Įkraunama...
Įkraunama...

Populiariausi vardai

QUOTE(Linuze @ 2011 04 02, 22:50)
. Ir dabar būsimą dukrytę ketinu pavadinti Vilte, ir vėl vardas populiarus  doh.gif . Bet negi dėl to turėčiau duot vaikui vardą Vincė ar Bronė?  g.gif

Vincė - labai gražu smile.gif Bronė tai jau ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 04 03, 06:54)
Vincė - labai gražu  smile.gif Bronė tai jau ne  biggrin.gif

Manau, kad vardas yra skonio reikalas mirksiukas.gif . Vat pavyzdžiui, man, Vincė, tikrai ne prie širdies schmoll.gif . Ir tai, kad mano vaikas turės, tokį patį vardą kaip kitas, tai nereiškia, kad jis/ji bus eilinis. Kokia nauda duot vaikui vardą, kuris tau nepatinka, tai tu kai tą vaiką vadinsi, tuo vardu, kiekvieną kartą galvosi, kokia nesąmone pavadinau savo vaiką, tik tam, kad jis/ji, būtų vieninteliai ir nebūtų eiliniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2011 04 02, 23:50)
Užėjau pažiūrėt vardų populiarumą, ne dėl to, kad neduosiu savo vaikui, MAN gražaus vardo, tiesiog smalsumas atvedė čia.
Nesupykit, bet pasisakysiu, turiu sūnelį Matą, ir tikrai, kai gimė, nežiūrėjau, kelintoj vietoj bus pagal populiarumą, tiesiog patiko vardas, jo reikšmė, ir mažyliui tiko(be to draugų būrį, nei vienas berniukas nebuvo pavadintas Matu). Dabar žiūriu į vaiką ir nemanau, kad jam tiktų koks kitas vardas. Ir dabar būsimą dukrytę ketinu pavadinti Vilte, ir vėl vardas populiarus  doh.gif . Bet negi dėl to turėčiau duot vaikui vardą Vincė ar Bronė?  g.gif

Pritariu, Linuze drinks_cheers.gif
Vaikučiui vardą parenki pagal jo reikšmę, skambesį, tau sukeliamas emocijas ir tikriausiai tik paskutinėje vietoje yra mąstymas apie tai, ar tas vardas bus tuo metu populiariausias, ar visai nepopuliarus. Keisti savo pasirinkimą tik dėl to, kad šiuo metu vardas populiarus ir vadinti kažkaip, bet svarbu nepopuliariai schmoll.gif nežinau, man atrodo tai tikrai vaiko asmenybės ir tolimesnės raidos nepakeis...
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2011 04 04, 15:31)
Kokia nauda duot vaikui vardą, kuris tau nepatinka, tai tu kai tą vaiką vadinsi, tuo vardu, kiekvieną kartą galvosi, kokia nesąmone pavadinau savo vaiką, tik tam, kad jis/ji, būtų vieninteliai ir nebūtų eiliniai  doh.gif

g.gif Labai jau daug krastutinumu jusu poste. Negi nera jokiu vardu, kurie nebutu top 10 ir tuo paciu jums patiktu? Nu netikiu smile.gif Ne todel, kad ikalbineciau vaika pavadinti retesniu vardu, bet tikrai netikiu, kad jums visi retesni vardai yra nesamones.
Atsakyti
QUOTE(proporcija @ 2011 04 04, 12:53)
Pritariu, Linuze  drinks_cheers.gif
Vaikučiui vardą parenki pagal jo reikšmę, skambesį, tau sukeliamas emocijas ir tikriausiai tik paskutinėje vietoje yra mąstymas apie tai, ar tas vardas bus tuo metu populiariausias, ar visai nepopuliarus. Keisti savo pasirinkimą tik dėl to, kad šiuo metu vardas populiarus ir vadinti kažkaip, bet svarbu nepopuliariai schmoll.gif  nežinau, man atrodo tai tikrai vaiko asmenybės ir tolimesnės raidos nepakeis...

thumbup.gif
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 04, 13:16)
g.gif Labai jau daug krastutinumu jusu poste. Negi nera jokiu vardu, kurie nebutu top 10 ir tuo paciu jums patiktu? Nu netikiu smile.gif Ne todel, kad ikalbineciau vaika pavadinti retesniu vardu, bet tikrai netikiu, kad jums visi retesni vardai yra nesamones.

