Įkraunama...
Įkraunama...

2013-tųjų Kauno nuotakos

Buvo toks smagus mūsų būrelis, kuris netikėtai, pasibaigus temai išsibėgiojo.
Kviečiu visas norinčias bendrauti toliau diskusijas tęsti čia smile.gif
Laukiam visų sugrįžtant smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif

Smagu būtų vėl bendrauti, tikiuosi atsiras norinčių ir daugiau bigsmile.gif
Ačiū, Trupinėli, už temutę 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už temą 4u.gif
Tikrai smagu, jei visos susibėgtume vėl į krūvą smile.gif Aš už ir stengsiuosi neapleisti temos ir karts nuo karto apsireikšti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi visai mielai prisijungiu į šitą temutę thumbup.gif
Atsakyti
Tikiuosi dar bus prisijungsiančių smile.gif Asmenines žinutes regis išsiunčiau visoms, kurių foto albumėliai yra mūsų pašte, nes kitaip nikų neatsimenu doh.gif Gal kuri dar kokią merginą atsimins, tai būtų gerai kad informuotumėt AŽ, nes vargu ar ras temą smile.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif
Bet kaip greitai laikas prabėgo... EINA SAU... smile.gif
Tukšt ir žmonos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif dabar jau ZMONOS drinks_cheers.gif
kaip gyvuojat?
as tai liudziu.. jau visa savaite mano suniukas dinges verysad.gif pabego per ruja ir nebeatsiranda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mendi_el @ 2013 11 21, 17:33)
as tai liudziu.. jau visa savaite mano suniukas dinges  verysad.gif pabego per ruja ir nebeatsiranda  verysad.gif

Gal dar atsiras unsure.gif Mūsų katinas buvo išėjęs pusei metų. biggrin.gif Bet šunys žinoma ne katinai smile.gif
Mes gyvenam nebogai, tik laiko labai neturiu, nes įsidarbinau ir magistrą studijuoju, tai laiko sau visai nebelieka...
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Jau visos žmonos. atrodo dar vakar planavom savo šventes ir va, jau jos praėjusios blink.gif smile.gif Beliko tik nuotraukos ir prisiminimai smile.gif ir kaip gi tas šeimyninis gyvenimas? Ar kas nors pasikeitė be pavardės? rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus mažai kas pasikeitė, bet yra šiokių tokių pasikeitimų smile.gif Laukia dideli... Pavasarį kelsimės į savus namučius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trupinėlis @ 2013 11 21, 21:25)
Laukia dideli... Pavasarį kelsimės į savus namučius  ax.gif

Vau, kaip smagu 4u.gif Mes irgi norėtume savo nuosavų namučių, bet kol kas dar tenka nuomotis smile.gif Šiaip ir pas mus nelabai kas pasikeitė, tik tas statusas ŠEIMA daug ką reiškia, jau nebe šiaip pora smile.gif
O šeimos pagausėjimų dar nei viena neplanuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivize @ 2013 11 21, 20:40)
Vau, kaip smagu 4u.gif Mes irgi norėtume savo nuosavų namučių, bet kol kas dar tenka nuomotis smile.gif Šiaip ir pas mus nelabai kas pasikeitė, tik tas statusas ŠEIMA daug ką reiškia, jau nebe šiaip pora smile.gif
O šeimos pagausėjimų dar nei viena neplanuoja? ax.gif

Na pas mus tie namai dar toli gražu iki to, ką norėtume matyti ir į kokius norėtume įsikelti, bet... Tryse vienam mažam kambariuke nebetilpsim... wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti