Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Sveikutės
Aš taip pat jau mastau apie kalėdas. Norėčiau šiais metais kepti džiovintų vaisių pyragą (tą kur brandinti visą mėnesį reikia).
Atsakyti
Mano kalėdinis jau 2 savaites guli spintelėje ax.gif smile.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 11 lapkričio 2014 - 19:10
rytoj galvoju uzsimaisyti meduoliukams teslyte,kaip galvojate,ar uzteks jiems kazkur 4sav.pasibrandinti?susivelinau biski verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2014 11 11, 11:06)
SVEIKOS:)
jau pradėjau galvoti apie kaledinius kepinius.bandysiu kepti kaledini namuka. smile.gif
turiu klausima...kokia cukraus pudra konkreciai naudojate namuko klijavimui?

numanau, lapkricio gale jau galima butu pradeti kepti meduolius g.gif  smile.gif

o pagal kokį receptą kepsite meduolius? blush2.gif
Atsakyti
Mano kalėdinis vaisių pyragas jau bręsta balkone.
Dar auginu save riešutiniam pyragui. Prieš kiek laiko jį reikia kepti? Jam juk nereikia tirk bręst, kaip džiovintų vaisių pyragui?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal patarsit kur Vilniuje galima nusipirkt ploną antgaliuką meduoliams puošti g.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
siemet gal bandysiu si pyraga. Daugeliu yra isgirtas, SM irgi bandytas. Toks nekasdieniskas atrodo ir tikiuosi, kad tu aguonu nebus per daug. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 11 lapkričio 2014 - 20:58
Si savaitgali mano namai jau kvepejo Kaledom wub.gif Startavau su meduoliais. As kiekvienais metais prisikepu is anksto,supokuoju i celofaninius maiselius ir pries pat Kaledas puosiu su glazura.Kiek domejausi ,-visur tik alvo meduoliu prieskoniai,gal matet kokiu kitokiu?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 11 11, 21:28)
gal patarsit

dėkui, jau žinau kur 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2014 11 11, 21:58-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2014 11 11, 21:58)
Si savaitgali mano namai jau kvepejo Kaledom wub.gif Startavau su meduoliais. As kiekvienais metais prisikepu is anksto,supokuoju i celofaninius maiselius ir pries pat Kaledas puosiu su glazura.Kiek domejausi ,-visur tik alvo meduoliu prieskoniai,gal matet kokiu kitokiu?

drinks_cheers.gif
Pradeda kvepėti Kalėdomis ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 11 11, 20:13)
Mano kalėdinis vaisių pyragas jau bręsta balkone.
Dar auginu save riešutiniam pyragui. Prieš kiek laiko jį reikia kepti? Jam juk nereikia tirk bręst, kaip džiovintų vaisių pyragui?

Jei ne paslaptis pagal kokį receptą kepėte kalėdinį vaisių pyragą?
Atsakyti