Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(saintlina @ 2013 12 15, 18:33)
O meduoliai labai gražūs  wub.gif

QUOTE(raima.ma @ 2013 12 16, 12:22)
Kam tas pyragas, kai tiek grožio?  4u.gif

aciu mergaites wub.gif
Kepsiu dar ir pyraga ir 4iu rusiu sausainius) thumbup.gif Dovanom)
Atsakyti
Cipsiuko meduoliu kaledines eglutes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2013 12 16, 17:23)
Cipsiuko meduoliu kaledines eglutes smile.gif

kokio storio kociojot tesla, kad pagaliukus patogu butu ikisti?
Atsakyti
Kur rasti tokiu pagaliuku eglutems?
Atsakyti
cia paprasti mediniai iesmeliai,o kociojau trupti storiau nei iprastai smile.gif nors man skaniau ploni meduoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 12 16, 11:55)
sveikos,
noriu kad mano meduoliukai tamsoki gautusi, o jie sviesus.
dedu cukru ruda- demetrxxx +medu (ar jis gali buti liepu, ar tamsaus specialiai pirkti)=kaitinu ji, uzvirinu.
cinamono +kitu prieskoniu dedu (gvazdikeliu tik neturiu).
dariau pagal kelis rec, bet kazkaip man sviesus gaunasi....ar tik kakava man isgelbes siuo klausimu?smile.gif))

tiesa, as pati saldziu ingredijentu kieki mazinu pusiau (nes daug nevalgom cukraus), gal tas irgi prisideda prie to, kad sviesus meduoliai gaunasi...
ir kaip kazkas minejo, pavirsius gruobletas, susitrauke jie gaunasi...
jau paskaiciua kad gal per mazai tada kepimo milteliu.....reikes daugiau deti.

ir kazkieno mintis buvo,kad ilgai ilgai apie 20 min reik tesla minkyti, o po pasaldymo (tiesa, o ka jis duoda?\) vel perminkyti tesla reiktu...

bet kodel niekas neraso savo receptu aprasymuose, kad taip ilgai reik minkyti???

pavirsius gruobletas gali buti jeigu cukraus nedaug dedat.

del spalvos bandykit deti deginta cukru.

negi minkoma tesla ir ziurima i laikrodi?biggrin.gif taigi beri miltus,minkai kol uzminkai,jauti rankomis kada jau gana. saldyti niekad nesaldau. iskart uzminkau,iskart kepu. kepu pagal Cipciuko recepta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 12 16, 15:17)
Sveiki,
prieš beveik dvi savaites kepiau kalėdinį džiovintų vaisių pyragą, pagal skanaus gyvenimo receptą. Dabar paragavus jis toks sausas unsure.gif  ar iki kalėdų bus geriau, ar kažko pačiai imtis? Tarkim brendžiu laistyt ar pan.?

as ir vakar prapjoviau pasiziureti kaip ten viskas su juo,pas mane gan dregnas tik siek tiek trupa kai pjauni,kazkuri ir rase kad trupa tai as manau kad jie jau tokie yra gal del riesutu nes as ju dedu gerokai daugiau nei nurodyta,bet siaip skonis liuks,ir zinoma kad galima ji sulaistyti jei sausokas juk tikrai blogiau nebus nuo to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2013 12 16, 10:55)
Sveikos kepėlėjės  4u.gif
Turiu klausimą dėl šių sausainukų:

Aš kepu prieš pora dienų iki šventės

QUOTE(~VEGA~ @ 2013 12 16, 12:55)
sveikos,
noriu kad mano meduoliukai tamsoki gautusi, o jie sviesus.
dedu cukru ruda- demetrxxx +medu (ar jis gali buti liepu, ar tamsaus specialiai pirkti)=kaitinu ji, uzvirinu.

Bandykite dalį medaus pakeisti melasa (rasite ekologiškų prekių parduotuvėse)

Mano meduoliai visada šviesūs, o tamsūs imbieriniai sausainiai. Šiuose kepiniuose nenaudoju kakavos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 17 gruodžio 2013 - 09:34
QUOTE(andra96 @ 2013 12 17, 10:16)
as ir vakar prapjoviau pasiziureti kaip ten viskas su juo,pas mane gan dregnas tik siek tiek trupa kai pjauni,kazkuri ir rase kad trupa tai as manau kad jie jau tokie yra gal del riesutu nes as ju dedu gerokai daugiau nei nurodyta,bet siaip skonis liuks,ir zinoma kad galima ji sulaistyti jei sausokas juk tikrai blogiau nebus nuo to 4u.gif

Pas mane irgi sausesnis nei kad iškeptas buvo g.gif
O tai nebus per daug brendžio, jeigu jau vaisiai mirkyti 0,5l brendyje?
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 12 17, 00:59)

del spalvos bandykit deti deginta cukru.

ar baltas cukrus degintas daugiau spalvos tamseses duotu ar tamsus demeraros cukrus degintas ?
Atsakyti
Mergaites kaip pasidaryti toki balta, tvirta glaju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 12 16, 14:17)
Sveiki,
prieš beveik dvi savaites kepiau kalėdinį džiovintų vaisių pyragą, pagal skanaus gyvenimo receptą. Dabar paragavus jis toks sausas unsure.gif  ar iki kalėdų bus geriau, ar kažko pačiai imtis? Tarkim brendžiu laistyt ar pan.?

As laistau kas 3 dienas metaxa smile.gif ax.gif mirksiukas.gif . Praeitais metais buvo fantastiskas,o kur nepapuole brendziuko,kampuke tai tikrai sausokas buvo rolleyes.gif
Atsakyti