Paragavau šiandien dar riekutę pyrago, ai sueis, visai skanus. Nors pyliau ir visą litrą brendžio,bet aš jo visai nejaučiu ir jis pas mane visiškai netrupa, gal kad riešutų nedėjau? Kaip tik labai gražiai atsipjauna, piršto storumo riekele vaizdas tai fantastiškas. Na ir skonis toks kalėdiškai skanus bet...daugiau nekepsiu, tikrai brangokai jis čia gaunasi kitais metais reiks bandyti kažką kito, arba grįžti prie meduolių dovanoms
as irgi ragavau pries tris savaites kepto vaisiu pyrago, tikrai brendis nesijaucia, o siaip grazus isvaizda o realiai truputi brangokai gaunasi sutinku su Thea, bet manau isbandyti verta buvo nors karteli
Labas kepejeles
Siemet nusprendziau kelias dovanas iskepti pati
Deja, kad niekad nesu kepusi imbieriniu meduoliu, isigyjau formeles su nameliu ir....
Prasau, Jusu pagalbos, kaip issirinkti receptuka, nes ju internete tikrai daug....
Papuosimui pacios darote glaju ar perkate tuos piestukus??? Jei taip ka rekomenduotumete?
Aciu
Siemet nusprendziau kelias dovanas iskepti pati
Deja, kad niekad nesu kepusi imbieriniu meduoliu, isigyjau formeles su nameliu ir....
Prasau, Jusu pagalbos, kaip issirinkti receptuka, nes ju internete tikrai daug....
Papuosimui pacios darote glaju ar perkate tuos piestukus??? Jei taip ka rekomenduotumete?
Aciu
cia maciau COLA 777 prase prieskiniu misinio santykio,parasysiu,gal kam prireiks.Cia is senos knygos:60g.cinamono,60g.kvapiuju pipiru,40g. gvazdikeliu,10g.kardamono,20g muskato riesuto,10g anyziu,25g.apelsinu zieveliu,20g imbiero.Na,o ka jus desit ir kiek, tai jau jusu fantazija
Maniskiai medaus-riesutu pyragiukai
Merginos, nerandu recepto kalėdinio pyrago su daug daug aguonų bei grietinėle. Gal kas galite bakstelti pirštu į receptą?
QUOTE(Fortun@ @ 2013 12 19, 16:07)
Merginos, nerandu recepto kalėdinio pyrago su daug daug aguonų bei grietinėle. Gal kas galite bakstelti pirštu į receptą?
turbūt šitas aš ir jo ieškojau
QUOTE(katanelis @ 2013 12 19, 15:14)
Jau iškepiau is puses normos, is šitos labai didelis gausis. Tik dzieveseliu pas mane 150gr, ar tik nebūsiu padauginus Kepiau pagal šita recepta-http://shirshiulizdas.blogspot.com/2012/01/aguonu-pyragas.html?m=1
QUOTE(Thea! @ 2013 12 19, 00:12)
ir jis pas mane visiškai netrupa, gal kad riešutų nedėjau? Kaip tik labai gražiai atsipjauna, piršto storumo riekele vaizdas tai fantastiškas. Na ir skonis toks kalėdiškai skanus bet...daugiau nekepsiu, tikrai brangokai jis čia gaunasi kitais metais reiks bandyti kažką kito, arba grįžti prie meduolių dovanoms
aš dėjau riešutų, gražiai pjaunasi jokio trupėjimo tik norėtųsi šlapesnio
kur saugiai ir sandariai uzdarot meduolius ant pagaliuku iskeptus?
QUOTE(imany @ 2013 12 18, 13:03)
O aš va kokį variantą radau - toms, kurios liūdi, kad neišsikepė vaisių pyrago.
http://www.annabel-l...s-miracle-cake/
http://www.annabel-l...s-miracle-cake/
Pabandžiau, visiška nesėkme-kepiau mazose popierinese, bet ne keksiuku formelese, prilipo prie dugno ir sienelių, pati tešla neskani, pieno poskonis jaučiasi, lyg nedakepta, nors virsijau visas ribas kepimo, viršus svilt pradėjo. Nesu pradedanti kepėja, jei ka NEREKOMENDUOJU!
QUOTE(Ypatinga @ 2013 12 19, 22:35)
Pabandžiau, visiška nesėkme-kepiau mazose popierinese, bet ne keksiuku formelese, prilipo prie dugno ir sienelių, pati tešla neskani, pieno poskonis jaučiasi, lyg nedakepta, nors virsijau visas ribas kepimo, viršus svilt pradėjo. Nesu pradedanti kepėja, jei ka NEREKOMENDUOJU!
prilipo, nes recepte visai nėra riebalų. Galbūt, per aukštoj temperatūroj kepėt, jei neiškepęs?