Va kaip pasipuošė
Nieks ir nesako, kad figūra nevykusi. O suknelė taip - kažkosk balaganas, nei šis nei tas. Gal ir originalu. Bet nereiškia, kad vykę
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 01 11, 22:43)
Mačiau ir aš tą ponią rusiškuose puslapiuose Pasirodo, kai pergeri žalios kavos su imbieru, norisi visai nusirengti
J.Roberts atrodo kaip virtuvės šefė su išeigine uniforma.
naktinė kepuraitė ( merginoms, kurios grįžta vėlai namo tamsiais šaligatviais)
Krūtinė
QUOTE(pumpica @ 2014 01 11, 11:07)
O Montvydai kuom blogai?
Aš ir nesupratau...
Man ji labai gražiai atrodė
QUOTE(Isila @ 2014 01 15, 12:16)
visos man čia gražios, išskyrus antrąją, kurios nei kirpimas, nei kritimas puošniai neatrodo.
Pirmajai sukniai netinkama medžiaga parinkta - labai susiglamžiusi, negražiai krenta, o ir spalva moteriškei nelabai. Kažkaip tokie bliedna atrodo. Antroji tikrai su apranga pro šalį prašovė Cailey suknelė man graži, bet jos krūtinei nepritaikyta, atrodo lyg žemyn slystų. Na paskutinioji.. ech tos nie nuogos, nei apsirengusios
QUOTE(Isila @ 2014 01 15, 12:45)
Pirmajai sukniai netinkama medžiaga parinkta - labai susiglamžiusi, negražiai krenta, o ir spalva moteriškei nelabai. Kažkaip tokie bliedna atrodo. Antroji tikrai su apranga pro šalį prašovė Cailey suknelė man graži, bet jos krūtinei nepritaikyta, atrodo lyg žemyn slystų. Na paskutinioji.. ech tos nie nuogos, nei apsirengusios
Cailey suknelei jeigu ir trūksta ko, tai ryškumo- va su ja tai tikrai išblukusiai moteris atrodo. Krūtinė visai normaliai
Tie nuogumai dabar tiesiai nuo podiumų, dizainerių padiktuoti. Ir kodėl ne- juk turi kažkas keistis, mados, fasonai, kaip būtų nuobodu žiūrėti vien tas pūstas ar aptemtas kaip naro kostiumas suknias. Galima nuogai ir tuo pačiu nevulgariai atrodyti. Kaip Jūsų įkeltu atveju. Ir pats drabužis harmoningas, ir moteriai šiai tinka. Ir proga.
QUOTE(Forget @ 2014 01 13, 22:05)
baisuuuuu....ir kas ji tokia ....papų ir subinės demonstruotoja, toki jos nuopelnai?