Įkraunama...
Įkraunama...

2013-tųjų Kauno nuotakos

QUOTE(tatoogirl @ 2013 11 25, 19:10)
Po musu sventes susizadejo mano sese jaunesne ir drauge smile.gif Sako geras pavyzdys uzkreciamas smile.gif

Oi, mus veiklos dabar tikrai netrūksta, trūksta laiko biggrin.gif
Mūsų ateinančią vasarą tikrai laukia dvejos vestuvės, bet nujaučiam ir trečias smile.gif
Atsakyti
Na, mums veiklos irgi netrūksta, tik vis tiek kartais pagalvojus šiek tiek gaila pasidaro, kad jau viskas praėję smile.gif

Kaip jums smagu, kad turėsit kitąmet daug vestuvių. Pas mus tikriausiai nenusimato išvis, nebent kas nors labai netikėtai sugalvos. Pas mus daugiau krikštynų nusimato nei vestuvių biggrin.gif

Užsakiau vestuvių knygą, turėjo pagaminti per 5-10 darbo dienų, bet jau praėjo daugiau ir jokių žinių g.gif parašiau jau ir el.laišką, žiūrėsiu, ką atsakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivize @ 2013 11 25, 20:05)
Kaip jums smagu, kad turėsit kitąmet daug vestuvių. Pas mus tikriausiai nenusimato išvis, nebent kas nors labai netikėtai sugalvos. Pas mus  daugiau krikštynų nusimato nei vestuvių biggrin.gif

Užsakiau vestuvių knygą, turėjo pagaminti per 5-10 darbo dienų, bet jau praėjo daugiau ir jokių žinių g.gif parašiau jau ir el.laišką, žiūrėsiu, ką atsakys g.gif

Smagu tai smagu, bet finansiškai tikrai pasijaus smile.gif Juolab kad tuoksis mūsų vestiuvių liudininkai per vienas iš vestuvių smile.gif

Aš taip pat svarsčiau dėl vestuvių knygos, bet nežinau kur kokybiškai padaro, nes kainos labai skirtingos, o ir noriu daugiau nei 26 nuotraukų, individualizuoto viršelio ir pan. biggrin.gif Žodžiu reikia skirti daug laiko, su juo striuka... Gal vėliau, vestuvių metinių proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trupinėlis @ 2013 11 25, 21:10)
Smagu tai smagu, bet finansiškai tikrai pasijaus smile.gif Juolab kad tuoksis mūsų vestiuvių liudininkai per vienas iš vestuvių smile.gif

Aš taip pat svarsčiau dėl vestuvių knygos, bet nežinau kur kokybiškai padaro, nes kainos labai skirtingos, o ir noriu daugiau nei 26 nuotraukų, individualizuoto viršelio ir pan. biggrin.gif Žodžiu reikia skirti daug laiko, su juo striuka... Gal vėliau, vestuvių metinių proga biggrin.gif

Aš beta.lt netyčia pamačiau akciją fotoknygoms, mūsiškė kainuojanti 178 su beta.lt kuponu 75. 48 puslapių, į vieną telpa nuo 1 iki 4-5 nuotraukų. Čia iš smilefoto.lt, jie per copy1 pristato. Dėl kokybės žiūrėsim, jau gavau pranešimą, kad galiu atsiimti, tai reikės arba šiandien arba ryt nuvažiuot pasiimti.
O dėl laiko, tai pritariu. Sėdėjau kelias valandas kol sumaketavau tą knygą. Ir tai dar be kažkokių žodžių, tiesiog nuotraukas kėliau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
jungiuosi ir aš į temutę. Buvau kitu niku (Irmuten)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš irgi registruojuosi thumbup.gif kitą dieną parašysiu plačiau ką nors, bet dabar turiu bėgti rašyti darbą tokį, tai bijau bepasinert į SM malonumus lotuliukas.gif
Atsakyti
Zivize, ar patenkinta foto knygs? As taip pa ten pasidariau, likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2013 12 02, 14:40)
Zivize, ar patenkinta foto knygs? As taip pa ten pasidariau, likau patenkinta  smile.gif

Na, pirmas įspūdis nebuvo kažkoks vau ar panašiai ir net nežinau kodėl, nes vėliau vartydama supratau, kad viskas su ta knyga gerai, o ir visi, kas matė, sakė gražu smile.gif Žinoma, visada galima prie kažko prikibti, bet parodyt tikrai ne gėda smile.gif Ir šiaip labai kompaktiška sakyčiau, tikrai daug vietos neužima, ne taip kaip albumai stori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivize @ 2013 12 02, 19:32)
Na, pirmas įspūdis nebuvo kažkoks vau ar panašiai ir net nežinau kodėl, nes vėliau vartydama supratau, kad viskas su ta knyga gerai, o ir visi, kas matė, sakė gražu smile.gif Žinoma, visada galima prie kažko prikibti, bet parodyt tikrai ne gėda smile.gif Ir šiaip labai kompaktiška sakyčiau, tikrai daug vietos neužima, ne taip kaip albumai stori smile.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif daug nuotrauku sutalpinta plonoj "knyutej"
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2013 12 02, 21:39)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif daug nuotrauku sutalpinta plonoj "knyutej"

Būtent drinks_cheers.gif ir tikrai buvo ne viena nuotrauka, kurią spausdinau per visą lapą smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, mes va jau kitą savaitgalį gausim savo vestuvių kompaktus,nuotraukų, video,sesė albumą nupirko,tai reikės pasidaryt nuotraukas smile.gif jau laukiu nesiulaukiu greičiau gaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 12 07, 14:02)
Sveikutės, mes va jau kitą savaitgalį gausim savo vestuvių kompaktus,nuotraukų, video,sesė albumą nupirko,tai reikės pasidaryt nuotraukas smile.gif jau laukiu nesiulaukiu greičiau gaut smile.gif

Oho , kaip ilgai teko laukti blink.gif net tris mėnesius su trupučiu ax.gif mes po dviejų gavom ir tai labai ilgai atrodė 4u.gif
Atsakyti