Kazka praleidau, kas per pyragal baltu glajum aplietas ???
QUOTE(Lu Lu @ 2013 12 27, 12:35)
Kazka praleidau, kas per pyragal baltu glajum aplietas ???
My Webpage
Sitas
Papildyta:
QUOTE(Fortun@ @ 2013 12 26, 22:18)
Labai gražus Jusiškis. Aš kiek ilgiau karamelę wiriau, nes manoji tamsesnė.
Ji priwalo burbuliuoti ir gan ilgai, tik tada ima tirštėti ir ruduoti.
Ji priwalo burbuliuoti ir gan ilgai, tik tada ima tirštėti ir ruduoti.
Jo, pas mania burbuliavo visa ta laika. I gala dar ugni padidinau . Labai skanus piragas
As taip pat kepiau aguonini pyraga ir galvojau,kad cia man vienai taip ilgai reikejo greitinele virti jau galvojau,kad ko nors nesupratau tik man kai pradejo jinai tirsteti jau tada pyliau ant pyrago,tai nelabai norejo gertis,bet sugirdziau vistiek puse gal as jau per tirstai suviriau ? Likusi dalis gavos tikrai jau labai tirsta ir pati skaniausia Ir dar kepiau Dresden Stolen keksa,nes labai idomu buvo pabandyti,skonis geras,bet daugiau nekepsiu ,yra ir skaniau
Su praejusiom sventem visas
dariau ir as riesutu mini pyragus du tai buvo pagal lietuviska recepta ir tokius kaip krepselius pagal sveicariska abu skanus na o verdiktas lietuviskas skanesnis
mano kalediniai keksiukai
dariau ir as riesutu mini pyragus du tai buvo pagal lietuviska recepta ir tokius kaip krepselius pagal sveicariska abu skanus na o verdiktas lietuviskas skanesnis
mano kalediniai keksiukai
QUOTE(katanelis @ 2013 12 27, 08:41)
wau ar patiko? Kartosit kitais metais??
Tikrai patiko, kiek neiprastas, bet toks toks... Na tikras sventinis
Tik kita kart obuolius netarkuosiu, o pjaustysiu labai plonom riekelem.
QUOTE(vidal @ 2013 12 27, 08:48)
o koks grožis....pasakiška ilgai tylėjot, nesigyrėt... pagaliau kažkas naujo čia.....kad ir po švenčių ........
Taip taip, isbandziau pirma kart sita pyraga, tikrai labai skanus.
Kazkaip siemet labai jau nedaug groziu, lyginant su praeitasi metais Ar kepejos aptingo, ar tik nededa cia ?
Ir nustebau, kad pirmam psl ideti mano meduoliukai.
Kaip skaniai atrodo tie Spitzbuben sausainiai.. gal galima receptuka?
QUOTE(<...Neringa...> @ 2013 12 26, 20:48)
pašnekutė, gal koriuko receptu pasidalintumėte?
Mielai (tikiuosi, nepavėlavau) Radau jį čia:
http://aj-receptai.b...s-koriukas.html
Sveikos, mergaitės
Tos, kurioms pavyko aguonų pyrago glajus, pasidalinkite, prašau, paslaptimi, kokią būtent grietinėlę naudojote ir kokioje kaitroje kaitinote? Aš tris indelus Žemaitijos 36% sunaudojau, pakol kažką panašaus išgavau, bet irgi nesutirštėjo taip, kaip rašo, jog turi būti Du bandymai aplamai ėjo į šiukšliadėžę, nes po valandos kaitinimo nugaravo beveik 3/5 viso kiekio ir liko rudas skystis nei per kur neprimenantis kondensuoto konsistencijos. Po to ir cukrų kitokį bandžiau naudoti, ir temperatūrą keisti, jau ir kitą puodą rinkausi - ko tik nedariau Galvoju, ar grietinėlę netinkamą rinkausi, o gal dėl to, kad cukrus dabar toks visai ne cukrus (beveik nesilydantis ir dar kai kurių gamintojų smirda kaip nesakysiu kas), ar vis tik ne tame buvo priežastis?
