Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Ačiū, ačiū!
Nu va, gavau savo pagyrų dozę, dabar galiu ramiai miegot rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2013 12 30, 16:13)
Va mano tai niekas nepastebėjo tokių neypatingų teplionių, kai ant greičio padaryti kur įdėjau kritikai, o ir glajaus pritrūko ir perstorą antgalį turėjau. Dabar jau nusipirkau plonesnį, tai galima bus kruoščiau padaryti  ax.gif

O jūsų "teplionės" irgi puikios wub.gif
Tik... nuotraukos laaabai jau mažos.
O rogių tai visai užpavydėjau.
Begrauždama iš pavydo nagus ir parašyt negalėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 30 gruodžio 2013 - 15:54
Ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif

Jūsų visų darbeliai nerealūs, iš jų ir mokiausi ir ėmiau pavyzdį, sėkmės ir toliau būti kūribingoms ir išradingoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audra05: 30 gruodžio 2013 - 16:18
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 30, 14:06)
O mano namelių nieks nepastebėjo  verysad.gif  ?
Jie, žinoma, ne tokie puikūs, bet...  unsure.gif

Pastebėjo. Ne tokie puikūs, kaip KAS, pašnekute? Jie puikūs! thumbup.gif Ir niekad nereikia lyginti kažko su kažkuo, nes visada bus geriau ir gražiau kažką darančių. Reikia pasidžiaugti, kad randame laiko ir ypač valios kažką sukurti savo vaikams, neprasėdim švenčių sudėję baltas rankeles ir atidėję kitiems metams. Jūsų vaikams Jūsų namukai, kaip ir visų kitų mamyčių kepinėliai jų mažyliams, garantuoju, kad buvo first.gif O ar ne tai svarbiausia?

QUOTE(-Radė @ 2013 12 30, 14:42)
tai vaikučius galima "įdarbinti", jiems labai patinka, minkyti, lipdyti, kartais nelabai į temą, bet užimtumas yra ir dirbi sau rankoves pasiraitojus  ax.gif

Tai būtina daryti, nes patirtis neįkainojama, patikėkit drinks_cheers.gif

QUOTE(juratela @ 2013 12 30, 15:13)
Va mano tai niekas nepastebėjo tokių neypatingų teplionių, kai ant greičio padaryti kur įdėjau kritikai, o ir glajaus pritrūko ir perstorą antgalį turėjau. Dabar jau nusipirkau plonesnį, tai galima bus kruoščiau padaryti  ax.gif

Kaip ant greičio padaryti, tai labai netgi šaunūs good.gif , tik foto baisiai mažyyytės 4u.gif

QUOTE(tute28 @ 2013 12 29, 16:41)
g.gif As tai nesuprantu... Budavo taip smagu akis paganyt, pasimokyt, ideju pasisemt  bigsmile.gif

Na taip, labai smagu, kai kažkas atneša ant padėklo kažką išieškoto, kurto, į ką sudėta daug savęs, o pats savo ruožtu 'pamiršti' žmogui elementariausią 'ačiū' pasakyti už tai, kad jis visu tuo dalinasi. Tas nebylus paspoksojimas visai nepaskatina žmogaus kažkuo dalintis su tais, kurie nesugeba nei menkiausios emocijos parodyti, tik laukia aplodismentų sau. Nors neretai nelabai yra už ką paploti, išskyrus pastangas.

Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 30, 15:53)
Begrauždama iš pavydo nagus ir parašyt negalėjau  biggrin.gif

Nu va, nors viena pasispavedojo metams baigiantis laugh.gif laugh.gif
Kaži, kiek % žiūrovių dėl tos pačios priežasties NEGALI nieko neparašyti? Ir ne tik čia, aplamai visur, kur pažiūrėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 30 gruodžio 2013 - 16:30
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 30, 16:53)
Ačiū, ačiū!
Nu va, gavau savo pagyrų dozę, dabar galiu ramiai miegot  rolleyes.gif    biggrin.gif
Papildyta:

O jūsų "teplionės" irgi puikios  wub.gif
Tik... nuotraukos laaabai jau mažos.
O rogių tai visai užpavydėjau.
Begrauždama iš pavydo nagus ir parašyt negalėjau  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif , paspaudus ant nuotraukos atidaro didesnę, tai ir trūkumai labiau matosi ax.gif
Rogės dvejos buvo, tik kurioms pritrūko glajaus tai ir nefotografavau, vaikai suvalgė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2013 12 30, 17:29)
Kaži, kiek % žiūrovių dėl tos pačios priežasties NEGALI nieko neparašyti? Ir ne tik čia, aplamai visur, kur pažiūrėsi  smile.gif

biggrin.gif
Iš ties, prieš tas šventes tik veiklos, kad jau ir nebespėji viskuo pasidžiaugti ir dar nepamiršti apie tai garsiai pasisakyti blush2.gif Randi minutę - pasižvalgai: "Na, ką čia gražaus kas sukūrė?" Atsipūti ir vėl varai fitness4.gif showoff.gif karsta.gif
O už gerus žodžius - AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2013 12 30, 17:29)
Pastebėjo. Ne tokie puikūs, kaip KAS, pašnekute? Jie puikūs!  thumbup.gif  Ir niekad nereikia lyginti kažko su kažkuo, nes visada bus geriau ir gražiau kažką darančių. Reikia pasidžiaugti, kad randame laiko ir ypač valios kažką sukurti savo vaikams, neprasėdim švenčių sudėję baltas rankeles ir atidėję kitiems metams. Jūsų vaikams Jūsų namukai, kaip ir visų kitų mamyčių kepinėliai jų mažyliams,  garantuoju, kad buvo first.gif O ar ne tai svarbiausia?
Tai būtina daryti, nes patirtis neįkainojama, patikėkit  drinks_cheers.gif

