Buvo toks smagus mūsų būrelis, kuris netikėtai, pasibaigus temai išsibėgiojo.
Kviečiu visas norinčias bendrauti toliau diskusijas tęsti čia
Laukiam visų sugrįžtant
Ačiū už temą
Tikrai smagu, jei visos susibėgtume vėl į krūvą Aš už ir stengsiuosi neapleisti temos ir karts nuo karto apsireikšti
Tikrai smagu, jei visos susibėgtume vėl į krūvą Aš už ir stengsiuosi neapleisti temos ir karts nuo karto apsireikšti
Aš irgi visai mielai prisijungiu į šitą temutę
Tikiuosi dar bus prisijungsiančių Asmenines žinutes regis išsiunčiau visoms, kurių foto albumėliai yra mūsų pašte, nes kitaip nikų neatsimenu Gal kuri dar kokią merginą atsimins, tai būtų gerai kad informuotumėt AŽ, nes vargu ar ras temą
Sveikos mergaites dabar jau ZMONOS
kaip gyvuojat?
as tai liudziu.. jau visa savaite mano suniukas dinges pabego per ruja ir nebeatsiranda
kaip gyvuojat?
as tai liudziu.. jau visa savaite mano suniukas dinges pabego per ruja ir nebeatsiranda
QUOTE(mendi_el @ 2013 11 21, 17:33)
Gal dar atsiras Mūsų katinas buvo išėjęs pusei metų. Bet šunys žinoma ne katinai
Mes gyvenam nebogai, tik laiko labai neturiu, nes įsidarbinau ir magistrą studijuoju, tai laiko sau visai nebelieka...
Sveikos, merginos
Jau visos žmonos. atrodo dar vakar planavom savo šventes ir va, jau jos praėjusios Beliko tik nuotraukos ir prisiminimai ir kaip gi tas šeimyninis gyvenimas? Ar kas nors pasikeitė be pavardės?
Jau visos žmonos. atrodo dar vakar planavom savo šventes ir va, jau jos praėjusios Beliko tik nuotraukos ir prisiminimai ir kaip gi tas šeimyninis gyvenimas? Ar kas nors pasikeitė be pavardės?
Pas mus mažai kas pasikeitė, bet yra šiokių tokių pasikeitimų Laukia dideli... Pavasarį kelsimės į savus namučius
QUOTE(Trupinėlis @ 2013 11 21, 21:25)
Laukia dideli... Pavasarį kelsimės į savus namučius
Vau, kaip smagu Mes irgi norėtume savo nuosavų namučių, bet kol kas dar tenka nuomotis Šiaip ir pas mus nelabai kas pasikeitė, tik tas statusas ŠEIMA daug ką reiškia, jau nebe šiaip pora
O šeimos pagausėjimų dar nei viena neplanuoja?
QUOTE(zivize @ 2013 11 21, 20:40)
Vau, kaip smagu Mes irgi norėtume savo nuosavų namučių, bet kol kas dar tenka nuomotis Šiaip ir pas mus nelabai kas pasikeitė, tik tas statusas ŠEIMA daug ką reiškia, jau nebe šiaip pora
Na pas mus tie namai dar toli gražu iki to, ką norėtume matyti ir į kokius norėtume įsikelti, bet... Tryse vienam mažam kambariuke nebetilpsim...