kažkaip metrikacijoj pažiūrėjau tai pats populiariausias 2005metų vardas buvo Emilija,Gabija..o iš berniukų Matas,Lukas..nu ką aš žinau, tikrai nedėčiau tokio vardo, kad ir labai jie gražūs /poto bus kaip rašėte-mano klasėj buvo 5jurgos, ar 3mantai /.
Man labiausiai atsibodę- Gabija, Gabrielė, Kamilė
Lukas, Ignas, Matas....Bet Matas labai gražus
Lukas, Ignas, Matas....Bet Matas labai gražus
QUOTE(Fire @ 2005 06 17, 18:45)
Na, gal "nusibodęs" vienintelis - Tomas. Mūsų klasėj buvo net 5
Bet kita vertus, kažkada buvęs retas vardas gali vėliau tapti tuo dažnu ir atsibodusiu... Taip atsitiko su mano vardu... Kai buvau vaikas, net pykau, nes aplinkui niekas tokio neturėjo, vis reikėdavo pakartot, painiodavo su kitu panašiu vardu. Po to džiaugiausi, kad originalus vardas, nes vaikinai sakydavo, kad gražus
O dabar mažų mergyčių mano vardais tai galybė Net nebeįdomu kažkaip
Bet kita vertus, kažkada buvęs retas vardas gali vėliau tapti tuo dažnu ir atsibodusiu... Taip atsitiko su mano vardu... Kai buvau vaikas, net pykau, nes aplinkui niekas tokio neturėjo, vis reikėdavo pakartot, painiodavo su kitu panašiu vardu. Po to džiaugiausi, kad originalus vardas, nes vaikinai sakydavo, kad gražus
O dabar mažų mergyčių mano vardais tai galybė Net nebeįdomu kažkaip
Įdomiai čia diskutuojat,o kas paklausė kaip tie vardai atėjo pas tą vaikelį? Mes dar pvz.su vyru dar tik draugavom ir svajojom apie dukryte angelo vardu:Gabrielė.
Kai po 4metų tai išsipildė Gabrielių vardai pasipylė "kaip iš kibiro".Tai ką dabar paminti visus savo norus ir svajones vien tik dėl to,kad jų daug.Nieko panašaus.Gabrielei jau 4metai,nors jos grupėj yra dar viena ,aš visiškai nesigailiu.
Tai juk mano angeliuko vardas,o kiti tegu galvoja kaip nori.
QUOTE(fotocompany @ 2005 06 17, 09:04)
Eglė- labai dažnas, bet man neigiamo atspalvio nesuteikia vardui. Ir toliau jis- pats gražiausias
Aciu Ir as egle
O man nera labai atsibodusiu vardu Na ir kas, kad viena varda uzdeda daugeliui vienos kartos vaiku, bet tai vardo nesugadina ir jis tikrai nepraranda grozio
Tarp mano bendraamžių daugiausiai Linų pažinojau, tai jau labai man jis atsibodęs, nors berniukui gal dar ir uždėčiau. O dabar tai jau keista tėvų neoriginalumas arba Lukas arba Augustas, Augustė, suprantu jei vardas turi kokią priešistorę, bet nejaugi Lietuvoj tiek vienodų likimų.
mano nuomone tai koks skirtumas ar populiarus ar ne svarbu kad patiktu jums
QUOTE(awiux @ 2006 07 16, 19:51)
kažkaip metrikacijoj pažiūrėjau tai pats populiariausias 2005metų vardas buvo Emilija,Gabija..o iš berniukų Matas,Lukas..nu ką aš žinau, tikrai nedėčiau tokio vardo, kad ir labai jie gražūs /poto bus kaip rašėte-mano klasėj buvo 5jurgos, ar 3mantai /.
Is berniuku vardu sakyciau paskutiniu metu nerealiai populiarus - Matas Zinoma, man grazus sis vardas, bet aplink jau visi pazistami savo leliukus siuo vardu pavadine... Taipogi neatsilieka ir Nojus...
O is mergaiciu tai sakyciau labai dazni - Gabija, Gabriele, Kamile, Auguste, Emilija... Nors man ir grazus visi sitie vardai, bet nenoreciau tokio dazno vardo...
Man seip grazus vardas Lukas, taciau labai daznas, tai idesiu paprasta lietuviska varda savo vaikiukui jei bus berniukas nes kaip pasirodo, jei stengiesi sugalvoti kuo isskirtinesi tai po to atsiranda daug pravardziu ir asocijaciju, o seip man grazus meraites vardas butu Margarita, taciau nezinau ar deciau toki varda