Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Twixx @ 2013 12 28, 12:36)
As siemet nesikankinau su tuos grietineles virimu-pasildziau kond.piena ir laisciau-rezultatas viens prie vieno

Aš kepiau aguoninį pagal visai kitokį receptą, kur pyragas pats iš savęs gaunasi pakankamai drėgnas ir gaivus be papildomo sumirkymo, todėl ta graži grietinėlės pluta buvo tiesiog būtina, kad priduotu ne tik šventiškumo išvaizdai, bet ir šiek tiek papildomo saldumo, nepaversdama pyrago kempine smile.gif

QUOTE(-Radė @ 2013 12 28, 12:37)
jūsų namelis begalo gražus  mirksiukas.gif  o ir pyragas gražiai atrodo  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 12 28, 09:30)
Kaip skaniai atrodo tie Spitzbuben sausainiai.. gal galima receptuka?

Skanus ir yra), bet su naminiu juoduju serbentu man skaniausi)
rusiskai tiks??
http://www.liveinter.../post231944016/

O ar ragavote Vanillekipferl ??? Ne-re-a-lus wub.gif
http://www.liveinter.../post253021072/

QUOTE(success @ 2013 12 28, 12:06)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Jusu nuotraukos nerealios... pasaka- pasaka--pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 12 28, 12:48)
O gal galite pasakyti kiek mazdaug kondensuoto pieno jums  reikejo pyrago sulaistymui? Grietinles raso, kad viso litro  negi ir mondensofkes tiek pirkti?

Ne ne,tiek tikrai nereikia.Knygoje "Metai Beatos virtuveje" yra sis pyragas ir ji rekomenduoja 'pasilengvinti' ta laistyma kond.pienu.Raso,kad reikia 2indeliu,bet tikrai per daug.Man susinaudojo maximum 1,5indelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl aguonų pyrago sulaistymo, tai tikrai paprasčiau sulaistyti kondensuotu pienu, nes grietinėlės virimas su cukrumi, tai ir yra riebaus kondensuoto pieno virimas.
Mes su mama kai naminio pieno namie yra visada virdavome kondensuotą pieną torto pertepimo kremui. Taigi pigiau išsivirti kondensuotą pieną nei pirkti, o kai reikia pirkti pieną ar ypač grietinėlę, tai tikrai pigiau tiesiog nusipirkti kondensuoto pieno nei kad šitiek grietinėlės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 28 gruodžio 2013 - 17:39
QUOTE(Twixx @ 2013 12 28, 16:32)
Ne ne,tiek tikrai nereikia.Knygoje "Metai Beatos virtuveje" yra sis pyragas ir ji rekomenduoja 'pasilengvinti' ta laistyma kond.pienu.Raso,kad reikia 2indeliu,bet tikrai per daug.Man susinaudojo maximum 1,5indelio mirksiukas.gif

QUOTE(juratela @ 2013 12 28, 17:38)
Dėl aguonų pyrago sulaistymo, tai tikrai paprasčiau sulaistyti kondensuotu pienu, nes grietinėlės virimas su cukrumi, tai ir yra riebaus kondensuoto pieno virimas.
Mes su mama kai naminio pieno namie yra visada virdavome kondensuotą pieną torto pertepimo kremui. Taigi pigiau išsivirti kondensuotą pieną nei pirkti, o kai reikia pirkti pieną ar ypač grietinėlę, tai tikrai pigiau tiesiog nusipirkti kondensuoto pieno nei kad šitiek grietinėlės  ax.gif

Dėkoju,
papasakojau sita planą mamai, pagaminti jiems naujameciam vakarui sita pyragą, o ji man "tu ką, nori kad mes visi isvirstume miegot net 12 nesulauke' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2013 12 28, 13:06)
Sveikos, mergaitės  4u.gif
Nepaisant viso to glajaus košmaro, šventės buvo nuostabios.
Matau visos dirbo išsijuosę, laukė Kalėdų Senelio netinginiaudamos  thumbup.gif Aš irgi pasikrapščiau, kiek leido laikas  blush2.gif Keletas mano konditerinių pakvailiojimų šioms Kalėdoms: daniški sausainiai brunkager su migdolais, imbieriniai eglutės žaisliukai, imbierinis namelis ir tas nelaimėlis aguonų pyragas  doh.gif

