Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Aujusa @ 2013 11 23, 09:13)
Labai ačiū už receptuką  4u.gif
Jau buvau susiruošusi daryt tešlą, bet suvokiau kad nesuprantu, kiek gi sirupo ar medaus reikia (o ir rusų kalba laabai primiršta, bet skaitau skaitau ir vis tiek nematau kur parašyta  doh.gif )?
Padėkit  4u.gif

4u.gif 2/3 stiklines
As vakar perskaiciau kad ji duoda recepta kaip ta sirupa padaryt... tai labai panasus jis i musu dirbtini medu ... tai irgi manau, kad galima deti.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 23, 10:36)
4u.gif  2/3 stiklines
As  vakar perskaiciau kad  ji duoda recepta kaip ta sirupa padaryt... tai labai panasus jis i musu dirbtini medu ... tai irgi manau, kad galima deti.

Labai labai ačiū už tokį greitą atsakymą bigsmile.gif labai padėjot 4u.gif
Pernai kepiau meduolius pagal Ulės receptą, bet man juose trūko skonio ir saldumo, gal pati ką ne taip padariau, nekaltinu recepto, bet šiemet kitus receptus bandysiu ax.gif
Atsakyti
http://taip-norejau....nis-keksas.html
as symet darysiu pagal si recepteli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

turiu toki klausima apie miltus, nzn ar cia teisingoj temoj bet gal kas uzves ant teisingo kelio blush2.gif . Kadangi gyvenam uzseny jie cia turi dvieju rusiu miltus paprastus (plain) ir self-raising (ale patys kilantys ar kaip cia pazodziui). o klausimas toks jei naudosiu self raising reikia dar sodos ar ne, ir is vis kokius geriau naudoti?
Atsakyti
Nu merginos ,galiu pasakyti kad neapsiskaiciavau lotuliukas.gif Kepu dabar kaledini pyraga pagal Ules recepta.Vakar susipirkau viska,uzsipyliau vaisius ir sau rami buvau.O sian kai pradejau maisyti tesla tai issigandau,kiek cia tu pyragu gausis ax.gif Nu recepte buvo parasyta,kad gaunasi du pyragai,bet netikejau kad tokie dyyydeli.

O as dar svarsciau ar siemet isviso kepti toki,tai kad prisikepsiu tai prisikepsiu smile.gif Visus apvaisinsiu.Pernai kepiau pagal kazkoki kita recepta,bet man atrodo ,kad sitas bus skanesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2013 11 24, 18:50)
Nu merginos ,galiu pasakyti kad neapsiskaiciavau lotuliukas.gif Kepu dabar kaledini pyraga pagal Ules recepta.Vakar susipirkau viska,uzsipyliau vaisius ir sau rami buvau.O sian kai pradejau maisyti tesla tai issigandau,kiek cia tu pyragu gausis ax.gif Nu recepte buvo parasyta,kad gaunasi du pyragai,bet netikejau kad tokie dyyydeli.

O as dar svarsciau ar siemet isviso kepti toki,tai kad prisikepsiu tai prisikepsiu smile.gif Visus apvaisinsiu.Pernai kepiau pagal kazkoki kita recepta,bet man atrodo ,kad sitas bus skanesnis thumbup.gif

o as kepiau is puses normos, tai man gavosi vienas normalus tortas, nes kepiau apvalioje skardoje, jau guli suvyniotas savaite laiko, laukia kaledu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sskyey @ 2013 11 24, 16:23)
Sveikos mamytes,

turiu toki klausima apie miltus, nzn ar cia teisingoj temoj bet gal kas uzves ant teisingo kelio  blush2.gif . Kadangi gyvenam uzseny jie cia turi dvieju rusiu miltus paprastus (plain) ir self-raising (ale patys kilantys ar kaip cia pazodziui). o klausimas toks jei naudosiu self raising reikia dar sodos ar ne, ir is vis kokius geriau naudoti?

Apie tuos kitus nežinau, bet jei naudoju self raising ta dedu mažiau kepimo milteliu ar sodos... Na kokiu trečdaliu...
Atsakyti
as mat bijausi to dziovintu vaisiu kaledinio pyrago supelijimo, chm skaiciau skaiciau, kad reikia ivynioti i sviestini popieriu dviguma ir laikyti ant spinteles, o ar tikrai merginos nesupelys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 11 24, 21:09)
as mat bijausi to dziovintu vaisiu kaledinio pyrago supelijimo, chm skaiciau skaiciau, kad reikia ivynioti i sviestini popieriu dviguma ir laikyti ant spinteles, o ar tikrai merginos nesupelys blush2.gif

laikau jau savaite suvyniota , dabar paziurejau, vaizdas puikus, kvapas taipogi, kolkas jokio pelesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 11 24, 21:52)
laikau jau savaite suvyniota , dabar paziurejau, vaizdas puikus, kvapas taipogi, kolkas jokio pelesio  4u.gif

dekui labai nuraminote 4u.gif eisiu siandien jau gaminti nes nuyo vakar vaisiai brendyje uzmerkti smile.gif
Atsakyti
mano dziovintu vaisiu pyragas jau savaite suvyniotas guli ax.gif dabar bandysiu kepti sveisariska riesutu -medaus pyraga ,bet paskaiciusi receptus vienur raso kad kepti pagrinda reikia pripylus pv... pupeliu kitur ,kad is kar pilti riesutu mase.tai kaip daryti istikro /
gal kas kepette ,prasau pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 11 24, 19:09)

na as pernai kepiau pries koki menesi, tai tikrai nesupelijo, viskas labia gerai buvo smile.gif manirgi buvo minciu kad taip ilgai nestoves bet stove pasirodo smile.gif
Atsakyti