Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

mūsiškis džiovintų vaisių pyragas,drėgnas thumbup.gif ,tik jau man kaip tas brendis jaučiasi doh.gif gal todėl baisiai nekenčiu jo kvapo g.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kiek laiko aguoninis pyragas gali stovėti? Tas, kur pakaitinta grietinėle reikia užpilti. Nuo šiandien iki Kalėdų išbūtu?
Atsakyti
Nors tema apie kepinius...tačiau aš visai ne į temą paklausiu, kadangi kitur atsakymo nesulaukiu g.gif Ragavau kalėdinių juodųjų serbentų sulčių (latviškų). Į sultis pridėta gvazdikėlių, cinamono, tikrai nuostabus kalėdinis, nealkoholinis gėrimas. Jas reikia pilti į puodą, užvirti ir ragauti smile.gif Gal kas nors matė pas mus tokių gėrimų pirkti?
Atsakyti
merginos, sos - kaip sutirštinti krema į:
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto

sviesto kiekį didinti?
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2013 12 21, 15:38)
Gal kas žinot kiek laiko aguoninis pyragas gali stovėti? Tas, kur pakaitinta grietinėle reikia užpilti. Nuo šiandien iki Kalėdų išbūtu?

ir man tas idomu. galvoju siandien ar rytoj kept? valgysim 25d.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 12 22, 12:21)
merginos, sos - kaip sutirštinti krema į:
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto

sviesto kiekį didinti?

Ne, didinti reikia šokoladą arba cukrų.
Atsakyti
Na ką, Tepaluotos kūčiukai, Šveicariškas rieštų pyragas ir Cipsiuko meduoliai laukia Kalėdų wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
p.s. visi trys šiemet bandyti pirmą kartą, bet tikiu, kad ne paskutinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2013 12 22, 13:13)
ir man tas idomu. galvoju siandien ar rytoj kept? valgysim 25d.


Mes ir valgysim 25d sita pyraga,tai kepsiu rytoj vakare arba net 24d ryte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 12 22, 13:21)
merginos, sos - kaip sutirštinti krema į:
Šokoladiniam kremui:
225 g juodojo šokolado
130 ml riebios grietinėlės
2 v.š. cukraus
30 g sviesto

sviesto kiekį didinti?

aš bandyčiau i grietinėlę trupučiuką standiklio iberti 4u.gif
Atsakyti
O Šveicariška kalėdini riešutų pyraga galima deti kitokiu riesutu? Ar nepagadins skonio jai maisyciau dar lazdyno ir migdolus?
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 12 22, 17:56)
O Šveicariška kalėdini riešutų pyraga galima deti kitokiu riesutu? Ar nepagadins skonio jai maisyciau dar lazdyno ir migdolus?


as tokiu ir imaisiau, bet dar neragavom, kenciam.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 12 22, 17:56)
O Šveicariška kalėdini riešutų pyraga galima deti kitokiu riesutu? Ar nepagadins skonio jai maisyciau dar lazdyno ir migdolus?

Pas mania pagrinde ir buvo lazdynu ir migdolus, buvo labai labai skanu mirksiukas.gif essen.gif.
Atsakyti