Įkraunama...
Įkraunama...

Populiariausi vardai

QUOTE(insi @ 2007 11 12, 17:43)
iki blogumo atsibode vardai - gabriele, kamile, auguste, matas, mantas, nojus ir lukas ir vejas. niekda jokiai budais savo vaikui ne vieno is siu vardu neduociau schmoll.gif

Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif . O mano manymu jau geriau populiarus ir daznai sutinkamas vardas, nei toks, nuo kurio tik ausis pakraipai - nei sis, nei tas. Ir svarbiausia, kad tas vardas patiktu paciam vaikui, kai paaugs smile.gif
Atsakyti
Mano sunaus vardas KLAIDAS pati jy isrinkau ir nesigailiu.Jis pats sako kodel as daugiau negirdziu tokiu vardu?as manau ir gerai nors nenuobodus vardas.Dabar laukiuosi antro tik nezinau kas gims bet galvoju koky varda reiks isrinkti dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2007 04 23, 09:10)
O kokio amžiaus pažįsti? Aš pažįstu vaikiną vardu Titavianas, tai visi Titty jį vadino, kas išvertus taip liaudiškai yra papas, ir tikrai ne iš gerų paskatų taip vadino, bet įžeidžiančiai.

vienas pažįstamas amerikonas išgirdo Lietuvoj vardą Titas ir pasakė: "laimė tam vaikui kad jis gyvens ne JAV. Pas mus už tokius vardus muša" biggrin.gif

nors kita vertus, duodi vaikui vardą koks gerai skamba tavo šalyje. negali išvengt visų atvejų, kad kitoj kalboj tas vardas reikš kažką kvailo. pas mus pvz. labai absurdiškai skambėtų vardas Bibiana bigsmile.gif
galų gale ir egzotikos nereikia, paklauskit rusakalbių su kuo jiems asocijuojasi Lukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 17 lapkričio 2007 - 15:14
QUOTE(Dios @ 2007 11 17, 15:12)
vienas pažįstamas amerikonas išgirdo Lietuvoj vardą Titas ir pasakė: "laimė tam vaikui kad jis gyvens ne JAV. Pas mus už tokius vardus muša"  biggrin.gif

pas juos dick'u pilna ir nieko - gyvena, net kazkoki prezidento patareja tokiu vardu turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 29, 17:53)
pas juos dick'u pilna ir nieko - gyvena, net kazkoki prezidento patareja tokiu vardu turi ax.gif

Na matai viena tai kai tu esi prezidento patarėjas, kita kai eilinis žmogelis. Įžymybių vaikai dar ne tokius vardus turi ir jiem kas, pinigų daugiau negu proto, su normalių žmonių realybe jiem nereikia susidurti.
Atsakyti
siandien vos nenuvirtau isgirdusi prekybos centre kaip mama sauke mergaite... doh.gif doh.gif doh.gif
SKOLASTIKA!!!!!!!!!maniau kad pasigirdo...bet kadangi mazyle (na kokiu dvieju metuku)neisgirdo kaip ja kviecia, tai mama pasauke dar karta...tuomet supratau, kad gerai isgirdau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinna1999 @ 2007 11 16, 18:23)
Mano sunaus vardas KLAIDAS pati jy isrinkau ir nesigailiu.Jis pats sako kodel as daugiau negirdziu tokiu vardu?as manau ir gerai nors nenuobodus vardas.Dabar laukiuosi antro tik nezinau kas gims bet galvoju koky varda reiks isrinkti dabar? 4u.gif

šiaip Klaidas visai normalus vardas ax.gif pažinojau du brolius Klaidą ir Elvį (jiems turėtų bti jau virš 30 manyčiau). Tai Klaidas man neturėjo jolių asciacijų nei su klaida, nei dar su kuo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 12, 17:19)
Na,dirbu mokykloj,tai kompetencijos turiu.. biggrin.gif
Taigi šiemetiniai pirmokai-Patricijos,Lukrecijos,Leticijos,Juozapai,Domai.Trečiokai-Gustės,Augustės...
Papildyta:
Penktokai-Viktorijos,Gretos,Karoliai,Kotrynos...
Vyresni-jau neįdomu.

Juozapai blink.gif blink.gif blink.gif Leticijos blink.gif blink.gif blink.gif nei vieno tokio mažiuko nepažįstu,nors vaikų tai daug pažįstu...
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 11 30, 16:51)
siandien vos nenuvirtau isgirdusi prekybos centre kaip mama sauke mergaite... doh.gif  doh.gif  doh.gif
SKOLASTIKA!!!!!!!!!maniau kad pasigirdo...bet kadangi mazyle (na kokiu dvieju metuku)neisgirdo kaip ja kviecia, tai mama pasauke dar karta...tuomet supratau, kad gerai isgirdau doh.gif  doh.gif  doh.gif

čia tiktų prie "liaudies legendų", forume jau ne kartą aptarta
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 11 30, 18:51)
siandien vos nenuvirtau isgirdusi prekybos centre kaip mama sauke mergaite... doh.gif  doh.gif  doh.gif
SKOLASTIKA!!!!!!!!!maniau kad pasigirdo...bet kadangi mazyle (na kokiu dvieju metuku)neisgirdo kaip ja kviecia, tai mama pasauke dar karta...tuomet supratau, kad gerai isgirdau doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 12, 17:43)
iki blogumo atsibode vardai - gabriele, kamile, auguste, matas, mantas, nojus ir lukas ir vejas. niekda jokiai budais savo vaikui ne vieno is siu vardu neduociau schmoll.gif

O man visai gražūs šie jūsų išvardinti vardai.Vis geriau, negu tokie "išskirtiniai",kaip Lela,Estela ar kažkas panašaus.Va tokiais vardais tikrai nevadinčiau savo vaiko.Kažkokie dirbtiniai.
Atsakyti
as vaikams kai rinkau vardus tai ziurejau kad man butu grazus ir priimtinas
o jis daznas ar ne jau vienodai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida1229: 14 sausio 2008 - 16:35
O aš savo dukrą pavadinai Amelija, o dabar galvoju kažin koks bus jos charakteris . Gal kas tirite paaugusių Ameliju? ax.gif
Atsakyti