mūsiškis džiovintų vaisių pyragas,drėgnas ,tik jau man kaip tas brendis jaučiasi gal todėl baisiai nekenčiu jo kvapo
Gal kas žinot kiek laiko aguoninis pyragas gali stovėti? Tas, kur pakaitinta grietinėle reikia užpilti. Nuo šiandien iki Kalėdų išbūtu?
Nors tema apie kepinius...tačiau aš visai ne į temą paklausiu, kadangi kitur atsakymo nesulaukiu Ragavau kalėdinių juodųjų serbentų sulčių (latviškų). Į sultis pridėta gvazdikėlių, cinamono, tikrai nuostabus kalėdinis, nealkoholinis gėrimas. Jas reikia pilti į puodą, užvirti ir ragauti Gal kas nors matė pas mus tokių gėrimų pirkti?
merginos, sos - kaip sutirštinti krema į:
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto
sviesto kiekį didinti?
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto
sviesto kiekį didinti?
QUOTE(Ypatinga @ 2013 12 21, 15:38)
Gal kas žinot kiek laiko aguoninis pyragas gali stovėti? Tas, kur pakaitinta grietinėle reikia užpilti. Nuo šiandien iki Kalėdų išbūtu?
ir man tas idomu. galvoju siandien ar rytoj kept? valgysim 25d.
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 12 22, 12:21)
merginos, sos - kaip sutirštinti krema į:
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto
sviesto kiekį didinti?
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto
sviesto kiekį didinti?
Ne, didinti reikia šokoladą arba cukrų.
Na ką, Tepaluotos kūčiukai, Šveicariškas rieštų pyragas ir Cipsiuko meduoliai laukia Kalėdų
p.s. visi trys šiemet bandyti pirmą kartą, bet tikiu, kad ne paskutinį
p.s. visi trys šiemet bandyti pirmą kartą, bet tikiu, kad ne paskutinį
QUOTE(vivir @ 2013 12 22, 13:13)
ir man tas idomu. galvoju siandien ar rytoj kept? valgysim 25d.
Mes ir valgysim 25d sita pyraga,tai kepsiu rytoj vakare arba net 24d ryte
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 12 22, 13:21)
merginos, sos - kaip sutirštinti krema į:
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto
sviesto kiekį didinti?
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto
sviesto kiekį didinti?
aš bandyčiau i grietinėlę trupučiuką standiklio iberti
QUOTE(lolanta @ 2013 12 22, 17:56)
O Šveicariška kalėdini riešutų pyraga galima deti kitokiu riesutu? Ar nepagadins skonio jai maisyciau dar lazdyno ir migdolus?
as tokiu ir imaisiau, bet dar neragavom, kenciam.
QUOTE(lolanta @ 2013 12 22, 17:56)
O Šveicariška kalėdini riešutų pyraga galima deti kitokiu riesutu? Ar nepagadins skonio jai maisyciau dar lazdyno ir migdolus?
Pas mania pagrinde ir buvo lazdynu ir migdolus, buvo labai labai skanu .