QUOTE(saintlina @ 2013 11 26, 20:01)
na bet tokiu atveju rankas soda plaut reiktų kaskart kiaušinį į rankas paėmus - juk salmonelės gyvena ant lukšto. Kažkaip paranojiškai man skamba...
Be to, salmoneles platina laukiniai gyvūnai. Kaži, ar jos gali patekti ant paukštynų kiaušinių?
Be to, salmoneles platina laukiniai gyvūnai. Kaži, ar jos gali patekti ant paukštynų kiaušinių?
Tai ir kiaušinienę kepant, sudėjus kiaušnius į keptuvę reikia soda rankas plauti? Na per trisdešimt metų kažkaip neužkibom ant salmonelės be jokių plovimų tfu tfu tfu.Bet svetimiems gaminant tai jau išveičiu išmirkau, kad visi brudai žūtų
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 11 26, 20:08)
galit jau kepti. O guleti gali ilgai. Aš vienais metais buvau sudėjus į metalinę dėžutę, užkišus spintelėj ir pamiršus, radau vasarą. Buvo tokie pat skanūs ir kvapnūs
O kada puošiant aisingu? Gal jis irgi negenda ir galima iš anksčiau pasidaryt? Nes pamenu kai meduolinį namuką dariau tai mėnesį po to valgėm ir nieko. Tai gal galima ir dabar pradėt puošt, na bent jau porą savaičių prieš?