Upsy daisy keista bet labiau ruko dumeliai iki vestuviu, dabar ramus kaip belgai pfu pfu pfu kad tik neprisišnekėt :/
Sveikos na ka, pas mus ir kartasi tie dumai paruksta, bet kazkaip bandom juos vedinti labai smagu girdeti jus. Na o mes del savo busto tik pradejom galvoti, nes taip aplinkybes susikloste, zirniuka ir planuojam, bet kaip ir minejo upsy_daisy ne visada tie planai musu pildosi bet tikiuosi sulaukti
Merginos priminkite pas kurią moteriškę iš šančių skanesni eklerai:)
Ooo, sveikutės
Taip seniai čia teko kažką skaityti ir rašyti Trupinėli, tokie rūpesčiai vienas malonumas (žinoma, jei tik mokslai ir darbai neužimtų tiek laiko) .
Mes tai kol kas gyvenam kaip gyvenę. Vyras dirba, aš mokslais apsikasus ir tiek. Taip pat dar vis dairomės buto. Norėtųsi jau SAVO namučių, nes dabar nuomotam vieno kambario bute gyvenam Apie leliuką irgi kars nuo karto pagalvojam, bet dar kokius metelius reikės palaukti ir tik tada pradėt planuoti (jei tik Dievas nepasijuoks iš planų ).
Taip seniai čia teko kažką skaityti ir rašyti Trupinėli, tokie rūpesčiai vienas malonumas (žinoma, jei tik mokslai ir darbai neužimtų tiek laiko) .
Mes tai kol kas gyvenam kaip gyvenę. Vyras dirba, aš mokslais apsikasus ir tiek. Taip pat dar vis dairomės buto. Norėtųsi jau SAVO namučių, nes dabar nuomotam vieno kambario bute gyvenam Apie leliuką irgi kars nuo karto pagalvojam, bet dar kokius metelius reikės palaukti ir tik tada pradėt planuoti (jei tik Dievas nepasijuoks iš planų ).
Labas vakaras,na kaip sekasi visoms? Ko tokios nekalbios,nesipasakojat kasdienybės savo Gal dar kas nors iš mūsų būrelio neštuke patapo? O kaip musu Nėštukei sekasi pilvuką auginti?
Labukas :-)
Mes su vyru gyvename naujame bute ir turime nauja maža šeimos nari sunų Dominyką :-)
Mes su vyru gyvename naujame bute ir turime nauja maža šeimos nari sunų Dominyką :-)
Labas Dar kažkas čia gyvuoja
Mes taip pat naujuose namuose su nauju šeimos nariu
Kiek laiko jūsiškiui?
Kiek laiko jūsiškiui?
QUOTE(Trupinėlis @ 2014 09 29, 09:44)
Labas Dar kažkas čia gyvuoja
Kiek laiko jūsiškiui?
Kiek laiko jūsiškiui?
Mums jau 3,5 menesiuko :-) Terminas buvo 06.15 o gimem 06.12 :-) Gavom vestuvių metiniu dovana :-)
Sveikutės Mes kadangi prieš pat vestuves persikėlėm į naujus namus, tai ten pat ir tebegyvenam, tik tiek kad remontai juda į priekį, jau atsiranda vis daugiau gražių kampelių O naujas gyventojas mus turėtų aplankyti po mėnesiuko
QUOTE(SySeX_ @ 2014 09 29, 10:09)
Mums jau 3,5 menesiuko :-) Terminas buvo 06.15 o gimem 06.12 :-) Gavom vestuvių metiniu dovana :-)
Mano terminas buvo 06.12, o gimė 06.17
QUOTE(upsy_daisy @ 2014 09 29, 10:29)
Sveikutės Mes kadangi prieš pat vestuves persikėlėm į naujus namus, tai ten pat ir tebegyvenam, tik tiek kad remontai juda į priekį, jau atsiranda vis daugiau gražių kampelių O naujas gyventojas mus turėtų aplankyti po mėnesiuko
Kaip smagu Aš jau vėl pavydžiu visom nėščiosioms
QUOTE(upsy_daisy @ 2014 09 29, 10:29)
Oi tai smagus laukimas
QUOTE(Trupinėlis @ 2014 09 29, 10:54)
Mano terminas buvo 06.12, o gimė 06.17
Atvirksciai pas mus su terminais gavosi