Grožiui neabejingos moterys domėjosi KristiAnos naujienomis
http://www.15min.lt/...enomis-50441#32
Ai, tiek to,
QUOTE(Diaina @ 2014 03 29, 17:57)
O kas čia blogai?
Manau suknios netinka prie amziaus ir nevisiskai sutvarkytu plauku... plius vasarines sukneles ir blizgancios pedkelnes , as taip manau
ghmm, moteriske, kuriai stuktelejo 50ieji (bent is foto taip atrodo) pasipuosus suknele is a la asos jaunikliu skyriaus..per trumpa suknia (nors kojas ir dailias turi, bet jas galima skoningiau demonstruoti, kad ir gilesniu sijono iskirpimu ect), blizgios pedkelnes a la 1990ieji..ir bateliai nederantys. aj - dar plaukai nesutvarkyti. nelabai bendrai paemus..
baltos damų suknios, kalbat apie spalvą, itin nevykęs pasirinkimas, kontrastas juodų plaukų labai paryškina veido spalvą ir odos trūkumus. Nekalbu jau apie mini, tuo pačiu berankoves ir dar pabrėžtą krūtinę. Moterys brandžios, bet taip ir nesusivokę , kad gamtoje tik dėl tam tikros paskirties ir tam tikru laiku pabrėžtinas seksualumas yra gražu, kitaip tai tik parodija ir marazmas.
Ponios Ručienės skonis su jos pinigais, sakyčiau, ypatingai apgailėtinas.
QUOTE(mjforever @ 2014 03 29, 13:45)
Man sicia labai daliai apsiredziusi moteris. Ir tos pedkelnes ypac Bet yra vienas bet... apranga nedera su amziumi... ivaizdis toks mokykliskas, todel noretusi jaunesnio veidelio prie jo
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 30, 12:20)
Man sicia labai daliai napsiredziusi moteris. Ir tos pedkelnes ypac Bet yra vienas bet... apranga nedera su amziumi... ivaizdis toks mokykliskas, todel noretusi jaunesnio veidelio prie jo
man irgi drabužių komplektas patinka, pėdkelnės bet atrodo kaip fotošopas.
Į kulinarinius apdovanojimus atskubėjo būrys kviestinių svečių
turbūt ne dažnai kviečia, kad visa atributiką susikrovė išsidemonstruoti
turbūt ne dažnai kviečia, kad visa atributiką susikrovė išsidemonstruoti