Tomas, Rokas, Mantas
Kristina, Rūta, Austėja, Karolina, Agnė, Dovilė
Paskutiniu metu aplinkoje labai daug Gvidų gimsta.
QUOTE(Upjora @ 2011 03 08, 00:42)
Paskutiniu metu aplinkoje labai daug Gvidų gimsta.
Gvido nei vieno nepažistu
Manau tikrai populiarus vardas yra Simas, Tomas, Rokas, Dovilė, Gabrielė, Rūta
ir ypač dabar kas antra mažą mergaitė Lėja, Mėja, Fėja, Autėja
Buvau darželyje dėl dukros priėmo, tai jo vedėja guodėsi, kad dabar sunku vaikus į grupes skirsyti ne tik pagal amžių, bet ir pagal vardus, nes paskui bus grupėje 5 Emilijos, 5 Gabijos ir Dovydai... Atsiverčiau pretendentų į darželį sąrašą (ir įdomumo dėlei suskaičiavau), tai lyderiai:
9 pretendentai: Gabija.
6: Goda, Kamilė, Matas.
5:Dovydas, Emilija, Jokūbas.
4:Gabrielė, Justas, Rokas, Viltė.
3:Arminas, Austėja, Benas, Dominykas, Donatas, Ema, Gustas, Gytis, Ieva, Jonas, Karolis, Mantas, Martynas, Milda, Simonas, Tadas, Ugnė, Urtė.
Nustebau dėl Gyčio, Mildos ir Tado ir nusistebėjau, kad Lukų nelabai bus...
3:Arminas, Austėja, Benas, Dominykas, Donatas, Ema, Gustas, Gytis, Ieva, Jonas, Karolis, Mantas, Martynas, Milda, Simonas, Tadas, Ugnė, Urtė.
QUOTE(Ende @ 2011 03 16, 01:02)
Buvau darželyje dėl dukros priėmo, tai jo vedėja guodėsi, kad dabar sunku vaikus į grupes skirsyti ne tik pagal amžių, bet ir pagal vardus, nes paskui bus grupėje 5 Emilijos, 5 Gabijos ir Dovydai... Atsiverčiau pretendentų į darželį sąrašą (ir įdomumo dėlei suskaičiavau), tai lyderiai:
O aš nusistebėjau, kad visi šie vardai man tokie gražūs
QUOTE(Ende @ 2011 03 16, 00:02)
nu žiauru...... žiauru vaikų atžvilgiu - dėl gražumo sau vaiką pavadint EILINE EMILIJA ar GABIJA, ar MATU .... ""bele man patinka""....
Na o ankščiau kitaip buvo? Pamenu kaimo mokykloje kurioje ir taip vaikų nėra gausu vienoje klasėje susirinko ar 4 Jurgitos.
Kristinos, Lauros, Mindaugai, Dariai. Mano augimo metu tai buvo populiarūs vardai. Ir ka visi jie užaugo žmonėmis.
Kristinos, Lauros, Mindaugai, Dariai. Mano augimo metu tai buvo populiarūs vardai. Ir ka visi jie užaugo žmonėmis.
QUOTE(Arvena @ 2011 03 21, 22:58)
nu žiauru...... žiauru vaikų atžvilgiu - dėl gražumo sau vaiką pavadint EILINE EMILIJA ar GABIJA, ar MATU .... ""bele man patinka""....
kai vadina normaliu populiariu vardu, nematau nieko blogo - visada buvo populiariausių vardų tam tikrais laikotarpiais. jie dė;l to ir populiarūs, kad daugeliui žmonių patinka. bet kai vadina belekaip, nes ""bele man patinka"", tada jau
QUOTE(muminukas @ 2011 03 22, 08:17)
kai vadina normaliu populiariu vardu, nematau nieko blogo - visada buvo populiariausių vardų tam tikrais laikotarpiais. jie dė;l to ir populiarūs, kad daugeliui žmonių patinka. bet kai vadina belekaip, nes ""bele man patinka"", tada jau
Vaikystėje ir jaunystėje mano vardas buvo labai populiarus, ypač tarp jaunesnių už mane. Na ir kas? Kuo toliau, tuo rečiau susiduriu su savo bendravardėmis (nors vardas iki šiol gana populiarus).
QUOTE(muminukas @ 2011 03 22, 07:17)
Tūkstantį kartų geriau būti eiline (net nesiverčia liežuvis taip sakyt apie šį vardą) Emilija nei vienintele mieste Estela.
O tam vaikui dėl jo vardo populiarumo iki lemputės, tėvai tą daugiau sureikšmina, pastebėjau. Aš, pavyzdžiui, maža būdama, norėjau ta populiaria Jurga būt, man toooks gražus vardas atrodė. O universitete mūsų kurse trys Kristinos buvo, nekliuvo niekam, nenumeravom. Mane, beje, taip pat Kristina tėvai vadint norėjo, esu tikra, kad dėl to nebūčiau puolus į depresiją.
Tai apie kokį žiaurumą čia kalbam?
QUOTE(Ūla @ 2011 03 22, 09:29)
1.Tūkstantį kartų geriau būti eiline (net nesiverčia liežuvis taip sakyt apie šį vardą) Emilija nei vienintele mieste Estela.
2.Tai apie kokį žiaurumą čia kalbam?
1. ne ne , nu tai taip
2. nu vat ASMENIŠKAI (gi kiekvienas čia išsakom savo nuomonę, kuri nėra gi 100 proc teisinga) - man nėra gražu ir normalu vadinti vaikus iš 10 POPTOP , nes "nu kaip man gražu, ajajaj ir nesvarbu, kad dar tūkstančiai Gabijų laksto" nu ne, man ne.....
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 22, 07:12)
Na o ankščiau kitaip buvo? Pamenu kaimo mokykloje kurioje ir taip vaikų nėra gausu vienoje klasėje susirinko ar 4 Jurgitos.
žinot - aš net neabejoju, kad ir Estelos, Vanesos ir Džesikos ir pan irgi užaugs žmonėmis
QUOTE(Arvena @ 2011 03 22, 11:05)
nu vat ASMENIŠKAI (gi kiekvienas čia išsakom savo nuomonę, kuri nėra gi 100 proc teisinga) - man nėra gražu ir normalu vadinti vaikus iš 10 POPTOP , nes "nu kaip man gražu, ajajaj ir nesvarbu, kad dar tūkstančiai Gabijų laksto" nu ne, man ne.....
Užėjau pažiūrėt vardų populiarumą, ne dėl to, kad neduosiu savo vaikui, MAN gražaus vardo, tiesiog smalsumas atvedė čia.
Nesupykit, bet pasisakysiu, turiu sūnelį Matą, ir tikrai, kai gimė, nežiūrėjau, kelintoj vietoj bus pagal populiarumą, tiesiog patiko vardas, jo reikšmė, ir mažyliui tiko(be to draugų būrį, nei vienas berniukas nebuvo pavadintas Matu). Dabar žiūriu į vaiką ir nemanau, kad jam tiktų koks kitas vardas. Ir dabar būsimą dukrytę ketinu pavadinti Vilte, ir vėl vardas populiarus . Bet negi dėl to turėčiau duot vaikui vardą Vincė ar Bronė?