Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(egluze2 @ 2013 12 29, 16:29)

o del to kaledinio vaisinio pyrago, tai ziauriai nusivyliau as juo, sausas ir nevertas laiko, daugiau nekepsiu as jo , nepatiko jis man visai  schmoll.gif

džiovintų vaisių pyragą kepu gal treti ketvirti metai, šiųmetinis buvo pats geriausias. Tiksliau, dar yra gabalas, net gaila valgyt koks skanus, toks drėgnas, tokia skonių gama wub.gif Ar dėjote datulių, jos irgi padeda ilgiau išlaikyti drėgmę?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 12 29, 20:20)
džiovintų vaisių pyragą kepu gal treti ketvirti metai, šiųmetinis buvo pats geriausias. Tiksliau, dar yra gabalas, net gaila valgyt koks skanus, toks drėgnas, tokia skonių gama wub.gif Ar dėjote datulių, jos irgi padeda ilgiau išlaikyti drėgmę?

Ne datuliu nedejau, bet vaisius mirkiau per nakti brendyje,vienu zodziu nevykes ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos, už patarimus. Kepiau dar prieš du mėnesius ir laikiau neprapjautą. Nieko nerašiau, nes nežinojau kas gausis. O gavos tikrai šauniai. Drėgnas, aromatingas... ir be galo sotus.
Brendžio nevartoju ir kvapo nemėgstu, tai mirkiau džiovintus vaisius rome. Daug išgėrė per naktį. Bt aromatas pyrago nuostabus. kepsiu kasmet.
Atsakyti
O čia mano pirmi kartai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(audra05 @ 2013 12 29, 22:00)
O čia mano pirmi kartai

user posted image
Labai labai grazu,auksaranke 4u.gif
Atsakyti
O čia mano pirmi kartai

kaip dailu bigsmile.gif neįtikėtina, kad pirmi 4u.gif
Atsakyti
O čia mano pirmi kartai

Labai gražūs darbai 4u.gif Matosi kad kruopščiai dirbta, ne taip kaip aš paskubom doh.gif
Atsakyti
O čia mano pirmi kartai

Laaaabai, labai thumbup.gif
O mano namelių nieks nepastebėjo verysad.gif ?
Jie, žinoma, ne tokie puikūs, bet... unsure.gif
Atsakyti
Pasnekute, Jusu kepiniai irgi fantastiski wub.gif
visko paragauciau su mielu noru blush2.gif
Atsakyti
O kaip Jūs taip sugebate su mažais vaikais tokius grožius padaryti? Kada?
Aš vis nieko nespėju, pripuolamai, tiap liap.

Atsakyti
QUOTE(imany @ 2013 12 30, 15:30)
O kaip Jūs taip sugebate su mažais vaikais tokius grožius padaryti? Kada?
Aš vis nieko nespėju, pripuolamai, tiap liap.

tai vaikučius galima "įdarbinti", jiems labai patinka, minkyti, lipdyti, kartais nelabai į temą, bet užimtumas yra ir dirbi sau rankoves pasiraitojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 30, 15:06)
Laaaabai, labai  thumbup.gif
O mano namelių nieks nepastebėjo  verysad.gif  ?
Jie, žinoma, ne tokie puikūs, bet...  unsure.gif

Oi, Jūsų kepiniai skaniai atrodo, labai patiko nameliai wub.gif Visos buvo užsiėmusios aguoninio pyrago glajaus gamyba, tai niekas neparašė mirksiukas.gif Koriukas ir maniškiams patinka wub.gif
Va mano tai niekas nepastebėjo tokių neypatingų teplionių, kai ant greičio padaryti kur įdėjau kritikai, o ir glajaus pritrūko ir perstorą antgalį turėjau. Dabar jau nusipirkau plonesnį, tai galima bus kruoščiau padaryti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 30 gruodžio 2013 - 15:16