Įkraunama...
Įkraunama...

Populiariausi vardai

QUOTE(Elemire @ 2007 04 23, 10:10)
O kokio amžiaus pažįsti? Aš pažįstu vaikiną vardu Titavianas, tai visi Titty jį vadino, kas išvertus taip liaudiškai yra papas, ir tikrai ne iš gerų paskatų taip vadino, bet įžeidžiančiai.

as pazistu pilnais vardais Titas, bent 5 nuo maziuku iki 27 metu. Manau, kai vardas trumpas, tai ir pravardes nereikia, o kai Titavianas, tai aisku, kad kazkaip trumpinamas, tai va ir pasekme smile.gif Dar ir nuo zmogaus priklauso- ne visiem pravardes prilimpa, kitu net nesivercia liezuvis pravardziuoti biggrin.gif O dar galvoju, kad ne vienas didziuotusi tokia pravarde turedamas tongue.gif negi ne kruta?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 04 23, 16:17)
O dar galvoju, kad ne vienas didziuotusi tokia pravarde turedamas tongue.gif negi ne kruta?

nu joooooo, kai tau 10 m., tai kad tik nesididžiuotum doh.gif ar pati būtum didžiavusis, jei vaikystėj būtų pravardžiavę papais, pute, birka ar pan. doh.gif . labai abejoju schmoll.gif
Atsakyti
Labai populiarus Ugne, Auguste, Gabija, gabrile, kamile, Dominykas, Augustinas, Pijus.
O mano pacios vardas labai retas, esu tuo labai patenkinta thumbup.gif
Tikiuosi ir mano mazosios vardas isliks retas tongue.gif
Atsakyti
atsiverti bet kurį vaikų žurnalą su mini foto puslapiais ir sužinai kas dabar ant bangos 4u.gif
Atsakyti
atsimenu kai prieš pora maždaug metų daug kas savo vaikus pavadino Matas,kas pasigimdo berniuką paklausiu kos vardukas sako Matas blink.gif taip atsimenu kokias 5 pažystamas sutikus buvau ir visų Matai doh.gif tada man atrodė negražus tas vardas visai,o dabar visai gražus jis man paprastas lietuviškas vardukas thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kai saviškiams vardus rinkau, žiūrėjau, kad man gražūs būtų. Vyriausias mano Mantas, tuo metu šis vardas labai populiarus buvo, bet pažystamų ir giminių rate tokio neturėjom, tai ir davėm. dabar klasėje jis vienintelis tokiu vardu (o ir daržely taip buvo).
kartais tėveliai besivaikydami išskirtinumo iš rašto išeina doh.gif tokių naujadarų esu girdėjus, kad nesuvokiama iš kur tiek fantazijos tėveliai turėjo cool.gif
pažiūrėkit šičia, populiariausi vardai ir netgi pavardės yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2007 06 07, 15:43)
kai saviškiams vardus rinkau, žiūrėjau, kad man gražūs būtų. Vyriausias mano Mantas, tuo metu šis vardas labai populiarus buvo, bet pažystamų ir giminių rate tokio neturėjom, tai ir davėm. dabar klasėje jis vienintelis tokiu vardu (o ir daržely taip buvo).
kartais tėveliai besivaikydami išskirtinumo iš rašto išeina  doh.gif  tokių naujadarų esu girdėjus, kad nesuvokiama iš kur tiek fantazijos tėveliai turėjo  cool.gif
pažiūrėkit šičia, populiariausi vardai ir netgi pavardės yra  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
kartais tėveliai rinkdami vaikams vardus tikrai persistengia doh.gif kad prigalvoja tttokiųųųųųųųųųų vardų doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nesuprantu kaip jiem negaila savo vaikų doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau visai nebeįdomu darosi man unsure.gif Mano dukrytės vardas tarp populiariausių vardų,kad tik neatsitiktų taip,klasėj bus kokios trys tokiais pačiais vardais doh.gif Aš norėjau reto vardo,bet iš šeimos niekas su manimi nesutiko.Mano pačios vardas atsibodęs visiems iki skausmo doh.gif
Atsakyti
Tos "bangos" sugadina net gražiausius vardus, tiesiog juos nuvalkioja. Pernai ir šiemet dygsta Lėjos, Emilijos jau kelinti metai, Monikos, Austėjos populiarėja, Matai, Nojai....... Kai penktadieniais Sostinę paskaitau, tai tie patys per tuos pačius vardus populiariausi kas savaitę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 06 07, 16:23)
Tos "bangos" sugadina net gražiausius vardus, tiesiog juos nuvalkioja. Pernai ir šiemet dygsta Lėjos, Emilijos jau kelinti metai, Monikos, Austėjos populiarėja, Matai, Nojai....... Kai penktadieniais Sostinę paskaitau, tai tie patys per tuos pačius vardus populiariausi kas savaitę  doh.gif

o ten būna? bigsmile.gif
sostinė šeštadieniais būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2004 08 05, 20:57)
O koks skirtumas populiarus ar ne???? Kas cia tokio baisaus? Svarbu paciai patinka... smile.gif  mano sunelis dominykas ir man dzin kad aplink ju pilna, bet man jis paciu paciausias.. ir kitoks jam netiktu

skirtumas tikrai yra, juk nera smagu kai einant gatvej pasauki vaika, o atsisuka dar 3 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2007 04 23, 04:13)
Vargšai vaikai kuriuos Titais pavadino, užjuoks paauglystėj, jau nekalbant kad į užsienį su tokiu vardu važiuot tai iš vis košmaras.  doh.gif

Ne, na jeigu daug jų bus tai niekas neužjuoks mirksiukas.gif Dabar tarkime Jonais ima vis dažniau mažiukus vadint smile.gif Pas mane klasėje buvo Jonas, vienas vienintelis, tai žinokite kai buvom 5-9 klasėje tai šaipėsi iš jo dėl vardo, sakė kaimietis, seno diedo vardas ir panašiai doh.gif Na ar ne durniai? doh.gif Pašaipos čia dar nuo aplinkos priklauso: žinau panašaus amžiaus ir Jonų, ir Juozų, kurie kituose miestuose užaugo, tai nieks niekad nesišaipė biggrin.gif O pas mus tai Kaunas, ką tu ką tu doh.gif Durnių laivas doh.gif
Atsakyti