Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškių namai (Mozūriškių g.17)

QUOTE(verseckas @ 2015 07 01, 08:29)
Sveiki, mes taip pat busim kaimynais pirkome buta antroje laiptineje antrame aukste:) Nusipirkome buta is aukciono ir niekaip nerandame statybu vadovo, ar kokio nors zmogaus, kuris paaiskintu esama situacija. Gal jus zinote kada bus pajungtas vanduo? taip pat kaip su balkonais bus? kazkokius gandus girdejom, kad bus istiklintos lodzijos, o kiti sako, kad bus tik tureklai, tai nezinom plyteles det balkone ar neskubet dar:) parasykit man email i verseckas89@gmail.com reiketu sukurti FB grupe visu namo gyventoju, kur dalintumemes visomis naujienomis:)
Papildyta:
Sveiki, mes taip pat busim kaimynais pirkome buta antroje laiptineje antrame aukste:) Nusipirkome buta is aukciono ir niekaip nerandame statybu vadovo, ar kokio nors zmogaus, kuris paaiskintu esama situacija. Gal jus zinote kada bus pajungtas vanduo? taip pat kaip su balkonais bus? kazkokius gandus girdejom, kad bus istiklintos lodzijos, o kiti sako, kad bus tik tureklai, tai nezinom plyteles det balkone ar neskubet dar:) parasykit man email i verseckas89@gmail.com reiketu sukurti FB grupe visu namo gyventoju, kur dalintumemes visomis naujienomis:)

Sveiki, o ka jau ir aukcione pardavineja butus is sio projekto??? g.gif Ar galite papasakoti is ko pirkote? pirkdami zinojote apie namo (projekto) situacija?
Atsakyti
Dar turiu klausyma, ar kas nors pirko jau buta is antro etapo? mozuriskiu 19?
Atsakyti
Sveiki,

Aukcione pirkau, nes kazkas nesugebejo ismoketi paskolos ir bankas ateme is ju. O kokia vis gi ta namo situacija? nelabai suprantu, buvau su brokeriais susitikes, tai kaip ir nuteike teigiamai, o dabar as niekaip negaliu rast nei statybos vadovo nei jokio atsakingo zmogaus. gal Jus turite koki nors kontakta? Beje, kada pajungs vandeni?
Atsakyti
QUOTE(verseckas @ 2015 07 09, 10:32)
Sveiki,

Aukcione pirkau, nes kazkas nesugebejo ismoketi paskolos ir bankas ateme is ju. O kokia vis gi ta namo situacija? nelabai suprantu, buvau su brokeriais susitikes, tai kaip ir nuteike teigiamai, o dabar as niekaip negaliu rast nei statybos vadovo nei jokio atsakingo zmogaus. gal Jus turite koki nors kontakta? Beje, kada pajungs vandeni?

Domintis Mozuriskiu 19, mus konsultavo p. Remigijus +370 650 71777
Jis sake, kad visais klausymais kreiptis i ji... Ir taip pat jis pasakojo, kad 17-o namo savininkai bankrotavo ir jie (kas tie jie?! taip ir nesupratau) pereme ir baigineja ju statybas, sake, kad siame name daug klaidu, kurias jie taiso ir t.t. Taciau kazkas man cia nesirisa... Ir niekaip negaliu suprasti kaip jus surezikavote pirkdami buta?! Nezinojote jo situacijos? Pilnai pasitikejote brokeriu?
Atsakyti
Matau, kad is varzytiniu parduodami Informo priklausantys butai. Kiek suprantu jie buvo vystytojai?
Idomu ar bent kiek juda darbai g.gif
Atsakyti
va kaip buna
Atsakyti
Jei kažką dar domina šio projekto būklė, tai naujausią info galite rasti čia smile.gif
http://mozuriskiu17.lt/
Atsakyti
spauda raso
Atsakyti
Sveiki, gal kas girdet naujesnio apie Mozuriskiu g? Ar ten pajudejo kazkas? Gal jau pasikeite vadovas? Namo vieta man ideali, labai domina tas kvartalas, taciau baisu pirkti:( BUciau dekinga jei kazkas pasidalintu savo izvalgomis
Atsakyti
Sveiki,
Mane irgi visai domina šie butai. Šiandien važiavom apsižiūrėti, tai panašu, kad po truputį tvarko 17 namą, o 19 visai nepanašu, kad ketintų kadanors stiklinti balkonus. Iš langų galima spręsti, kad yra 19 name jau gyvenančių. Įdomu, kada gi čia viskas pagaliau baigsis. Dar vat įdomu, kaip ten ta statybų kokybė 19 namo? Ir šiaip, gal jau yra kokių naujienų?
Atsakyti
Laba diena. Patiko mazūriškių 19 namas. Šeštadienį važiuosime apžiūrėti. Gal kuris gali papasakoti visą situacija? Nes čia matau tik seną informacija apie 17 namą. 17 name mačiau jau dega šviesos keliose būtuose. Yra įsikūrusiu?
Baisu, kad projektas labai užsitęsęs paskaičius jūsų komentarus. Kai skambinau brokeriui sakė, kad darbai jau beveik baigti lieka priduoti dokumentus. Bet kodėl tada dar tiek ne nusipirktu būtų? Kaina labai patraukli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikcia5: 03 vasario 2017 - 07:58
pasiskaitykit 15min straipsni atidziai. zinant tokia namo istorija ir statytojo reputacija net neziureciau i ju puse
Atsakyti