Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Merginos, gal žinote kur galima nipirkti popierines kepimo formas (didesiniu, ne keksiukams), tik ne internetinėje parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2013 12 13, 15:00)
Merginos, gal žinote kur galima nipirkti popierines kepimo formas (didesiniu, ne keksiukams), tik ne internetinėje parduotuvėje?

man irgi aktualu, bet nzn kur nupirkti... turguje tokiu nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 12 13, 12:50)
man atrodo, kad jau per vėlu, nes kitos kepa net prieš 1-1,5 mėn, pati kepiau jau prieš geras 3 savaites

na surizikuosiu,juolabiau,kad tikslas nebūtinai Kalėdoms,tai bus paragautas per kelis kartus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenormali @ 2013 12 13, 15:03)
man irgi aktualu, bet nzn kur nupirkti... turguje tokiu nera  schmoll.gif

UAB LUDONA,ten daug ko yra,pernai pirkau ir vienkartines popierines formas pyrgams http://www.ludona.lt/kontaktai/
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2013 12 11, 21:15)

Va va, šitas, Drezdeno. Dar viena mergaitė nepatingėjo man jo nuorodą į až įmest.
Ačiū visoms už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 12 13, 12:16)

ar nebūsiu labai susivėlinusi,jei tik rytoj kepsiu kalėdinį pyragą su džiovintais vaisiais  g.gif  kur brendis pilasi  g.gif

kažkuriais metais kepiau prieš dvi savaites, viskas normaliai. Užteks to laiko. Šiemet jau lapkričio gale iškeptas, laukia Kalėdų smile.gif

Gavau popierines formeles, bandysiu šveicarišką riešutų pyragą kept, reikia naujovių šiek tiek smile.gif Pasiskaičiau, toks populiarus forume smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Pilnu tempu ruošiuosi Kalėdoms ir gaminu dovanas giminėms. Šį kart visos valgomos bus smile.gif Nusprendžiau pasidalinti keliomis foto, gal kas idėją kokią pasiskolinsite 4u.gif

Imbierinis namelis
user posted image

Brandinti meduoliai
user posted image

Briedžiukai vaikams
user posted image
Atsakyti
super kepiniai smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs kepiniai 4u.gif gal galite plačiau papasakoti apie brandintus meduolius?

Riešutų pyragą aš suvynioju į kepimo popierių ir dar papildomai į foliją smile.gif vakar kepiau dar vieną partiją.. lazdynų riešutų luobeles biškuti "aprenku" kai keptuvėj kepa, žemės riešutų ir pistacijų kai pjaustau, o migdolų, anakardžių, graikinių nelupu 4u.gif Vieną suvalgėm dvi savaites pralaikytą, žiauriai skanu, į kitus dar daugiau medaus dėjau ir grietinėlės, tada dar daugiau tąsios karamelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linafedo @ 2013 12 13, 17:57)
Imbierinis namelis

nameliai nuostabūs! o stogo raštai apskritai neapsakomo grožio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linafedo @ 2013 12 13, 16:57)
Sveikos. 4u.gif
Pilnu tempu ruošiuosi Kalėdoms ir gaminu dovanas giminėms. Šį kart visos valgomos bus  smile.gif Nusprendžiau pasidalinti keliomis foto, gal kas idėją kokią pasiskolinsite  4u.gif

labai grazu, krupstumas ir talentas neispasakytas wub.gif
Atsakyti
nuostabesniu nameliu neteko matyti wub.gif
Atsakyti