Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(ointriga @ 2013 11 25, 09:28)
dabar bandysiu kepti sveisariska riesutu -medaus pyraga ,bet paskaiciusi receptus  vienur raso kad kepti pagrinda reikia pripylus pv... pupeliu kitur ,kad is kar pilti riesutu mase.tai kaip daryti istikro /
gal kas kepette ,prasau pasidalinti patirtimi  4u.gif


kai aš kepiau, dėjau pagrindą, ant jo pyliau prieš tai paruoštą riešutų-medaus masę ir kepiau. Pagrindo atskirai nebuvau išsikepus.
Pyragas labai skanus buvo wub.gif Gerai, kad priminėt, reiks gal vėl iškept.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 25, 11:24)
kai aš kepiau, dėjau pagrindą, ant jo pyliau prieš tai paruoštą riešutų-medaus masę ir kepiau. Pagrindo atskirai nebuvau išsikepus.
Pyragas labai skanus buvo  wub.gif  Gerai, kad priminėt, reiks gal vėl iškept.

aisku dekui,uas kepsiu pirma kart ji tai renkuosi info ,viskas aisku tik va del pagrindo kepimo sustojau nezinau kaip daryti ,bet ir as taip maniau kad padarius is kart ir kepti ,labai gal nesudegs riesutu mase kol pagrindas iskeps? blush2.gif g.gif
Atsakyti
SOS
SVEIKOS MERGAITES REIKIA SKUBIOS PAGALBOS smile.gif
IESKAU MEDUOLIU RECEPTO BET DEKORACIJOMS, JIE BUS KABINAMI PATALPOJE ANT JUOSTELIU KAIP PAPUOSIMAS, TURI BUTI TIKRAI KIETI (kad vievutes nenupjautu) IR LABAI KVAPNUS.

koki receptuka naudoti?
ACIU
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 25, 15:24)
SOS
SVEIKOS MERGAITES REIKIA SKUBIOS PAGALBOS smile.gif
IESKAU MEDUOLIU RECEPTO BET DEKORACIJOMS, JIE BUS KABINAMI PATALPOJE ANT JUOSTELIU KAIP PAPUOSIMAS, TURI BUTI TIKRAI KIETI (kad vievutes nenupjautu) IR LABAI KVAPNUS.

koki receptuka naudoti?
ACIU



Va šie Ules meduoliai tikrai kieti kaip reikalas ir nelabai trapus, ant vielutes butų super, bet man jų skonis deja nelabai patiko, man lyg pamenu saldumo truko, gal tada nedeti reiktų kakavos pvz. Ir prieskoniu kokius 4-5 saukstelius, aišku gerai butų jei turite laiko pasibandyti iš puses normos. Siaip nėra jie neskanus, bet valgymui norisi kitokiu, o papuosimui tai tikrai geri bus!

http://skanusgyvenim...-meduoliai.html
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 25, 14:24)
koki receptuka naudoti?


o man patinka šis. Tik prieskonių prie išvardintų aš dar pridedu - kvapiųjų pipirų, cinamono, muskatinio riešuto. Gaunasi labai kvapnūs wub.gif Ir bus tikrai tinkami kabinti.
http://skanusgyvenim...-meduoliai.html
Atsakyti
QUOTE(akvablue @ 2013 11 24, 17:50)
Apie tuos kitus nežinau, bet jei naudoju self raising ta dedu mažiau kepimo milteliu ar sodos... Na kokiu trečdaliu...


Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kalėdinis džiovintu vaisiu pyragas jau kepa.nemirkiau brendyje nes valgys vaikai smile.gif daaaaug jo gavosi galvojau bus mažiau smile.gif namiškiai jau suka ratus pasakiau kad jis lauks Kalėdu smile.gif tik reik paslėpt gerai....
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2013 11 25, 20:12)
Kalėdinis džiovintu vaisiu pyragas jau kepa.nemirkiau brendyje nes valgys vaikai smile.gif daaaaug jo gavosi galvojau bus mažiau smile.gif namiškiai jau suka ratus pasakiau kad jis lauks Kalėdu smile.gif tik reik paslėpt gerai....

nu nezinau, mano pyraga irgi valgys vaikai, bet brendyje mirkiau , kepiau ne viena pyrag su romu, brendziu, tikrai ten jo nesijaucia, kvapas tik ir tiek ax.gifo tai su kuo jus ji tada laistysist, nes vistiek reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluze2: 25 lapkričio 2013 - 18:19
Galvojau išvis nelaistyti...matyt nenuskaičiau recepto tada... reikės laistyti smile.gif
Atsakyti
Niekada nelaisčiau viskas puikiai gaunasi
Atsakyti
as irgi kepu antra skarda, dariau is puses normos smile.gif siaip sulaisciau berods alitos brendziu 200 ml radau, neradau 250 ml tai pyliau maziau; ragavau tesla skonis neblogas, o isemus ant groteliu nelaikiau, nes is karto dejau antra skarda kepti; pirmaja skarda padejau ant dujines ir uzdengiau ranksluosteliu;
Atsakyti
labas vakaras, gal galite pasakyti LABAI minkštų meduoliukų receptą? kokių kaip senoviški parduotuviniai biggrin.gif visi tie kieti man nepatinka, laikyt ilgai reikia, skonis neypatingas biggrin.gif noriu tokių kur parduotuvėje parduoda biggrin.gif
Atsakyti