Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 18, 16:43)
As ir kepiau pahgal cipciuka, dejau ju visa pakeli, gal sodos reiktu maziau deti, nes pokelio sudeti dar kepimo milteliai yra ax.gif

tesla gavosi superine, kaip plastelinas, nelimpanti
bet iskepe man per minksti, nes raso , kad reikia traukti kai issipucia meduoliai, o jej ciut ilgiau, tai man apacia svyla verysad.gif

Bandysiu dabar kita receptuka

pagal sita receptuka kepet http://skanusgyvenim...uoliai.html?m=1 ?
Atsakyti
Nusigandusi, kad bus trupantis Kalėdinis vaisių pyragas, prapjoviau ir savo. Nu ir labai puikus, toks drėgnas, sodrus, tik labai jaučias brendis, nors kaip visad tik pusę litro pyliau. Taip, kad vaikai negaus smile.gif
Kepiau ir šveicarišką riešutų, bus dovanom. Galvojau, kad bus labai kietas ir trapus, kad taip paprastai neatpjausi, bet paragavau, labai skanus ir visai lengvai pjaunasi. Tik kitą kartą dėsiu daug daugiau riešutų ir grietinėlės, nes mažoka buvo. Tik įdomu, ar toks pat išliks iki Kalėdų g.gif Ir ačiū, kas užrodė tas puikias popierines formeles 4u.gif

QUOTE(imany @ 2013 12 18, 14:03)
O aš va kokį variantą radau - toms, kurios liūdi, kad neišsikepė vaisių pyrago.
http://www.annabel-l...s-miracle-cake/

patinka man jos receptai, tik pastebėjau, kad labai saldžiai mėgsta, daug cukraus visur deda smile.gif kaip kad Oliveris riebiai gamina.
Papildyta:
QUOTE(Ypatinga @ 2013 12 18, 14:47)
Aš aš labai liudziu! Isverskit trumpai, nesupratau iki galo-džiovinti vaisiai, pienas ir miltai? Kiek ko dėti 1kg vaisiu? Gal jau kas isbandet? Pabandyciau šiandien ir papasakociau biggrin.gif  Sunku man su anglu kalba doh.gif Idomus variantas labai pasirode g.gif

http://www.annabel-l...stmas-cake/646/ čia aiškiau smile.gif
Atsakyti
[quote=eliss,2013 12 18, 16:12]

Kepiau ir šveicarišką riešutų, bus dovanom. Galvojau, kad bus labai kietas ir trapus, kad taip paprastai neatpjausi, bet paragavau, labai skanus ir visai lengvai pjaunasi. Tik kitą kartą dėsiu daug daugiau riešutų ir grietinėlės, nes mažoka buvo. Tik įdomu, ar toks pat išliks iki Kalėdų g.gif Ir ačiū, kas užrodė tas puikias popierines formeles 4u.gif
Papildyta:

fuuuu... nusiraminau, kad ir Jūs jau kepėt ta riešutini, kuris lauks kalėdų, o jau galvojau, kad būsiu prisidirbus per anksti iškepus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2013 12 18, 15:01)
pagal sita receptuka kepet  http://skanusgyvenim...uoliai.html?m=1 ?

Cia tas pats receptukas
tik originalas cia http://www.supermama...;#entry22148331

dejau naturalu medu
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 18, 15:20)
Kokie grazus visu jusu kepiniai ax.gif
Mergaites
Ar yra pirkti meduoliams misiniu BE kepimo milteliu ???
nes kur pirkau Rimi parduotuveje, tai ten su kepimo milteliais, tai kai dariau meduolius pagal cipciuka, tai kai kurie meduolai turejo kartumo, gal blogai issimaise, bet noreciau geriau be milteliu gauti, nes vistiek sodos dejau ax.gif

O gal patarsite kokiu geriau prieskoniu pirkti ir paciai pamaisyti, tik kokiom proporcijomis ?

