Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Kazka praleidau, kas per pyragal baltu glajum aplietas ??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 12 27, 12:35)
Kazka praleidau, kas per pyragal baltu glajum aplietas ??? bigsmile.gif

My Webpage
Sitas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fortun@ @ 2013 12 26, 22:18)
Labai gražus Jusiškis. smile.gif Aš kiek ilgiau karamelę wiriau, nes manoji tamsesnė.
Ji priwalo burbuliuoti ir gan ilgai, tik tada ima tirštėti ir ruduoti.

Jo, pas mania burbuliavo visa ta laika. I gala dar ugni padidinau drinks_cheers.gif . Labai skanus piragas essen.gif
Atsakyti
As taip pat kepiau aguonini pyraga ir galvojau,kad cia man vienai taip ilgai reikejo greitinele virti ax.gif jau galvojau,kad ko nors nesupratau smile.gif tik man kai pradejo jinai tirsteti jau tada pyliau ant pyrago,tai nelabai norejo gertis,bet sugirdziau vistiek puse blush2.gif gal as jau per tirstai suviriau ? Likusi dalis gavos tikrai jau labai tirsta ir pati skaniausia biggrin.gif Ir dar kepiau Dresden Stolen keksa,nes labai idomu buvo pabandyti,skonis geras,bet daugiau nekepsiu ,yra ir skaniau blush2.gif
Atsakyti
Su praejusiom sventem visas
dariau ir as riesutu mini pyragus du tai buvo pagal lietuviska recepta ir tokius kaip krepselius pagal sveicariska abu skanus na o verdiktas lietuviskas skanesnis 4u.gif

mano kalediniai keksiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiuniaX: 27 gruodžio 2013 - 16:45
QUOTE(katanelis @ 2013 12 27, 08:41)
wau bigsmile.gif ar patiko? Kartosit kitais metais?? 4u.gif

Tikrai patiko, kiek neiprastas, bet toks toks... Na tikras sventinis essen.gif
Tik kita kart obuolius netarkuosiu, o pjaustysiu labai plonom riekelem.

QUOTE(vidal @ 2013 12 27, 08:48)
wub.gif  wub.gif o koks grožis....pasakiška  bigsmile.gif ilgai tylėjot, nesigyrėt... pagaliau kažkas naujo čia.....kad ir po švenčių 4u.gif ........

bigsmile.gif Taip taip, isbandziau pirma kart sita pyraga, tikrai labai skanus.
Kazkaip siemet labai jau nedaug groziu, lyginant su praeitasi metais g.gif Ar kepejos aptingo, ar tik nededa cia ?
Ir nustebau, kad pirmam psl ideti mano meduoliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 27 gruodžio 2013 - 17:31
Spitzbuben ... mmm su juoduju serbentu dzemu man jie skaniausi)
user posted image

Riesutinis)
user posted image

Aguonu)
user posted image


Vanillekipferl ... mmm
user posted image

Dar buvo mieduoliai thumbup.gif ir Beatos imbieriniai sausainiai, kurie man ar neisejo ar ka ... zodziu visai nepatiko...labai jau kietos buvo g.gif (dar yra..taip ir guli)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip skaniai atrodo tie Spitzbuben sausainiai.. gal galima receptuka?
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2013 12 26, 20:48)
pašnekutė, gal koriuko receptu pasidalintumėte? smile.gif

Mielai (tikiuosi, nepavėlavau) Radau jį čia:
http://aj-receptai.b...s-koriukas.html
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Tos, kurioms pavyko aguonų pyrago glajus, pasidalinkite, prašau, paslaptimi, kokią būtent grietinėlę naudojote ir kokioje kaitroje kaitinote? Aš tris indelus Žemaitijos 36% sunaudojau, pakol kažką panašaus išgavau, bet irgi nesutirštėjo taip, kaip rašo, jog turi būti verysad.gif Du bandymai aplamai ėjo į šiukšliadėžę, nes po valandos kaitinimo nugaravo beveik 3/5 viso kiekio ir liko rudas skystis nei per kur neprimenantis kondensuoto konsistencijos. Po to ir cukrų kitokį bandžiau naudoti, ir temperatūrą keisti, jau ir kitą puodą rinkausi - ko tik nedariau doh.gif Galvoju, ar grietinėlę netinkamą rinkausi, o gal dėl to, kad cukrus dabar toks visai ne cukrus (beveik nesilydantis ir dar kai kurių gamintojų smirda kaip nesakysiu kas), ar vis tik ne tame buvo priežastis?
Rašo, kad reikia kaitinti ant lėtos ugnies ir tai užtrunka 15-20 min., bet aš ir gerai užburbuliavus trečią kartą laukiau beveik valandą unsure.gif


Nepaisant viso to glajaus košmaro, šventės buvo nuostabios.
Matau visos dirbo išsijuosę, laukė Kalėdų Senelio netinginiaudamos thumbup.gif Aš irgi pasikrapščiau, kiek leido laikas blush2.gif Keletas mano konditerinių pakvailiojimų šioms Kalėdoms: daniški sausainiai brunkager su migdolais, imbieriniai eglutės žaisliukai, imbierinis namelis ir tas nelaimėlis aguonų pyragas doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 28 gruodžio 2013 - 12:19
QUOTE(success @ 2013 12 28, 12:06)


Tos, kurioms pavyko aguonų pyrago glajus, pasidalinkite, prašau, paslaptimi, kokią būtent grietinėlę naudojote ir kokioje kaitroje kaitinote?


As siemet nesikankinau su tuos grietineles virimu-pasildziau kond.piena ir laisciau-rezultatas viens prie vieno mirksiukas.gif Ir visada taip darysiu biggrin.gif O ir pigiau gaunas,jeigu ka... rolleyes.gif Siemet,kaip ir pernai ,visi svaigo nuo to aguoninio pyragiuko-visiems patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2013 12 28, 13:06)
Sveikos, mergaitės  4u.gif



aš nepatarsiu, tik prisižiūrėjusi žadu pati bandyti jį kept Naujiems 4u.gif

jūsų namelis begalo gražus mirksiukas.gif o ir pyragas gražiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 28 gruodžio 2013 - 12:38
QUOTE(Twixx @ 2013 12 28, 12:36)
As siemet nesikankinau su tuos grietineles virimu-pasildziau kond.piena ir laisciau-rezultatas viens prie vieno mirksiukas.gif Ir visada taip darysiu biggrin.gif O ir pigiau gaunas,jeigu ka... rolleyes.gif Siemet,kaip ir pernai ,visi svaigo nuo to aguoninio pyragiuko-visiems patiko thumbup.gif

O gal galite pasakyti kiek mazdaug kondensuoto pieno jums reikejo pyrago sulaistymui? Grietinles raso, kad viso litro negi ir mondensofkes tiek pirkti?
Atsakyti