O gal kuri šeimininkė pasidalintu skaniu meduolių receptu, bet kurių nereikia brandinti ir būtų galima tešlą užminkiu iškepti ir skaniai suvalgyti Labai ačiū iš anksto
QUOTE(katanelis @ 2014 11 18, 20:26)
O gal kuri šeimininkė pasidalintu skaniu meduolių receptu, bet kurių nereikia brandinti ir būtų galima tešlą užminkiu iškepti ir skaniai suvalgyti Labai ačiū iš anksto
Man šie patinka meduoliai
Kelis metus is eiles kepu brandinama kaledini pyraga su vaisiais, kurie per nakti mirkomi brendyje. Siemet as niekaip recepto nerandu Gal turite kuri issisaugojusi ir pasidalintumete?
QUOTE(Jinafire @ 2014 11 18, 23:04)
Kelis metus is eiles kepu brandinama kaledini pyraga su vaisiais, kurie per nakti mirkomi brendyje. Siemet as niekaip recepto nerandu Gal turite kuri issisaugojusi ir pasidalintumete?
45 psl.Margarita3 ikele pyrago recepta kuris labai skaniai skamba
Laba diena. Gal kas esate pirke, o gal gaminat pagal uzsakyma kaledinius namukus? Gal galit pasidalinti kainomis? Arba gal kas zinot kiek mazdaug kainuoja vidutinis namukas?
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 11 19, 10:55)
Laba diena. Gal kas esate pirke, o gal gaminat pagal uzsakyma kaledinius namukus? Gal galit pasidalinti kainomis? Arba gal kas zinot kiek mazdaug kainuoja vidutinis namukas?
vakar lyg tyčia paskaičiavau- iškepiau 4 namukus su pagrindu,
visi produktai kainavo 36 Lt. ( čia su sviestu, medum ir puošti glajumi iš cukraus pudros), tai vieno namuko kaina gaunasi 9 Lt. be kepimo išlaidų, o kur dar darbas, tai manau, kad jau minimum 20 litų namukas turi kainuot
QUOTE(bartukas @ 2014 11 19, 15:07)
visi produktai kainavo 36 Lt. ( čia su sviestu, medum ir puošti glajumi iš cukraus pudros), tai vieno namuko kaina gaunasi 9 Lt. be kepimo išlaidų, o kur dar darbas, tai manau, kad jau minimum 20 litų namukas turi kainuot
o sakykit kokio dydzio namukai? nes man is vienos teslos normos iseina 2 tik
QUOTE(bartukas @ 2014 11 19, 16:07)
vat ir suku galva kiek dabar man cia imti uz vidutinio dydzio namuka, nes darbo tikrai nemazai tenka ideti, kruopstumo labai daug reikia.
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 19, 15:26)
o sakykit kokio dydzio namukai? nes man is vienos teslos normos iseina 2 tik
kepiau is dvigubos normos, cia kazkur recepta buvau radus, tik vietoj margarino dejau sviesta( viska kepu tik su sviestu).
Tik velniskai keiti gavosi, nu tikiuosi suminkstes .siaip tai kepdavau pagal medaus torto recepta, man tokie patys skaniausi, reiks vel kept
va kokie mano namukai
tik foto nekokios - du jau supakuoti, tai per dovanini popieriu isvis nufotkint neina
Papildyta:
[
namuko formeles is arevitos iranga pirktos, siaip jis near toks maziukas kaip atrodo
Ieškau meduolių recepto, kurie pastovėję savaitę ar dvi išliktų kieti ir traškūs. Gal kas galėtų pasidalinti? Esu kepus pagal Beatą, tai patys meduoliai superiniai, bet ilgiau pastovėję suminkštėja - man tokie nepatinka