QUOTE(Katusik @ 2013 11 21, 18:23)
Laba diena
gal kuri kalėdinių kepinių žinovė galės patarti, kaip pasigaminti glajų meduoliams? žinau receptą su baltymu, bet toks glajus būna labai lipnus. t.y. jei juo papuošti sausainius (kaip., pvz., temos 1 psl.), tai sudėti kartu jie tarpusavy sulimpa
žinau, kad būna toks kietiesnis glajus, kuris netgi biški trupa, kai jo atsilauži. gal kuri žino jo receptą?
'
ir dar... O kiek laiko gali laikytis glajus? šiandien su vaiku prikepėm sausainių, norim dekoruoti. bet kadangi jų tieeeeek daug, galvoju, gal iki Kalėdų užteks. Taigi, ar išsilaikys glajus ties laiko?
gal kuri kalėdinių kepinių žinovė galės patarti, kaip pasigaminti glajų meduoliams? žinau receptą su baltymu, bet toks glajus būna labai lipnus. t.y. jei juo papuošti sausainius (kaip., pvz., temos 1 psl.), tai sudėti kartu jie tarpusavy sulimpa
žinau, kad būna toks kietiesnis glajus, kuris netgi biški trupa, kai jo atsilauži. gal kuri žino jo receptą?
'
ir dar... O kiek laiko gali laikytis glajus? šiandien su vaiku prikepėm sausainių, norim dekoruoti. bet kadangi jų tieeeeek daug, galvoju, gal iki Kalėdų užteks. Taigi, ar išsilaikys glajus ties laiko?
dėkit daugiau cukraus pudros ir tas baltas glajus sustinks ir bus kietas, o sausainiai/meduoliai laikosi ilgai, mano iškepti ir brandinasi jie dėžutėje, o kurią dieną ir papuošiu glajum ir vėl dėsiu kai nudžius į dėžutę...