sveikos,
noriu kad mano meduoliukai tamsoki gautusi, o jie sviesus.
dedu cukru ruda- demetrxxx +medu (ar jis gali buti liepu, ar tamsaus specialiai pirkti)=kaitinu ji, uzvirinu.
cinamono +kitu prieskoniu dedu (gvazdikeliu tik neturiu).
dariau pagal kelis rec, bet kazkaip man sviesus gaunasi....ar tik kakava man isgelbes siuo klausimu?
))
tiesa, as pati saldziu ingredijentu kieki mazinu pusiau (nes daug nevalgom cukraus), gal tas irgi prisideda prie to, kad sviesus meduoliai gaunasi...
ir kaip kazkas minejo, pavirsius gruobletas, susitrauke jie gaunasi...
jau paskaiciua kad gal per mazai tada kepimo milteliu.....reikes daugiau deti.
ir kazkieno mintis buvo,kad ilgai ilgai apie 20 min reik tesla minkyti, o po pasaldymo (tiesa, o ka jis duoda?\) vel perminkyti tesla reiktu...
bet kodel niekas neraso savo receptu aprasymuose, kad taip ilgai reik minkyti???
pavirsius gruobletas gali buti jeigu cukraus nedaug dedat.
del spalvos bandykit deti deginta cukru.
taigi beri miltus,minkai kol uzminkai,jauti rankomis kada jau gana. saldyti niekad nesaldau. iskart uzminkau,iskart kepu. kepu pagal Cipciuko recepta