Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Twixx @ 2013 12 22, 18:30)
Mes ir valgysim 25d sita pyraga,tai kepsiu rytoj vakare arba net 24d ryte ax.gif

as visgi kepsiu ryt, nes 24d. nebus kada, presides turas per LT 4u.gif
Atsakyti
Kalėdiniai keksiukai su spanguolėmis ir šokoladu https://tinginiumais...is-ir-sokoladu/
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 12 22, 19:56)
O Šveicariška kalėdini riešutų pyraga galima deti kitokiu riesutu? Ar nepagadins skonio jai maisyciau dar lazdyno ir migdolus?

Galima, aš irgi maišiau migdolus, lazdyno ir graikiškus.

Laaabai skanus šitas pyragas wub.gif, ir lengvai pagaminamas. Man daug labiau patiko, nei pyragas su džiovintais vaisiais.
Atsakyti
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2013 12 23, 15:18)
Galima, aš irgi maišiau migdolus, lazdyno ir graikiškus.

Laaabai skanus šitas pyragas  wub.gif, ir lengvai pagaminamas. Man daug labiau patiko, nei pyragas su džiovintais vaisiais.

o kaip geriau ji laikyti? as viena suvyniojau i kepimo popieriu i ranksluostuka ir idejau i maiseli, o kita palikau vienkartinei formoi (Folineje) bet galvoju gal negerai jai dar uzdeciau folija ir ant virsaus, nes iskepiau du didelus kurie bus vezami i svecius tarp kaledu ir nauju, o dar viena maziuka siandien paragavom tai labai skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 12 23, 14:41)
o kaip geriau ji laikyti? as viena suvyniojau i kepimo popieriu i ranksluostuka ir idejau i maiseli, o kita palikau vienkartinei formoi (Folineje) bet galvoju gal negerai jai dar uzdeciau folija ir ant virsaus, nes iskepiau du didelus kurie bus vezami i svecius tarp kaledu ir nauju, o dar viena maziuka siandien paragavom tai labai skanus biggrin.gif

pas mane jis toks kietas...bijau ir ragaut)
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2013 12 22, 15:43)

*SIM*SIUS*

ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Mano darbelis.(pirma kart pabandziau padaryti) ax.gif
gavosi didelis ir skanus. thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2013 12 19, 17:14)
turbūt šitas  4u.gif aš ir jo ieškojau

sos,kas kepet si pyraga.na niekaip man ta grietinele netirstejo kaitinant nors tu ka doh.gif nei rudejo,nei tirstejo.finale dejau zalatinos doh.gif biggrin.gif siaip pyragas labai patiko,bet norisi "teisingai" padaryti ta virsutini sluoksni.pagelbekit kas galit 4u.gif
su Šv. Kalėdom visas 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2013 12 25, 13:29)
sos,kas kepet si pyraga.na niekaip man ta grietinele netirstejo kaitinant nors tu ka doh.gif nei rudejo,nei tirstejo.finale dejau zalatinos doh.gif  biggrin.gif siaip pyragas labai patiko,bet norisi "teisingai" padaryti ta virsutini sluoksni.pagelbekit kas galit 4u.gif

Maniškis bresta šaldytuwe. Reikėjo ilgai ilgai ilgai kaitint.
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2013 12 25, 13:29)
sos,kas kepet si pyraga.na niekaip man ta grietinele netirstejo kaitinant nors tu ka doh.gif nei rudejo,nei tirstejo.finale dejau zalatinos doh.gif  biggrin.gif siaip pyragas labai patiko,bet norisi "teisingai" padaryti ta virsutini sluoksni.pagelbekit kas galit 4u.gif

mums irgi nesutirštėjo,na nesulaukėm kada pradės,bet susivalgė labai greitai,nespėjo tai pabręsti cool.gif kitam kepimui sakįm ant viršaus pilsis gatavas kondensuotas,nors mūsų saldumui užteko ir sulaistymo,labai labai saldu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 12 25, 17:30)
mums irgi nesutirštėjo,na nesulaukėm kada pradės,bet susivalgė labai greitai,nespėjo tai pabręsti  cool.gif kitam kepimui sakįm ant viršaus pilsis gatavas kondensuotas,nors mūsų saldumui užteko ir sulaistymo,labai labai saldu  smile.gif

Aš kitą kartą į grietinėlę dėsiu mažiau cukraus. Bet tos karamelės nekeisčiau kondencovke, ta karamelė lb skani gaunasi. Kitč kart kaitinkit ir ji tikrai paruduos! Bus lb lb skanu
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2013 12 25, 18:29)
Aš kitą kartą į grietinėlę dėsiu mažiau cukraus. Bet tos karamelės nekeisčiau kondencovke, ta karamelė lb skani gaunasi. Kitč kart kaitinkit ir ji tikrai paruduos! Bus lb lb skanu

aišku,vadinasi reiks kantrybės biggrin.gif
Atsakyti