Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2013 12 17, 20:28)
Mano Kalėdinis vaisių pyragas ir pasirodė sausokas  g.gif bet aš galvoju kad jis toks ir turi būti  g.gif o ir čia žiūriu daugumai toks  biggrin.gif  jau nebežadu laistyti juk ir taip jau puse litro sugėrė  biggrin.gif

o as kepiau pagal toki recepta kur buvo nenurodyta mirkyti vaisiu,na iskepe tikrai graziai,o ir pacio nelaisciau jokiu brendziu,kaip supratau jis ir turi buti toks sausokas,kaip ji bekeptumem ar laistysim ar mirkysim vaisius ar ne jis jau toks yra,bet reikalas gana skanus tikrai.ir tikrai nerimauti manau nereikia del to sausumo nes speju kad kitaip jo iskepti ir neimanoma butu,na nebent pamerkti ji visa kazkur ,paslegti ir palikti valandai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 12 18, 00:10)
O man tai jis patiko ,gavosi puikus, bet as ji valgiau po 2dienu,tik jis man truputi per saldus buvo. mirksiukas.gif

Taip, man irgi tas riešutų ir medaus derinys pasirodė super skanus, kad ir saldus mirksiukas.gif bet dabar galvoju, gal per anksti išsikepiau g.gif kalėdoms g.gif ????
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 12 18, 09:21)
Taip, man irgi tas riešutų ir medaus derinys pasirodė super skanus, kad ir saldus mirksiukas.gif bet dabar galvoju, gal per anksti išsikepiau g.gif kalėdoms g.gif ????

Kadangi siemet bus pagrindine valgoma dovana jie tai as kepsiu 23d,kad per Kaledas butu pats tas valgymui mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš va kokį variantą radau - toms, kurios liūdi, kad neišsikepė vaisių pyrago.
http://www.annabel-l...s-miracle-cake/
Atsakyti
Kokie grazus visu jusu kepiniai ax.gif

Mergaites
Ar yra pirkti meduoliams misiniu BE kepimo milteliu ???
nes kur pirkau Rimi parduotuveje, tai ten su kepimo milteliais, tai kai dariau meduolius pagal cipciuka, tai kai kurie meduolai turejo kartumo, gal blogai issimaise, bet noreciau geriau be milteliu gauti, nes vistiek sodos dejau ax.gif

O gal patarsite kokiu geriau prieskoniu pirkti ir paciai pamaisyti, tik kokiom proporcijomis ?

ACIU jej atsakysite 4u.gif
Atsakyti
Labuka, nupirkau ALVO Meduoliu prieksoniu misini 30g, tai kiek reikia deti isu prieskoniu ?kepsiu cipciuko meduolius smile.gif

ir dar, ka dar butu galima ideti dovanu apart meduoliu i permatomus maiselius?kas dar tiktu prie meduoliu?Aciuka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(imany @ 2013 12 18, 13:03)
O aš va kokį variantą radau - toms, kurios liūdi, kad neišsikepė vaisių pyrago.
http://www.annabel-l...s-miracle-cake/

Aš aš labai liudziu! Isverskit trumpai, nesupratau iki galo-džiovinti vaisiai, pienas ir miltai? Kiek ko dėti 1kg vaisiu? Gal jau kas isbandet? Pabandyciau šiandien ir papasakociau biggrin.gif Sunku man su anglu kalba doh.gif Idomus variantas labai pasirode g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ypatinga: 18 gruodžio 2013 - 13:55
O pas mus pasnigo.... ax.gif Cipsiuko meduoliai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2013 12 18, 14:14)
O pas mus pasnigo.... ax.gif Cipsiuko meduoliai smile.gif

galima imesti linka siu meduoliuku? ax.gif

rodos jau radau pirmame puslapyje. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 18 gruodžio 2013 - 14:24
QUOTE(Angeliukas22 @ 2013 12 18, 13:40)
Labuka, nupirkau ALVO Meduoliu prieksoniu misini 30g, tai kiek reikia deti isu prieskoniu ?kepsiu cipciuko meduolius smile.gif

ir dar, ka dar butu galima ideti dovanu apart meduoliu i permatomus maiselius?kas dar tiktu prie meduoliu?Aciuka wink.gif

As ir kepiau pahgal cipciuka, dejau ju visa pakeli, gal sodos reiktu maziau deti, nes pokelio sudeti dar kepimo milteliai yra ax.gif

tesla gavosi superine, kaip plastelinas, nelimpanti
bet iskepe man per minksti, nes raso , kad reikia traukti kai issipucia meduoliai, o jej ciut ilgiau, tai man apacia svyla verysad.gif

Bandysiu dabar kita receptuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 18 gruodžio 2013 - 14:47
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 18, 16:43)
As ir kepiau pahgal cipciuka, dejau ju visa pakeli, gal sodos reiktu maziau deti, nes pokelio sudeti dar kepimo milteliai yra ax.gif

tesla gavosi superine, kaip plastelinas, nelimpanti
bet iskepe man per minksti, nes raso , kad reikia traukti kai issipucia meduoliai, o jej ciut ilgiau, tai man apacia svyla verysad.gif

Bandysiu dabar kita receptuka

dekoju...
Atsakyti
Piešiau ir aš vakar iki nakties.. Pagal Cipsiuko receptą 4u.gif

user posted image
Atsakyti