Manau truputį nesusipratimas įvyko 4u.gif mirksiukas.gif . Man vardai nėra nesąmones, retesni, ar ne, tiesiog man patiko vardukas iš "topų", tiksliau aš tą varduką, savo dukrytei buvau parinkus, kai dar nežinojau, kad tikrai ją turėsiu blush2.gif
Tik mane truputį užgavo vienos mamos išsireiškimas, kad kam vaiką vadinti eiliniu Matu, jei yra daug kitų vardų. O jei aš du mėnesius rinkausi savo kūdikėliui vardą ir jam joks kitas vardukas netinka g.gif rolleyes.gif
Manau reikėtų daugiau tolerancijos mirksiukas.gif
O jei supratot, kad man ne "topiniai" vardai nesąmonės, tai soriukas, tikrai nenorėjau taip išsireikšti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuze: 05 balandžio 2011 - 18:49
QUOTE(proporcija @ 2011 04 04, 15:53)
ir tikriausiai tik paskutinėje vietoje yra mąstymas apie tai, ar tas vardas bus tuo metu populiariausias, ar visai nepopuliarus.

jei tektų rinkti vaikui vardą, tai visų pirma pamąstyčiau apie populiariausius vardus ir jų net netraukčiau į galimų variantų sąrašą
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 04 08, 20:01)
jei tektų rinkti vaikui vardą, tai visų pirma pamąstyčiau apie populiariausius vardus ir jų net netraukčiau į galimų variantų sąrašą

Jei neturite vardo, kuriuo norėtumėte pavadinti savo vaiką, kuris jums būtų prasmingas, gražus, o tiesiog jį renkate iš visų esamų vardų, tada taip, sutinku, kad pamąstysite apie populiariausius vardus ir pasirinksite mažiau populiarų. Bet Linuze rašė apie tai, kad tikrai nėra svarbu kelintoje top vietoje yra vardas, kai tas vardas jau yra tavo galvoje, mintyse, širdyje ir gimusiam vaikučiui jis tiesiog tinka. Kaip supratau, ji norėjo pabrėžti, kad ir 1000-asis Matas ar Petras nebus eilinis ar mažiau laimingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proporcija @ 2011 04 08, 22:37)
Jei neturite vardo, kuriuo norėtumėte pavadinti savo vaiką, kuris jums būtų prasmingas, gražus, o tiesiog jį renkate iš visų esamų vardų, tada taip, sutinku, kad pamąstysite apie populiariausius vardus ir pasirinksite mažiau populiarų. Bet Linuze rašė apie tai, kad tikrai nėra svarbu kelintoje top vietoje yra vardas, kai tas vardas jau yra tavo galvoje, mintyse, širdyje ir gimusiam vaikučiui jis tiesiog tinka. Kaip supratau, ji norėjo pabrėžti, kad ir 1000-asis Matas ar Petras nebus eilinis ar mažiau laimingas 4u.gif

Tai žinoma, kad nebus nelaimingas ar dar koks dėl savo vardo dažnumo smile.gif Pati turiu populiarų vardą, kuris savo laiku buvo 'ant bangos' ir tikrai nesigraužiu, bet būčiau visai nieko prieš, pavadinta retesniu vardu.
Man asmeniškai labai gražus vardas Emilija (mano netikros močiutės vardas), norėčiau juo pavadinti dukrą, bet vienas iš faktorių, kodėl taip nebus, tai jo dažnumas..
Atsakyti
QUOTE(proporcija @ 2011 04 08, 19:37)

drinks_cheers.gif tikrai taip ir norėjau pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai gimiau, pries 30 metu, labai populiarus vardas buvo Lina. Ir klasej dvi Linos buvom (is 5 mokiniu) hihihi.gif ir kaime kelios Linos augo, bet del to tikrai nesijauciau nelaiminga ar pilka irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.n @ 2011 04 19, 16:46)
Kai gimiau, pries 30 metu, labai populiarus vardas buvo Lina. Ir klasej dvi Linos buvom  (is 5 mokiniu) hihihi.gif ir kaime kelios Linos augo, bet del to tikrai nesijauciau nelaiminga ar pilka irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif Ir aš hihihi.gif .
Visai pamiršus buvau, kad buvom trys Linos kieme smile.gif .
Atsakyti
[QUOTE]Dovydas, Nojus, Lukas, Martynas[QUOTE]

dar Danielius ,Pijus ,Deividas blink.gif sitie vardai patys populiariausi tapo
Atsakyti