Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(kisule @ 2013 12 17, 13:15)
As laistau kas 3 dienas metaxa smile.gif  ax.gif  mirksiukas.gif  . Praeitais metais buvo fantastiskas,o kur nepapuole brendziuko,kampuke tai tikrai sausokas buvo  rolleyes.gif

Bet tai jūs turbūt nemirkėte vaisių parą laiko brendyje prieš kepant g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 12 17, 12:43)
Bet tai jūs turbūt nemirkėte vaisių parą laiko brendyje prieš kepant  g.gif

mirkiau tikrai 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2013 12 15, 13:14)
Labuka visoms kepejelems smile.gif planuoju pirma karta kepti meduliukus pagal si recepta http://skanusgyvenim...uoliai.html?m=1  , ar skanus iseina meduoliukai,ar geras receptas? smile.gif dabar paklausiu kas neaisku

1.Zodziu planuoju daryti taip, iskepti partija meduoliu, palauksiu kol atves, veliau papuosiu juos, paliksiu nakciai kad isdziutu, ant rytojau paimsiu dideli dubeni, padesiu eile meduoliu, veliau perklosiu kepimo popierium, vel eile meduoliu padesiu ir vel perklosiu popierium ir tiap kol baigsis meduoliai biggrin.gif o veliau uzklosiu ranksluosciu ir padesiu sausoje ,tamsioje vietoje pvz i spintele ir jie tenai lauksiki beveik kaledu kol apsigyvens dovanu maiseliuose, tai klausimas ar gerai viska planuoju daryti?

tiek klausimu kyla, ne snoretusi kad is pirmo gautusi viskas, kad tiktu dovanai, kazin ar neperdaug as ci anoriu biggrin.gif

is anksto dekoju uz atsakymus wink.gif

Gal ka spagelbetu? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ir as prapjoviau savo vaisiu kaledini pyraga ir man jis taipat sausokas doh.gif kepiau pries kokias 3 savaites tikrai, mirkiau vaisius brendyje, dabar bandau laistyti, bet man tas brendis nubega nuo virsaus, vienu zodziu nezinau kas gausis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Angeliukas22 @ 2013 12 17, 19:16)
Gal ka spagelbetu? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as tai sausainukus imbierinius iskepiau jau pries 2 sav, sudejau i dezute uzklojau sviestiniu popieriu ir padejau, savaitgali puosiu su glajum ir padesiu iki kaledu, tai tiek
Atsakyti
[quote=egluze2,2013 12 17, 18:49]
Nu ir as prapjoviau savo vaisiu kaledini pyraga ir man jis taipat sausokas doh.gif kepiau pries kokias 3 savaites tikrai, mirkiau vaisius brendyje, dabar bandau laistyti, bet man tas brendis nubega nuo virsaus, vienu zodziu nezinau kas gausis 4u.gif

Sveiki, as tai skaičiau Rimi receptuose, kad pyragą su vaisiais ir riešutais mirkytais brendyje iškepus reiktų įvynioti į brendyje mirkytą drobę ir dar į foliją.
Nežinau, ar tai pagelbėtų išsaugoti jų drėgnumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilvine: 17 gruodžio 2013 - 18:01
Mano Kalėdinis vaisių pyragas ir pasirodė sausokas g.gif bet aš galvoju kad jis toks ir turi būti g.gif o ir čia žiūriu daugumai toks biggrin.gif jau nebežadu laistyti juk ir taip jau puse litro sugėrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2013 12 17, 17:16)
Gal ka spagelbetu? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

viską darysit gerai, ir jau senai laikas juos kept, nes turi subrest...mano jau beveik prieš 3 savaites iškepti...
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2013 12 17, 19:28)
Mano Kalėdinis vaisių pyragas ir pasirodė sausokas  g.gif bet aš galvoju kad jis toks ir turi būti  g.gif o ir čia žiūriu daugumai toks  biggrin.gif  jau nebežadu laistyti juk ir taip jau puse litro sugėrė  biggrin.gif

Todel man ne nekyla noras kept jo unsure.gif ,jau pora metu skaitau-stebiu atsiliepimus jo adresu-nesugundo jis manes smile.gif
Kepkit,kas nekels problemu-riesutinius medaus pyragus,aguoninius,meduolius ir t.t.Pasirinkimas tikrai platus mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš prikepiau to riešutų medaus pyragu, bet.....bijau ar ikasim g.gif man tokia kieta ta karamelė gavosi, atrodo, kaži kaip bus rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
kai adariau bandomaji kepima ir iškart valgėm, buvo super, bet dabar gal kur persistengiau g.gif stovi suvynioti ir pakavoti,....nežinau, nežinau.... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 12 18, 00:35)
o aš prikepiau to riešutų medaus pyragu, bet.....bijau ar ikasim  g.gif man  tokia kieta ta karamelė gavosi, atrodo, kaži kaip bus  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
kai adariau bandomaji kepima ir iškart valgėm, buvo super, bet dabar gal kur persistengiau g.gif  stovi suvynioti ir pakavoti,....nežinau, nežinau.... schmoll.gif  schmoll.gif

O man tai jis patiko ,gavosi puikus, bet as ji valgiau po 2dienu,tik jis man truputi per saldus buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluze2: 17 gruodžio 2013 - 23:12

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2013 12 17, 20:28)
Mano Kalėdinis vaisių pyragas ir pasirodė sausokas  g.gif bet aš galvoju kad jis toks ir turi būti  g.gif o ir čia žiūriu daugumai toks  biggrin.gif  jau nebežadu laistyti juk ir taip jau puse litro sugėrė  biggrin.gif

aš tai visą litrą doh.gif baisu net kam pasakyti biggrin.gif pabandysiu dar vis palaistyti tuos pyragėlius,bet čia jau liks tik paslapty, o tai B tuoj iš namų išmes doh.gif lotuliukas.gif
Kažkaip skaičiau kito panašaus pyrago receptą,tai nieko ten mirkyti nereikėjo, tik vėliau laistyti. O čia panašu,kad išeina tas pats,tik brendžio daugiau. Nes tikrai maniau,jis bus drėgnas viduj,tiek tas uogas išmirkius g.gif
Atsakyti
Gal kuri esate isbandzius koki kalediniu keksiuku recepta? Su aguonom, idomesniu dzemu ar vaisiais? Papuosimo elementus sugalvojau, reikia pagrindines teslos recepto g.gif
Atsakyti