Įkraunama...
Įkraunama...

Populiariausi vardai

QUOTE(InJe*kcija @ 2011 04 09, 09:08)
Tai žinoma, kad nebus nelaimingas ar dar koks dėl savo vardo dažnumo smile.gif Pati turiu populiarų vardą, kuris savo laiku buvo 'ant bangos' ir tikrai nesigraužiu, bet būčiau visai nieko prieš, pavadinta retesniu vardu.
Man asmeniškai labai gražus vardas Emilija (mano netikros močiutės vardas), norėčiau juo pavadinti dukrą, bet vienas iš faktorių, kodėl taip nebus, tai jo dažnumas..

Emilija buvo vienas iš man gražiausių vardų (nors tuo laiku, kai gimė dukra, nepopuliarus). Dukrai suteikėm kitą mums patikusį vardą, o Emilija tapo krikšto vardu.
Atsakyti
Padariau nedidelę statistinę suvestinę, susijusią su populiariais vardais smile.gif Peržvelgiau vieno universiteto pirmakursių sąrašą. Iš beveik 1800 įstojusių yra: po 10 Ignų, Jonų, Kamilių, Marijų, Mildų, Renatų, Robertų (mergaičių), Žygimantų; po 11 Andrių, Austėjų, Ramintų; po 12 Aurimų ir Živilių; po 13 Aurelijų (mergaičių), Deividų ir Ingų; po 15 Gabrielių (mergaičių), Giedrių (mergaičių) ir Vaidų (mergaičių); po 16 Aisčių (mergaičių), Marių, Sandrų ir Ugnių (mergaičių); 17 Neringų; 18 Mantų; 19 Paulių; po 20 Linų (mergaičių); Mindaugų, Tomų, ir Viktorijų; 21 Rūta; 22 Lukai; po 25 Evelinas ir Karolius; 30 Laurų; 31 Indrė; po 32 Gretas ir Simonas; 33 Agnės; 34 Gintarės; 36 Kristinos; po 37 Doviles ir Monikas; po 38 Egles ir Justinas; 39 Karolinos ir 51 Ieva.
Vardų surinkusių mažesnį nei 10 skaičių, nerašiau.
Atsakyti
iš 1800 dešimt žmonių tokiu pat vardu tai dar nieko vien mūso kurse buvo 4 Jovitos ir 4Simonos.
O kad Ieva pats populiariausias tai nelabai ir nustebau. Nes tai vienas iš nedaugelio vardų kur visais laikais populiarus,
Atsakyti
Laukiuosi berniuko, ir galvoj vis sukasi DOMINYKAS. Suzinojau, kad tai vienas populiariausiu vardu... taciau neketinu atsisakyti sio vardo vien del populiarumo, jei jis tiks vaikuciui, taip ir vadinsime blush2.gif .
Atsakyti
Kai laukem pirmo maziuko iki galo nežinojom kas gims, tai buvom nusprende, jei gimtu berniukas, pavadinti DOMANTU, o jei mergyte BRIGITA, GABRIELE arba DEIMANTE. Pavadinom Brigita.
Dabar laukiam antro ir vel gi nezinom kas bus. MB labai laukia mazo Domuko, o as vietoj Brigitos i panu sarasa pridejau GODA. Nezinau kodel, bet uzkliuvo.
Jokiu topu tada neziurejau, tiesiog limpa man sitie vardai.
Atsakyti
O aš pastebėjau, kad daug kas vaikus pavadina Rapolu. Nežinau kaip jums šitas vardas, bet man jis pats negražiausias, koks tik gali būt. Neįsižeiskit, čia tik mano nuomonė. Bet ar jis jums neprimena didelio, storo, ropojančio vabalo? Vaikystėj išvis galvojau, kad Rapolas tai čia vabalas ir jei kas ką taip pavadina, tai tik šaiposi... Ir kuo šitas vardas toks populiarus tampa? Kad senoviškas? Nesupykit, bet tfuu...
Atsakyti
QUOTE(gerrut @ 2012 01 28, 01:03)
O aš pastebėjau, kad daug kas vaikus pavadina Rapolu. Nežinau kaip jums šitas vardas, bet man jis pats negražiausias, koks tik gali būt. Neįsižeiskit, čia tik mano nuomonė. Bet ar jis jums neprimena didelio, storo, ropojančio vabalo? Vaikystėj išvis galvojau, kad Rapolas tai čia vabalas ir jei kas ką taip pavadina, tai tik šaiposi... Ir kuo šitas vardas toks populiarus tampa? Kad senoviškas? Nesupykit, bet tfuu...

Man labai gražus vardas, kaip ir labai graži Šv. Rapolo bažnyčia Vilniuje prie Žaliojo tilto. O dėl senoviškumo, tai Jūsų sūnelio vardas tik keletu tūkstantėlių jaunesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 22, 08:12)
Na o ankščiau kitaip buvo? Pamenu kaimo mokykloje kurioje ir taip vaikų nėra gausu vienoje klasėje susirinko ar 4 Jurgitos.
Kristinos, Lauros, Mindaugai, Dariai. Mano augimo metu tai buvo populiarūs vardai. Ir ka visi jie užaugo žmonėmis.  mirksiukas.gif

sutinku
Atsakyti
QUOTE(Nedera @ 2012 01 15, 18:17)
Laukiuosi berniuko, ir galvoj vis sukasi DOMINYKAS. Suzinojau, kad tai vienas populiariausiu vardu... taciau neketinu atsisakyti sio vardo vien del populiarumo, jei jis tiks vaikuciui, taip ir vadinsime  blush2.gif .

Man laaabai grazus vardas Dominykas 4u.gif
Mes isrinkome savo pagrandukui varda ir tik veliau suzinojau ,kad jis pakankamai populiarus...bet grazus bigsmile.gif
Atsakyti
nežiūrėjau populiarumo, bet susidarė įspūdis, kad gana populiarus vardas Aistis "(dėl niekaip man nesuprantamų priežasčių) mastau.gif ir kolegė, ir pora pažįsrtamų taip pavadinusios sūnus, viena dar norėjo vadinti, bet vyras paprieštaravo.
Atsakyti
QUOTE(gerrut @ 2012 01 28, 00:03)
Bet ar jis jums neprimena didelio, storo, ropojančio vabalo?

Neprimena. Man Rapolas- labai gražus vardas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 02 06, 11:15)
nežiūrėjau populiarumo, bet susidarė įspūdis, kad gana populiarus vardas Aistis "(dėl niekaip man nesuprantamų priežasčių) mastau.gif ir kolegė, ir pora pažįsrtamų taip pavadinusios sūnus, viena dar norėjo vadinti, bet vyras paprieštaravo.

Aistis man irgi labai gražus vardas jis trumpas, skambus, aiškus, ir vaikui ir jau suaugusiam skamba, mielai duočiau pilvelio gyventojui, bet kaimynu bernas didelis tokiu vardu blush2.gif O Dominykas tikrai šiuo metu labai dažnas. Berniukui vardą išrinkti žymiai sunkiau, nei mergaitei (l. daug gražių vardukų), o berniukams paprastų, bet ne per dažnų vardukų mažai, man neblogas Matas, ale vyras juokiasi, jam šach ir mat lotuliukas.gif
Atsakyti