Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(bangele R @ 2014 11 20, 15:46)
labukas mielosios gal kas turite kaledinio namelio maketa ?

pirmą temos žinutę perskaitykit
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 11 20, 17:09)
pirmą temos žinutę perskaitykit

dekoju einu ieskoti smile.gif
Atsakyti
Na iškepiau ir aš tą kalėdinį ilgai brandinamą pyragą.... vaisius rinkausi pagal save, kadangi šeimos nariai nevalgo razinų tai su džiovintom kriaušėm, vyšniom,spanguolėm, datulėm,abrikosais, ir įvairiais riešutais, dabar guli spintelėj ponulis ilsisi...žiūrėsim kaip subęs .
Atsakyti
Sveikos,

Stai ir mano pirmasis kaledinis namukas. Tik sykart buvo keptas anytos gimtadieniui ax.gif
user posted image

Ir roges
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 21, 13:01)
Sveikos,

Stai ir mano pirmasis kaledinis namukas. Tik sykart buvo keptas anytos gimtadieniui  ax.gif
Ir roges

super 4u.gif

aš taip pat sumaišiau brandinamą tešlą meduoliams iš Neringos blog'o.
Matysim, kaip pavyks. Padėjau į šaldytuvą bręsti (rašo 5-6 savaites). Panašiai tiek iki Kalėdų ir liko smile.gif
Kepsiu ir kitų, greičiausiai pagal Cypsiuko receptą.
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 21, 12:01)
Sveikos,

Stai ir mano pirmasis kaledinis namukas. Tik sykart buvo keptas anytos gimtadieniui  ax.gif

Ir roges

Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas38 @ 2014 11 20, 22:14)
Na iškepiau ir aš tą kalėdinį ilgai brandinamą pyragą.... vaisius rinkausi pagal save, kadangi šeimos nariai nevalgo razinų tai su džiovintom kriaušėm, vyšniom,spanguolėm, datulėm,abrikosais, ir įvairiais riešutais, dabar guli spintelėj ponulis ilsisi...žiūrėsim kaip subęs .

Tikrai bus gardus.
Aį taipogi kepu su mėgstamais vaisiais ir riešutais. thumbup.gif

QUOTE(Albe69 @ 2014 11 21, 12:01)
Sveikos,

Puikiai pavyko. Gražus. Tikriausiai ir gardus. bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, o is ko jus darote glaju kalediniams sausainukams puosti.

Noreciau panasiai kaip sioje foto papuosti:

http://kepiniu-namai...eduoliai-i.html
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 11 26, 09:13)
Mergaites, o is ko jus darote glaju kalediniams sausainukams puosti.

Noreciau panasiai kaip sioje foto papuosti:
http://kepiniu-namai...eduoliai-i.html

1 kiausinio baltymas, ~200 gr. cukraus pudros ir truputis citrinos sulciu
Atsakyti
Merginos, skaiciau laaaabai daug, bet visvien neradau tikslaus atsakymo.
Pirma karta darysiu Imbierini namuka... Kiek laiko jis gali stoveti suklijuotas ? Ta prasme, nesuminkstes, nesugrius? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briii @ 2014 11 27, 13:08)
Merginos, skaiciau laaaabai daug, bet visvien neradau tikslaus atsakymo.
Pirma karta darysiu Imbierini namuka... Kiek laiko jis gali stoveti suklijuotas ? Ta prasme, nesuminkstes, nesugrius?  Aciu  4u.gif

Praitais metais dariau kazkur gruodzio 18, tai anyta valge po kokio menesio buvo viskas gerai. Nei jis buvo labai kietas, nei labai minkstas, puikiai isstovejo ir dar ilgiau butu stovejes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 11 21, 13:51)
aš taip pat sumaišiau brandinamą tešlą meduoliams iš Neringos blog'o.

Aš spalio gale užmaišiau, irgi pirmą kartą, įdomu kas gausis smile.gif Toks jausmas, kad gali ją su kirviu kapot, nors kai sušils, gal viskas gerai bus.

Džiovintų vaisių pyragas irgi jau prieš porą savaičių iškeptas. Tik va brendis kažkoks keistas pasitaikė, bet gal pyrage labai nesijaus g.gif

Merginos, gal pasidalintumėt kokiu labiausiai vykusiu meduolinės eglutės receptu? Norėčiau dovanoms iškept, bet internetas pilnas, ir neįsivaizduoju kuriuo receptu pasinaudot g.gif Visad kepdavau meduolius pagal Cypsiuką. Norėtųsi permainų smile.gif
Atsakyti