Kaip ant greičio padaryti, tai labai netgi šaunūs good.gif , tik foto baisiai mažyyytės 4u.gif

Na taip, labai smagu, kai kažkas atneša ant padėklo kažką išieškoto, kurto, į ką sudėta daug savęs, o pats savo ruožtu 'pamiršti' žmogui elementariausią 'ačiū' pasakyti už tai, kad jis visu tuo dalinasi. Tas nebylus paspoksojimas visai nepaskatina žmogaus kažkuo dalintis su tais, kurie nesugeba nei menkiausios emocijos parodyti, tik laukia aplodismentų sau. Nors neretai nelabai yra už ką paploti, išskyrus pastangas.
Papildyta:

Kaži, kiek % žiūrovių dėl tos pačios priežasties NEGALI nieko neparašyti? Ir ne tik čia, aplamai visur, kur pažiūrėsi  smile.gif

Taip, mano mažylis tai visur dalyvavo ir man padėjo daryti thumbup.gif Ir meduolius ir kūčiukus ir riešutinio pyrago tešlą kai koęiojau greit prisistatė tešlos wub.gif Aišku ir rogių su namukais puošti bais norėjo, tai tepliojomės kartu rolleyes.gif
Aišku, kadangi roges paskutines tepliojau tai ir per mažai liko joms glajaus, tai ir vaizdas ne tas.

Foto galima išdidinti papaudus ant jos.

Tikrai džiaugiuosi atradusi šią temutę, nes atradau džiovintų vaisių pyragą ir šveicarišką riešutų pyragą, rašiau anksčiau kad labai patiko šei pyragai, tai ir buvo DĖKUI kas juos įkėlė šion temutėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 12 30, 16:40)
Ačiū  4u.gif , paspaudus ant nuotraukos atidaro didesnę, tai ir trūkumai labiau matosi  ax.gif

juratela, nežinau, kur matot kažkokius trūkumus, nes man, dabar, kai jau matau didesnį vaizdą, ten viskas tiesiai, gražiai išpiešta, niekas neapsiterlioję, per kraštus nenubėgę. Nepriekabiaukit taip labai prie savęs 4u.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 30, 16:43)
biggrin.gif
Iš ties, prieš tas šventes tik veiklos, kad jau ir nebespėji viskuo pasidžiaugti ir dar nepamiršti apie tai garsiai pasisakyti  blush2.gif  Randi minutę - pasižvalgai: "Na, ką čia gražaus kas sukūrė?" Atsipūti ir vėl varai  fitness4.gif  showoff.gif  karsta.gif
O už gerus žodžius - AČIŪ  4u.gif

Aš aplamai vos kelis puslapius spėjau pažiūrėti, nes prieš šventes iš viso galvojau, kad nieko nesuspėsiu per visus brėžinių darymus doh.gif
O tai, ką parašiau, parašiau apie nuolatines žiūroves, kurias matau čia kaskart (užėgusi patikrinti, kad GAAAL GI kas nors susimilo ir pasidalino glajaus virimo paslaptimis smile.gif ), tai jos tikrai turi laiko ir viską suskaityti, ir iki smulkmenų išsinagrinėti, ir kakariekū kažkam pasakyti. Tik labai branginasi kažkodėl.
Atsakyti
QUOTE(success @ 2013 12 30, 17:50)
juratela, nežinau, kur matot kažkokius trūkumus, nes man, dabar, kai jau matau didesnį vaizdą, ten viskas tiesiai, gražiai išpiešta, niekas neapsiterlioję, per kraštus nenubėgę. Nepriekabiaukit taip labai prie savęs  4u.gif 
Aš aplamai vos kelis puslapius spėjau pažiūrėti, nes prieš šventes iš viso galvojau, kad nieko nesuspėsiu per visus brėžinių darymus  doh.gif
O tai, ką parašiau, parašiau apie nuolatines žiūroves, kurias matau čia kaskart (užėgusi patikrinti, kad GAAAL GI kas nors susimilo ir pasidalino glajaus virimo paslaptimis smile.gif ), tai jos tikrai turi laiko ir viską suskaityti, ir iki smulkmenų išsinagrinėti, ir kakariekū kažkam pasakyti. Tik labai branginasi kažkodėl.

Ne, niekas nenubėgo. Storu antgaliu puošiau, tai ir yra trūkumas, sakau gražiau kai ploniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 12 26, 21:34)
As siandien daraiu, ir pas mania sutirstejo kazkur uz 15 min, gerokai burbuliavo visa ta laika ax.gif . Dar neragavom, bet manau kad viskas paviko. Imetu nuotrauka.user posted image

sveikos, su praejusiomis ir artejanciomis sventemis 4u.gif
o dabar jei galit atsakykit, kokia gireitinele pirkote ax.gif
Atsakyti
Audra, roges wow, nuostabios. Eglutes superines, nameliai kokie dailuciai... Pasaku kaimelis bigsmile.gif wub.gif

Mano Naujametinis Tinginiu Napaleonas su spanguolemis. Manau tinka ir i sita tema...

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=tute28,2013 12 30, 19:55]
Audra, roges wow, nuostabios. Eglutes superines, nameliai kokie dailuciai... Pasaku kaimelis bigsmile.gif wub.gif

Mano Naujametinis Tinginiu Napaleonas su spanguolemis. Manau tinka ir i sita tema...

user posted image

labai apetitnai atrodo 4u.gif
dariau as ji irgi, pavyko, skanu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=tute28,2013 12 30, 18:55]

Dėkui 4u.gif

Nuo Napoleono foto pradėjo rinktis seilės...superinis vaizdas! lekiu į šaldytuvą...
Atsakyti