Įkraunama...
Įkraunama...

Populiariausi vardai

QUOTE(Neringa ir Nerijus @ 2005 11 17, 16:01)
Kaip gerai nepaminejot nei mano, nei vyro vardo prie populiariuju  biggrin.gif

O berniuko Nedas vardas populiarus ar ne?  g.gif

manau Nedas tikrai grazus vardas, taciua ypac dabar jau per daug populiarus. pazistu 2 Nedukus 2-3 metuku....
Atsakyti
QUOTE(kotty @ 2005 11 21, 20:05)
manau Nedas tikrai grazus vardas, taciua ypac dabar jau per daug populiarus. pazistu 2 Nedukus 2-3 metuku....

Noriu kazkoki varda priderinti prie savo ir vyro vardo ir nesiseka... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa ir Nerijus @ 2005 11 22, 19:53)
Noriu kazkoki varda priderinti prie savo ir vyro vardo ir nesiseka... cry.gif

tikrai gerai dera prie Jūsų - pirma nepastebėjau smile.gif o jei dar ir su pavarde skamba tai ir pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kotty @ 2005 11 21, 21:05)

O aš tai berniuko tokį vardą pirmą kartą girdžiu. Manau kad nėra dar labai populiarus, bet gražus tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Manau,kad daug Gabrieliu.,Karinu.
Atsakyti
QUOTE(Ingeb @ 2005 11 17, 01:23)
Tiesą sakant man neatrodo, kad jei klasėje yra pora žmonių vienodais vardais tai jau tragedija,

tai gerai dar jei pora, o jeigu po kokius keturis? mano klaseje mokykloj buvo keturios Kristinos, ir trys Andriai. Tai juos saukdavo pavardem, pravardem, zurnalo numeriais ir kitkuo. vienas Andrius karta neistvere ir pareiske: "Ei, zmones, as gi varda turiu."
dabar kur studijuoju, merginu su mano vardu yra daugiau nei imanoma isivaizduoti. tai reikia vadintis pavardem, inicialais, susigalvot vardo iskraipyma -- kad kaip nors atskirtu. kartais toks jausmas kaip be vardo. blink.gif
Atsakyti
Neringai ir Nerijui-pavadinkite sūnų Nagliu-juk iš tos pačios legendos.Pažįstu šeimą,auginančią Naglį ir Smiltę,taip pat jau gana suaugusius brolį ir seseris-Jūrą,Bangą ir Gintarą.Visai neblogai skamba.
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2005 11 23, 14:06)
Neringai ir Nerijui-pavadinkite sūnų Nagliu-juk iš tos pačios legendos.Pažįstu šeimą,auginančią Naglį ir Smiltę,taip pat jau gana suaugusius brolį ir seseris-Jūrą,Bangą ir Gintarą.Visai neblogai skamba.

oi ne! ne! ne! tik ne Nagliu - atrodokažkoks žurnalas ištvirkėliams buvo tokiu pavadinimu smile.gif blush2.gif sorry, be man tokios asociacijos kyla unsure.gif
Atsakyti
Aciu mergaites...Norisi kazko paprasto, kad ir dideliam tiktu ir mazam. Matyt bus Nedas tongue.gif (Arba Neda doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2005 11 23, 13:06)

Smiltė, tai jau baisiau nebūna...Bendarbutyje kai gyvenau, kambario draugė laikė smiltpelę, jos vardas buvo Smiltė... doh.gif
Atsakyti
O aš prisimenu istoriją, prieš keletą metų aprašytą visuose dienraščiuose, kaip netikusi mama badu marino sūnų vardu Nedas. Džiaugiuosi, kad viskas gerai baigėsi vaikučiui (atrodo, įsivaikino užsieniečiai).
Atsakyti
o man nera atsibodusiu vardu visai... smile.gif pazystu daug zmoniu tais paciais vardais, ir kiekvienas zmogus tuo vardu skamba vis kitaip...
Atsakyti