mes savo vaiki norejom pavadinti gabrielium,bet prie pavardes netiko.pilvelyje vadinau ji jokubu.bet visa seimyna labai del jokubo priesinosi.ir seima nusprende, kad bus matas.sugrizom i lietuva tai tu matu musu kieme 4.gailiuosiu del to vardo,bet nieko pakeisti jau nebegaliu
Nesvarbu, kad vienokiu ar kitokiu vardu yra daug, svarbu, kad vardas nezemintu vaiko ir neleistu kitiems tyciotis is to vardo. Buvo toks atvejis - pas gydytoja i poliklinika atejo mama su maza dukryte. Pirma karta pas sita gydytoja. Mama padejo vaiko kortele ant stalo, o mergaite kaip ir visi vaikai - zingeidi, ima zaisliukus nuo stalo. Mama dukra ramina - Supistute, negalima, padek zaisliukus. Gydytoja pradzioje nesuprato kaip cia ta mama savo vaika vadina, bet tik zvilgt i vaiko kortele - ogi mergaites vardas - SUPISTIJA . Nezinau, gal tevams visai "cerpes nuo stogo" nubyrejo, kad toki varda dukrai sugalvojo. Mano vyras kai isgirdo sita istorija, tai ir pasake - tai kam Supistija, jau tada geriau lai butu pavadine Nuopisa . Teko girdeti mama i savo paaugle dukra kreipiantis - Ašarele. Pasirodo, kad mergaites vardas - Ašara. Tai va, galvokim, mieli teveliai, labai gerai pagalvokim pries duodami savo vaikui varda, kad paskui vaikui gyvenimo tas vardas negadintu. Jau geriau lai buna vaiko vardas populiarus, nusibodes ir pan., bet tik ne toks, kad akys issprogtu ta varda isgirdus.
Supistija, čia jau tikrai neatsibos bendraamžiams tyčiotis.
o man tai nei vienas neatsibodęs, tik jau kitų būna labai daug, bet manau tai nėra labai blogai , bet kai aš mokiausi, tai buvo labai daug Kristinų, šiaip vardas man labai gražus , bet kai pašaukdavo, nežinodavau, ar tai mane, ar ne... o šiaip kiekvienas vardas turi savo reikšmę ir atrodo, kad pavyzdžiui mano sūneliui kitas vardas ir netiktų
Dabar kažkaip Gabrielių daug, bet man jis gražus. O kai mokinaus tai Daiva, Jolanta ir Rita, pilna buvo. Iš vyryškų buvo Algis. 9 pažinojau vaikinus Algius . O syky teko vestuvėse dalyvauti, kur dainavo dainą su vardais ir stotis savo vardą reikėjo išgirdus. Tai atsirasdavo vienas , du žmonės bendravardžiai. O algių atsitojo 7 tada
QUOTE(Amica @ 2005 12 12, 19:08)
Nesvarbu, kad vienokiu ar kitokiu vardu yra daug, svarbu, kad vardas nezemintu vaiko ir neleistu kitiems tyciotis is to vardo. Buvo toks atvejis - pas gydytoja i poliklinika atejo mama su maza dukryte. Pirma karta pas sita gydytoja. Mama padejo vaiko kortele ant stalo, o mergaite kaip ir visi vaikai - zingeidi, ima zaisliukus nuo stalo. Mama dukra ramina - Supistute, negalima, padek zaisliukus. Gydytoja pradzioje nesuprato kaip cia ta mama savo vaika vadina, bet tik zvilgt i vaiko kortele - ogi mergaites vardas - SUPISTIJA . Nezinau, gal tevams visai "cerpes nuo stogo" nubyrejo, kad toki varda dukrai sugalvojo. Mano vyras kai isgirdo sita istorija, tai ir pasake - tai kam Supistija, jau tada geriau lai butu pavadine Nuopisa . Teko girdeti mama i savo paaugle dukra kreipiantis - Ašarele. Pasirodo, kad mergaites vardas - Ašara. Tai va, galvokim, mieli teveliai, labai gerai pagalvokim pries duodami savo vaikui varda, kad paskui vaikui gyvenimo tas vardas negadintu. Jau geriau lai buna vaiko vardas populiarus, nusibodes ir pan., bet tik ne toks, kad akys issprogtu ta varda isgirdus.
nesuprantu tokiu mamu,kurios savo vaikus tokiais vardais vadina
gal ten ne lietuvaičiai Supistiją augina?
Iš vyryškų buvo Algis. 9 pažinojau vaikinus Algius doh.gif
O dabar Algių mažai. Man tai labai gražus vardas
Mano vyras kai isgirdo sita istorija, tai ir pasake - tai kam Supistija, jau tada geriau lai butu pavadine Nuopisa
Tiesa, dabar dar atsirado labai daug Gabijų, Austėjų. Gražūs vardai, bet labai jau atsibodę
taip.--....o man ovz. mergaites grazus vardas...na ir nedaug kur girdetas Estela:)
Estela skamba kaip is serialo, bet siaip visai graziai:)
QUOTE(kitik @ 2005 12 19, 18:02)
taip.--....o man ovz. mergaites grazus vardas...na ir nedaug kur girdetas Estela:)
Man iškart asociacija su čipsais Estrella