Įkraunama...
Įkraunama...

Populiariausi vardai

kažkaip metrikacijoj pažiūrėjau tai pats populiariausias 2005metų vardas buvo Emilija,Gabija..o iš berniukų Matas,Lukas..nu ką aš žinau, tikrai nedėčiau tokio vardo, kad ir labai jie gražūs ax.gif /poto bus kaip rašėte-mano klasėj buvo 5jurgos, ar 3mantai blink.gif doh.gif /.
Atsakyti
Man labiausiai atsibodę- Gabija, Gabrielė, Kamilė
Lukas, Ignas, Matas....Bet Matas labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
na daug vardu yra atsibodusiu nes vienais metais jie madingi ir kas antra buna guste arba kas trecias rokas o po metu vel kiti vardai
Atsakyti
Na kam gal ir atsibodęs Gabija,o man jis labai gražus.Jei būtų galima rinktis iš naujo ,vis tiek pasirinkčiau šitą.Ir jai vardas labai tinka ir patinka.O,kad Gabijų daug,tai tik įrodo,kad šis vardas tikrai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2005 06 17, 18:45)
Na, gal "nusibodęs" vienintelis - Tomas. Mūsų klasėj buvo net 5  doh.gif

Bet kita vertus, kažkada buvęs retas vardas gali vėliau tapti tuo dažnu ir atsibodusiu... Taip atsitiko su mano vardu... Kai buvau vaikas, net pykau, nes aplinkui niekas tokio neturėjo, vis reikėdavo pakartot, painiodavo su kitu panašiu vardu. Po to džiaugiausi, kad originalus vardas, nes vaikinai sakydavo, kad gražus blush2.gif
O dabar mažų mergyčių mano vardais tai galybė  doh.gif  Net nebeįdomu kažkaip  unsure.gif

Įdomiai čia diskutuojat,o kas paklausė kaip tie vardai atėjo pas tą vaikelį? g.gif Mes dar pvz.su vyru dar tik draugavom ir svajojom apie dukryte angelo vardu:Gabrielė.
Kai po 4metų tai išsipildė Gabrielių vardai pasipylė "kaip iš kibiro".Tai ką dabar paminti visus savo norus ir svajones vien tik dėl to,kad jų daug.Nieko panašaus.Gabrielei jau 4metai,nors jos grupėj yra dar viena ,aš visiškai nesigailiu.
Tai juk mano angeliuko vardas,o kiti tegu galvoja kaip nori. rolleyes.gif
Atsakyti
Lukas, Tomas, Gabrielė,Augustė,Karolina,Artūras,Viktorija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fotocompany @ 2005 06 17, 09:04)
Eglė- labai dažnas, bet man neigiamo atspalvio  nesuteikia vardui. Ir toliau jis- pats gražiausias thumbup.gif

Aciu smile.gif Ir as egle smile.gif
Atsakyti
O man nera labai atsibodusiu vardu schmoll.gif Na ir kas, kad viena varda uzdeda daugeliui vienos kartos vaiku, bet tai vardo nesugadina ir jis tikrai nepraranda grozio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liauriukas: 25 liepos 2006 - 21:41
Tarp mano bendraamžių daugiausiai Linų pažinojau, tai jau labai man jis atsibodęs, nors berniukui gal dar ir uždėčiau. O dabar tai jau keista tėvų neoriginalumas arba Lukas arba Augustas, Augustė, suprantu jei vardas turi kokią priešistorę, bet nejaugi Lietuvoj tiek vienodų likimų.
Atsakyti
mano nuomone tai koks skirtumas ar populiarus ar ne svarbu kad patiktu jums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2006 07 16, 19:51)
kažkaip metrikacijoj pažiūrėjau tai pats populiariausias 2005metų vardas buvo Emilija,Gabija..o iš berniukų Matas,Lukas..nu ką aš žinau, tikrai nedėčiau tokio vardo, kad ir labai jie gražūs ax.gif /poto bus kaip rašėte-mano klasėj buvo 5jurgos, ar 3mantai blink.gif  doh.gif /.

Is berniuku vardu sakyciau paskutiniu metu nerealiai populiarus - Matas g.gif Zinoma, man grazus sis vardas, bet aplink jau visi pazistami savo leliukus siuo vardu pavadine... doh.gif Taipogi neatsilieka ir Nojus... ax.gif
O is mergaiciu tai sakyciau labai dazni - Gabija, Gabriele, Kamile, Auguste, Emilija... user posted image Nors man ir grazus visi sitie vardai, bet nenoreciau tokio dazno vardo... blush2.gif
Atsakyti
Man seip grazus vardas Lukas, taciau labai daznas, tai idesiu paprasta lietuviska varda savo vaikiukui jei bus berniukas rolleyes.gif nes kaip pasirodo, jei stengiesi sugalvoti kuo isskirtinesi tai po to atsiranda daug pravardziu ir asocijaciju, o seip man grazus meraites vardas butu Margarita, taciau nezinau ar deciau toki varda biggrin.gif
Atsakyti