Matukų tikrai daug mažučių žinau, dar daug Ugnių yra, jei turėsim sesę tai bus Urtė, bet jų irgi nemažai jau aplink (nors vardus visus rinkom tik susituokę, bet negi dėl populiarumo imsi ir persigalvosi )
Visai grazus tas vardukas pvz>: Kotryna
QUOTE(Biglida @ 2004 08 05, 20:50)
Sveikos merginos,
Gal zinot kokie vardai siuo metu populiariausi? Labai nenoreciau netycia tokiu pavadint. Dukros vos nepavadinau Emilija (patiko dar nuo mokyklos laiku, kai Emilijos Pliaterytes kuryba nagrinejom), bet dabar dziaugiuosi, nes laiku supratau, kad sis vardas nors ir labai grazus, bet ziauriai populiarus.
Na neseniai atradau Lietuvos ryto priede sostine atrodo penktadieniais praejusios savaites populiariausius vardus raso, bet savaites statistika aisku menkoka.
Berniukiu (nes man aktualiau ) populiariausi : Lukas, Ignas, Domas, Dominykas, Karolis. Na kokie dar?
Gal zinot kokie vardai siuo metu populiariausi? Labai nenoreciau netycia tokiu pavadint. Dukros vos nepavadinau Emilija (patiko dar nuo mokyklos laiku, kai Emilijos Pliaterytes kuryba nagrinejom), bet dabar dziaugiuosi, nes laiku supratau, kad sis vardas nors ir labai grazus, bet ziauriai populiarus.
Na neseniai atradau Lietuvos ryto priede sostine atrodo penktadieniais praejusios savaites populiariausius vardus raso, bet savaites statistika aisku menkoka.
Berniukiu (nes man aktualiau ) populiariausi : Lukas, Ignas, Domas, Dominykas, Karolis. Na kokie dar?
Mano Lukutis.Vardas populiarus,bet man patiko jau labai seniai sis vardas ir visada sakiau,jei gims sunus,tai bus Lukas
mūsų net trys pažįstami savo berniukus Kasparais pavadino, tai manau šis vardas irgi greit i populiariausių dešimtuką pretenduos Bet šiaip man Kasparas labai gražus vardas
QUOTE(Spindulėlis @ 2007 04 06, 15:08)
mūsų net trys pažįstami savo berniukus Kasparais pavadino, tai manau šis vardas irgi greit i populiariausių dešimtuką pretenduos Bet šiaip man Kasparas labai gražus vardas
Man iš lietuviškų šitas labai gražus vardas Pažįstų du vaikinukus tokiais vardais, jie maždaug mano amžiaus abu ( 23 ir 24 metų) - pirmas tai vyro geras draugas, o kitas puseserytės geras draugas
QUOTE(Monciūta @ 2004 08 10, 13:01)
Mielosios,
O kaip jums vardas Barbora? Mano mazyle dar pilvelyje, bet as jau ja vadinu Barboryte Ar grazus jums sitas vardas? Ar daug pazistate Barboru?
O kaip jums vardas Barbora? Mano mazyle dar pilvelyje, bet as jau ja vadinu Barboryte Ar grazus jums sitas vardas? Ar daug pazistate Barboru?
Sveiki,
Anksčiau man šis vardas nepatiko, bet dabar labaaaai patinka.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 04 06, 13:21)
populiariausi vasarį - kovą;
Top 10 (Populiariausių berniukų vardų):
Dažniausi: Nojus, Titas, Tomas, Matas, Rokas, Vilius, Armandas, Dominykas, Nedas, Karolis.
Top 10 (Populiariausių mergaičių vardų):
Kamilė; Deimantė; Austėja; Ugnė; Gabija, Justė, Emilija, Gabrielė, Goda, Augustė;
Dažniausi: Nojus, Titas, Tomas, Matas, Rokas, Vilius, Armandas, Dominykas, Nedas, Karolis.
Kamilė; Deimantė; Austėja; Ugnė; Gabija, Justė, Emilija, Gabrielė, Goda, Augustė;
Del Armando tai nustebau, nes toks nelabai girdetas vardas, bent jau man
is mergaitisku, tai ziuriu Jusciu, Gabiju ir Godu atgimimo metas
labai idomu man, kokia kita "banga" bus, teks kelis metus palaukti kol smalsuma patenkinsiu
Papildyta:
Kai kas rasote, kad nera atsibodsiu vardu, o man yra atsibodusiu- tai turbut populiariausi mano kartos vardai- Lina, Inga, Jurga ir Agne, Mindaugas gal dar pora, nesakau, kad negrazus visi, bet pabode ir tiek.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 04 06, 12:21)
populiariausi vasarį - kovą;
Vargšai vaikai kuriuos Titais pavadino, užjuoks paauglystėj, jau nekalbant kad į užsienį su tokiu vardu važiuot tai iš vis košmaras.
QUOTE(Elemire @ 2007 04 23, 03:13)
Vargšai vaikai kuriuos Titais pavadino, užjuoks paauglystėj, jau nekalbant kad į užsienį su tokiu vardu važiuot tai iš vis košmaras.
Kiek pazistu, tai nei vienas nebuvo ir nera uzjuoktas
QUOTE(Onora @ 2007 04 23, 08:37)
Kiek pazistu, tai nei vienas nebuvo ir nera uzjuoktas
O kokio amžiaus pažįsti? Aš pažįstu vaikiną vardu Titavianas, tai visi Titty jį vadino, kas išvertus taip liaudiškai yra papas, ir tikrai ne iš gerų paskatų taip vadino, bet įžeidžiančiai.