Rašo, kad reikia kaitinti ant lėtos ugnies ir tai užtrunka 15-20 min., bet aš ir gerai užburbuliavus trečią kartą laukiau beveik valandą
Nepaisant viso to glajaus košmaro, šventės buvo nuostabios.
Matau visos dirbo išsijuosę, laukė Kalėdų Senelio netinginiaudamos Aš irgi pasikrapščiau, kiek leido laikas Keletas mano konditerinių pakvailiojimų šioms Kalėdoms: daniški sausainiai brunkager su migdolais, imbieriniai eglutės žaisliukai, imbierinis namelis ir tas nelaimėlis aguonų pyragas
Tos, kurioms pavyko aguonų pyrago glajus, pasidalinkite, prašau, paslaptimi, kokią būtent grietinėlę naudojote ir kokioje kaitroje kaitinote? Aš tris indelus Žemaitijos 36% sunaudojau, pakol kažką panašaus išgavau, bet irgi nesutirštėjo taip, kaip rašo, jog turi būti Du bandymai aplamai ėjo į šiukšliadėžę, nes po valandos kaitinimo nugaravo beveik 3/5 viso kiekio ir liko rudas skystis nei per kur neprimenantis kondensuoto konsistencijos. Po to ir cukrų kitokį bandžiau naudoti, ir temperatūrą keisti, jau ir kitą puodą rinkausi - ko tik nedariau Galvoju, ar grietinėlę netinkamą rinkausi, o gal dėl to, kad cukrus dabar toks visai ne cukrus (beveik nesilydantis ir dar kai kurių gamintojų smirda kaip nesakysiu kas), ar vis tik ne tame buvo priežastis?
Rašo, kad reikia kaitinti ant lėtos ugnies ir tai užtrunka 15-20 min., bet aš ir gerai užburbuliavus trečią kartą laukiau beveik valandą
Nepaisant viso to glajaus košmaro, šventės buvo nuostabios.
Matau visos dirbo išsijuosę, laukė Kalėdų Senelio netinginiaudamos Aš irgi pasikrapščiau, kiek leido laikas Keletas mano konditerinių pakvailiojimų šioms Kalėdoms: daniški sausainiai brunkager su migdolais, imbieriniai eglutės žaisliukai, imbierinis namelis ir tas nelaimėlis aguonų pyragas
QUOTE(success @ 2013 12 28, 12:06)
Tos, kurioms pavyko aguonų pyrago glajus, pasidalinkite, prašau, paslaptimi, kokią būtent grietinėlę naudojote ir kokioje kaitroje kaitinote?
As siemet nesikankinau su tuos grietineles virimu-pasildziau kond.piena ir laisciau-rezultatas viens prie vieno Ir visada taip darysiu O ir pigiau gaunas,jeigu ka... Siemet,kaip ir pernai ,visi svaigo nuo to aguoninio pyragiuko-visiems patiko
QUOTE(success @ 2013 12 28, 13:06)
aš nepatarsiu, tik prisižiūrėjusi žadu pati bandyti jį kept Naujiems
jūsų namelis begalo gražus o ir pyragas gražiai atrodo
QUOTE(Twixx @ 2013 12 28, 12:36)
As siemet nesikankinau su tuos grietineles virimu-pasildziau kond.piena ir laisciau-rezultatas viens prie vieno Ir visada taip darysiu O ir pigiau gaunas,jeigu ka... Siemet,kaip ir pernai ,visi svaigo nuo to aguoninio pyragiuko-visiems patiko
O gal galite pasakyti kiek mazdaug kondensuoto pieno jums reikejo pyrago sulaistymui? Grietinles raso, kad viso litro negi ir mondensofkes tiek pirkti?