ACIU jej atsakysite 4u.gif

as paprastai kepu cypciuko meduolius is 2 arba 3 normu, tai dedu: 3 a.s. cinamono, 1 a.s. maltu gvazdikeliu, 1 a.s. kardamono, 1 a.s. imbiero, 1 a.s malto muskato riesuto smile.gif
Atsakyti
Kad uzejo kalba apie kaledinius pyragus,tai as visada kepu pagal Beata su brendyje mirkytais vaisiais.Visada gaunasi puikiai,niekada nesausas,ar iskepciau pries diena ar pries 2savaites.Beje,as jo daugiau niekuo nelaistau.
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2013 12 18, 15:54)
as paprastai kepu cypciuko meduolius is 2 arba 3 normu, tai dedu: 3 a.s. cinamono, 1 a.s. maltu gvazdikeliu, 1 a.s. kardamono, 1 a.s. imbiero, 1 a.s malto muskato riesuto smile.gif

ACIUKAS 4u.gif

QUOTE(rasa32 @ 2013 12 18, 16:16)
Kad uzejo kalba apie kaledinius pyragus,tai as visada kepu pagal Beata  su brendyje mirkytais vaisiais.Visada gaunasi puikiai,niekada nesausas,ar iskepciau pries diena ar pries 2savaites.Beje,as jo daugiau niekuo nelaistau.

o kur noroda i recepta ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 12 18, 09:21)
Taip, man irgi tas riešutų ir medaus derinys pasirodė super skanus, kad ir saldus mirksiukas.gif bet dabar galvoju, gal per anksti išsikepiau g.gif kalėdoms g.gif ????

maniškis keptas šeštadienį,šiandien apžiūrėjau tai nesukietėjusi karamelė schmoll.gif mirksiukas.gif

QUOTE(poniajurate @ 2013 12 18, 14:14)
O pas mus pasnigo.... ax.gif Cipsiuko meduoliai smile.gif

wub.gif kaipgražiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2013 12 18, 14:14)

thumbup.gif labai grazus 4u.gif labai kruopsciai padaryta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2013 12 17, 21:57)
Todel man ne nekyla noras kept jo unsure.gif ,jau pora metu skaitau-stebiu atsiliepimus jo adresu-nesugundo jis manes smile.gif
Kepkit,kas nekels problemu-riesutinius medaus pyragus,aguoninius,meduolius ir t.t.Pasirinkimas tikrai platus mirksiukas.gif

jis keptas dovanoms, prapjautas gražiai atrodo wub.gif mirksiukas.gif o šiaip nevertas jis man tokių pinigų blush2.gif

QUOTE(Thea! @ 2013 12 18, 01:04)
aš tai visą litrą doh.gif baisu net kam pasakyti biggrin.gif 

doh.gif biggrin.gif

QUOTE(andra96 @ 2013 12 18, 09:10)
o as kepiau pagal toki recepta kur buvo nenurodyta mirkyti vaisiu,na iskepe tikrai graziai,o ir pacio nelaisciau jokiu brendziu,kaip supratau jis ir turi buti toks sausokas,kaip ji bekeptumem ar laistysim ar mirkysim vaisius ar ne jis jau toks yra,bet reikalas gana skanus tikrai.ir tikrai nerimauti manau nereikia del to sausumo nes speju kad kitaip jo iskepti ir neimanoma butu,na nebent pamerkti ji visa kazkur ,paslegti ir palikti valandai lotuliukas.gif

draugė kepė pagal tokį receptą, tai pasimainysim po gabalėlį paragavimui biggrin.gif o dėl to sausumo tai tikriausiai toks ir turi būti , toks arbatos pyragas g.gif

QUOTE(poniajurate @ 2013 12 18, 15:14)

labai gražiai pas jus sninga wub.gif
Atsakyti
As siandien ismeginau sausainiukus pagal si recepta, man skonis patiko ir minkstumas, praktiskai pasidariau juos per pusvalanduka. Iskepe greiciau nei recepte nurodytas laikas. 4u.gif

Receptas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 12 18, 15:12)
Nusigandusi, kad bus trupantis Kalėdinis vaisių pyragas, prapjoviau ir savo. Nu ir labai puikus, toks drėgnas, sodrus, tik labai jaučias brendis, nors kaip visad tik pusę litro pyliau. Taip, kad vaikai negaus smile.gif
patinka man jos receptai, tik pastebėjau, kad labai saldžiai mėgsta, daug cukraus visur deda smile.gif kaip kad Oliveris riebiai gamina.
Papildyta:

http://www.annabel-l...stmas-cake/646/ čia aiškiau smile.gif

Aha, aš irgi mėginsiu, ačiū už patikslinimus
Atsakyti