Man labai patinka vardas DOMINYKAS Jau seniai buvau sugalvojusi,kad duosiu berniukui si varda
Kai laukiuosi, galvojau kai gims berniukas pavadinsiu jį DOMINYKŲ tikra labai gražus vardukas Bet gimė mergaitė ir pavadinom MELITA, tada buvo visai nepopuliarus vardukas, o dabar vis dažniau išgirstu šį varduką
Kai laukiausi saviškio,kaip tik stengėmės duoti tokį vardą ,kuris neskambėtų ant kiekvieno kampo. Pavadinom sūnų Aidu. Retas buvo prieš 8 metus,mažai kas ir dabar juo vaikus vadina. Man asmeniškai gražus trumpas lietuviškas vardas.
QUOTE(Aricci @ 2012 01 28, 01:03)
O aš pastebėjau, kad daug kas vaikus pavadina Rapolu. Nežinau kaip jums šitas vardas, bet man jis pats negražiausias, koks tik gali būt. Neįsižeiskit, čia tik mano nuomonė. Bet ar jis jums neprimena didelio, storo, ropojančio vabalo? Vaikystėj išvis galvojau, kad Rapolas tai čia vabalas ir jei kas ką taip pavadina, tai tik šaiposi... Ir kuo šitas vardas toks populiarus tampa? Kad senoviškas? Nesupykit, bet tfuu...
Negrazus man irgi Rapolas
Mano vardas yra nedažnai pasitaikantis, man patinka. Mano klasėje buvo trys Gabijos. Pradinėse dvi, tad vyresnė buvo Gabija, o mažesnė Gabytė (taip praminė mokytoja ir daugiau niekas jos kitaip nevadina iki šiol), o dar vėliau atsiradus dar vienai Gabijai ji buvo šaukiama pavarde. Vat. Gal kiek ir maišė, bet vaikams kartu ir patinka, kai jie ne vieni ir kai vieni. Netrukdo manau.
Dabar buvo mada tu Emiliju vardu, mano drauge sake savo dukra vede į pirma klase tai 12 Emiliju pakliuvo į ta pačia klase, mokytoja kaip sako Emilija, visos 12 ka
O kaip jums Andrėja ar Migle?
O kaip jums Andrėja ar Migle?
QUOTE(Meege @ 2013 09 25, 20:41)
Dabar buvo mada tu Emiliju vardu, mano drauge sake savo dukra vede į pirma klase tai 12 Emiliju pakliuvo į ta pačia klase, mokytoja kaip sako Emilija, visos 12 ka
Čia jau istorija iš fantastikos srities.
QUOTE(HappyAngel @ 2013 09 26, 18:42)
Čia jau istorija iš fantastikos srities.
Gal pagrazinta istorija, bet gana reali. As pati turiu savo laiku populiaru varda. Tai univere kazkam susisviete visas tuo paciu vardu patalpint i viena grupe
nžn,ar į temą, visą nėštumą žinojau, kokio vardo noriu berniukui, bet...kai liko vos kelios savaitės, kuo toliau, tuo labiau ėmiau mėtytis, svarstyt... kurį jūs, kaip mama, rinktumėt? ne šiaip gražus, bet vat jei reiktų savo vaikui? Aikas, Dijus, Rojus, Jonas,Markas,Benitas, Martas...?? nes būna, išgirsti, oi gražu, įdomu, neįprasta, bet savo vaikui - nea....