Sveikutės
Aš taip pat jau mastau apie kalėdas. Norėčiau šiais metais kepti džiovintų vaisių pyragą (tą kur brandinti visą mėnesį reikia).
Mano kalėdinis jau 2 savaites guli spintelėje
...
rytoj galvoju uzsimaisyti meduoliukams teslyte,kaip galvojate,ar uzteks jiems kazkur 4sav.pasibrandinti?susivelinau biski
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2014 11 11, 11:06)
SVEIKOS:)
jau pradėjau galvoti apie kaledinius kepinius.bandysiu kepti kaledini namuka.
turiu klausima...kokia cukraus pudra konkreciai naudojate namuko klijavimui?
numanau, lapkricio gale jau galima butu pradeti kepti meduolius
jau pradėjau galvoti apie kaledinius kepinius.bandysiu kepti kaledini namuka.
turiu klausima...kokia cukraus pudra konkreciai naudojate namuko klijavimui?
numanau, lapkricio gale jau galima butu pradeti kepti meduolius
o pagal kokį receptą kepsite meduolius?
Mano kalėdinis vaisių pyragas jau bręsta balkone.
Dar auginu save riešutiniam pyragui. Prieš kiek laiko jį reikia kepti? Jam juk nereikia tirk bręst, kaip džiovintų vaisių pyragui?
Dar auginu save riešutiniam pyragui. Prieš kiek laiko jį reikia kepti? Jam juk nereikia tirk bręst, kaip džiovintų vaisių pyragui?
sveikos
gal patarsit kur Vilniuje galima nusipirkt ploną antgaliuką meduoliams puošti
dėkui
gal patarsit kur Vilniuje galima nusipirkt ploną antgaliuką meduoliams puošti
dėkui
Si savaitgali mano namai jau kvepejo Kaledom Startavau su meduoliais. As kiekvienais metais prisikepu is anksto,supokuoju i celofaninius maiselius ir pries pat Kaledas puosiu su glazura.Kiek domejausi ,-visur tik alvo meduoliu prieskoniai,gal matet kokiu kitokiu?
Šypsenėlė (:+2014 11 11, 21:58-->
Pradeda kvepėti Kalėdomis ir man
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2014 11 11, 21:58)
Si savaitgali mano namai jau kvepejo Kaledom Startavau su meduoliais. As kiekvienais metais prisikepu is anksto,supokuoju i celofaninius maiselius ir pries pat Kaledas puosiu su glazura.Kiek domejausi ,-visur tik alvo meduoliu prieskoniai,gal matet kokiu kitokiu?
Pradeda kvepėti Kalėdomis ir man
QUOTE(Aurute @ 2014 11 11, 20:13)
Mano kalėdinis vaisių pyragas jau bręsta balkone.
Dar auginu save riešutiniam pyragui. Prieš kiek laiko jį reikia kepti? Jam juk nereikia tirk bręst, kaip džiovintų vaisių pyragui?
Dar auginu save riešutiniam pyragui. Prieš kiek laiko jį reikia kepti? Jam juk nereikia tirk bręst, kaip džiovintų vaisių pyragui?
Jei ne paslaptis pagal kokį receptą kepėte kalėdinį vaisių pyragą?