Kokios nuotraukos bigsmile.gif
O kokie kepiniai bigsmile.gif
O labiausiai pavydžiu mokančioms taip dailiai išpiešti glajumi blush2.gif
Atsakyti
Reiks butinai isikepti ta aguonini pyraga, labai graziai atrodo 4u.gif
o del to kaledinio vaisinio pyrago, tai ziauriai nusivyliau as juo, sausas ir nevertas laiko, daugiau nekepsiu as jo , nepatiko jis man visai schmoll.gif
skanus buvo ir riesutinis sveicariskas pyragas, dingo greitai nuo stalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 12 28, 19:00)
Dėkoju,
papasakojau sita planą mamai, pagaminti jiems naujameciam vakarui sita pyragą, o ji man "tu ką, nori kad mes visi isvirstume miegot net 12 nesulauke'  doh.gif

lotuliukas.gif tikrai taip nenutiks mirksiukas.gif ten tų aguonų tik 150gr ir viso vienam žmogui suvalgyti neįmanoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 12 28, 20:00)
Dėkoju,
papasakojau sita planą mamai, pagaminti jiems naujameciam vakarui sita pyragą, o ji man "tu ką, nori kad mes visi isvirstume miegot net 12 nesulauke'  doh.gif

Tikrai nuo gabaliuko torto nieko nenutiks biggrin.gif
Aš irgi planuoju jį kepti, nes kaip tik Kalėdoms ir taip buvo daug prikepta, tai liko gardumynas Naujiems wub.gif Ypač mano aguoniniam v turėtų patikti biggrin.gif

O čia mano pirmi blynai, dar nesupakuoti ir rogės be meduolių, kai supakavau lyg fotografavau, bet teismui lai būna aiškiau blush2.gif
user posted image
Kažkaip tortui puošti geriau išeina nei kad meduoliams gavosi pati masė g.gif

Vienas iš džiovintų vaisių pyragų. Nebuvo sausas kaip bijojau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 29 gruodžio 2013 - 16:13
QUOTE(Ulitka @ 2013 12 28, 15:13)
Jusu nuotraukos nerealios... pasaka- pasaka--pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kada dar sukursi vaikui pasaką, jei ne per Kalėdas drinks_cheers.gif 4u.gif

Geri Jūsų receptai, kitamet Vanillekipferl bus tarp naujienų thumbup.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 28, 19:29)
Kokios nuotraukos  bigsmile.gif
O kokie kepiniai  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(tute28 @ 2013 12 27, 17:29)
Ar kepejos aptingo, ar tik nededa cia ?

Aš tai manau, kad 2 variantas. Ir nesunku suprasti, kodėl ax.gif

Na tai ką, virsiu kremą kitamet, pakol gausis. JEI gausis, pasidalinsiu rezultatais su nenorinčiomis eiti lengviausiu ir pigiausiu keliu drinks_cheers.gif

Smagių Naujųjų!
Atsakyti
QUOTE(success @ 2013 12 29, 17:20)
Kada dar sukursi vaikui pasaką, jei ne per Kalėdas  drinks_cheers.gif 4u.gif

Geri Jūsų receptai, kitamet Vanillekipferl bus tarp naujienų  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif 
Na tai ką, virsiu kremą kitamet, pakol gausis. JEI gausis, pasidalinsiu rezultatais su nenorinčiomis eiti lengviausiu ir pigiausiu keliu  drinks_cheers.gif

Smagių Naujųjų!

Taip taip, pamiršau parašyti, kad tikrai nuostabūs kepiniai wub.gif

Aš virsiu šiemet tą kremą, nes kalnas grietinėlės šaldytuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2013 12 29, 14:20)

g.gif As tai nesuprantu... Budavo taip smagu akis paganyt, pasimokyt, ideju pasisemt bigsmile.gif
Atsakyti