratimu padety, tai lai daro ka nori, o kad ji su suknia, tai jai turbut silta nuo pakilusio spaudimo plius ir paskutines jai dienos iki gimdymo, nu o Merunelis, pakudo, tai jam salta
Vat Kazlausku Ingridute tai , nukudus kazkaip, kojytes kaip sakaliukai, galva didele palikus ir siaip atrodo kaip nuo stoties
Kazlauskaitė gal tik batus netinkamus pasirinko-prie tokio sijonėlio norėtųsi ne tokių grubių,o kiek kitokių aukštakulnių,o dėl galvos ir veido,čia mes jau nieko nepakeisim,kokią gamta davė,tokią turi
šita garsenybė, garsi savo mama iš Karmėlavos, labai jau bruka į eterį savo nepakartojamą įvaizdį, kuris dažniausiai atrodo kaip ištrauktas iš labdaryno, nušiurę plaukų galai ir vulgarūs batai prie mini odinio sijono- tiesiog nebrangi sexy "paprastutė". Lūpdažis sendina, tik jaunai vištytės mėsytei tokie kontrastai pakeliami.