Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Širšiukė @ 2013 12 25, 14:29)
sos,kas kepet si pyraga.na niekaip man ta grietinele netirstejo kaitinant nors tu ka doh.gif nei rudejo,nei tirstejo.finale dejau zalatinos doh.gif  biggrin.gif siaip pyragas labai patiko,bet norisi "teisingai" padaryti ta virsutini sluoksni.pagelbekit kas galit 4u.gif
su Šv. Kalėdom visas 000552.gif

man irgi nesutirštėjo doh.gif pritrūkau kantrybės, dar mažiukas zyzenti pradėjo doh.gif tai įdėjau truputi krakmolo ir rudo cukraus, greit karamelė pasidarė, bet skanumas šio pyrago, mhh, mūsų šeimai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 26 gruodžio 2013 - 12:13
Su Šventėm 4u.gif

Buvo skanu ragauti Džiovintų vaisių pyragą, tik kitą kartą nedėsiu nė truputėlio imbiero, nes jis vietomis davė aitroką skonį, bet vistiek thumbup.gif
Šveicariškas riešutų pyragas irgi visiems patiko, nors ir kepiau trumpiau nei kad nurodyta, bet truputį vistiek perkepė įdaras. Ir tešla man nepatiko, labiau patiko mano išbandyta trapi tešla tartoms, kur sviesto dedasi mažiau (atrodo iš Beatos).

Kitais metais būtinai kartosiu Džiovintų vaisių pyragą. O šveicarišką savąją variaciją kepsiu Naujiems metams wub.gif

Dėkui už receptus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 26 gruodžio 2013 - 16:09
Pyragėliai su džiovintų baravykų įdaru
user posted image
Pyragas "Koriukas"
user posted image
Meduoliniai sausainiai
user posted image
Meduoliniai nameliai. Vyras pažiūrėjo, kaip kringeliuoju baltu glajum aplink namelius ir pasakė: "Va, bent jau čia bus sniego!" bigsmile.gif lotuliukas.gif doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Dar buvo mano ypatingasis tinginys, kurį visi dievina, bet kažkodėl nepateko į objektyvą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 26 gruodžio 2013 - 17:30
QUOTE(Fortun@ @ 2013 12 25, 20:29)
Aš kitą kartą į grietinėlę dėsiu mažiau cukraus. Bet tos karamelės nekeisčiau kondencovke, ta karamelė lb skani gaunasi. Kitč kart kaitinkit ir ji tikrai paruduos! Bus lb lb skanu

na neisivaizduoju kiek reikia kaitint tada doh.gif bet uzvirt negali kaip suprantu g.gif nes paskui jau as ir viriau,burbuliavo,vistiek netirstejo smile.gif ir siaip pagal sudeti nelabai itiketina,kad grietinele su cukrum tirstetu g.gif dar tikrai noretusi si pyraga daryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2013 12 26, 18:38)
na neisivaizduoju kiek reikia kaitint tada doh.gif bet uzvirt negali kaip suprantu g.gif nes paskui jau as ir viriau,burbuliavo,vistiek netirstejo smile.gif ir siaip pagal sudeti nelabai itiketina,kad grietinele su cukrum tirstetu g.gif dar tikrai noretusi si pyraga daryt rolleyes.gif

As siandien daraiu, ir pas mania sutirstejo kazkur uz 15 min, gerokai burbuliavo visa ta laika ax.gif . Dar neragavom, bet manau kad viskas paviko. Imetu nuotrauka.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 12 26, 19:34)
As siandien daraiu, ir pas mania sutirstejo kazkur uz 15 min, gerokai burbuliavo visa ta laika ax.gif . Dar neragavom, bet manau kad viskas paviko. Imetu nuotrauka.

essen.gif essen.gif essen.gif thumbup.gif grožis wub.gif apie skonį tai tyliu,nes mūsų jau senei suvalgytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2013 12 26, 18:38)

Grietinele su cukrum tikrai tirsteja, tik laiko klausimas smile.gif Priklauso nuo virykles, nuo puodo, nuo kiekio.
Atsakyti
pašnekutė, gal koriuko receptu pasidalintumėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 12 26, 19:34)
As siandien daraiu, ir pas mania sutirstejo kazkur uz 15 min, gerokai burbuliavo visa ta laika ax.gif . Dar neragavom, bet manau kad viskas paviko. Imetu nuotrauka.user posted image

Labai gražus Jusiškis. smile.gif Aš kiek ilgiau karamelę wiriau, nes manoji tamsesnė.
Ji priwalo burbuliuoti ir gan ilgai, tik tada ima tirštėti ir ruduoti.
Atsakyti
Mano kaledinis Gerbeaud pyragas su obuoliais ir aguonom

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 12 27, 00:45)

wau bigsmile.gif ar patiko? Kartosit kitais metais?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 12 27, 00:45)

user posted image

wub.gif wub.gif o koks grožis....pasakiška bigsmile.gif ilgai tylėjot, nesigyrėt... pagaliau kažkas naujo čia.....kad ir po švenčių 4u.gif ........
Atsakyti