kaip darot ta balta glaju meduoliu papuosimui, kad gerai sustingtu jis , sausainiams susilietus nesukibtu ir kad puosiant butu patogu piesti su juo? Man padarant ji skystesniu, piesiasi ant meduoliu labai graziai, bet paskui jis nesustingsta pilnai, o pridedu daugiau cukraus pudros, sustingsta gerai, galiu deti sausainius viena ant kito, bet su papuosimu tai jau sunku, kietas tas glajus, sunku koki ornamenta graziai isgauti.
Merginos , o kokius miltus jūs naudojat meduoliukams ir sausainiukams , ar paprastus ar karališkus , dėkui
Aš visiems kepiniams naudoju paprastus aukščiausios rūšies
as ir paprastus auksciausios rusies kazkada bandziau kazka gaminti is karalisku tik ne labai supratau,man ju reikejo ideti daug daugiau nei iprastai dedavau,kazkaip vietoj 3 stikliniu man ju reikejo beveik 4 su puse,vis skystai tesla minkesi man su jais,todel daugiau ju neperku ir viska gaminu is paprastesniu,ir viskas
Ateinu ir as su klausimu ruosiuos jau kepti roges ir kilo klausimas del glajaus ketinu daryti keliu spalvu ir sakau paklausiu gal atsiras dariusiu nusipirkau D.Oetker firmos maistinius dazus ir galvoju kaip maisyt? ar pirma deti dazus i baltyma o paskui pudra ar kaip? beje jei kas zadat pirkti tai dabar tiek dazam 30% nuolaida maxinoj, gera kaina gaunas
QUOTE(zilkute @ 2013 12 04, 23:31)
kepėm šiandien šį pyragą
tikiu,kad pastovėjęs bus skanesnis
QUOTE(imany @ 2013 12 11, 13:15)
Oi, gal kas nors žino skanių meduolių be kiaušinių? Dabar mes gyvenam beveik be kiaušinių, nes mažiukei alergija
Sitie be kiausiniu ir laaaaaabai skanus Pipiru,aisku,galit nedeti,jei vaikuciams-bet butent jie uchhh ta gera prieskoni priduoda.Tik neissigaskit-man iskepus jie tokie kieti buvo(gal padauginau vandens),bet po keliu dienu patys savaime suminkstejo .Einu jau antra partija kept
http://www.zaidimuai...sausainiai.html
Sveikutes
Kepiau Kaledini pyraga su dziovintais vaisiais. Islaikiau jau beveik 3 sav. Siandien uzsimaniau biskiuka paragauti,tai nusivyliau,nes jis pjaunant byra Ir ka padariau ne taip? Kazkaip isivaizdavau,kad jis turetu buti toks slapokas,lengvai pjaustomas,o cia vat kazkaip nelabai toks
Kepiau Kaledini pyraga su dziovintais vaisiais. Islaikiau jau beveik 3 sav. Siandien uzsimaniau biskiuka paragauti,tai nusivyliau,nes jis pjaunant byra Ir ka padariau ne taip? Kazkaip isivaizdavau,kad jis turetu buti toks slapokas,lengvai pjaustomas,o cia vat kazkaip nelabai toks
QUOTE(~aura~ @ 2013 12 11, 20:16)
Sveikutes
Kepiau Kaledini pyraga su dziovintais vaisiais. Islaikiau jau beveik 3 sav. Siandien uzsimaniau biskiuka paragauti,tai nusivyliau,nes jis pjaunant byra Ir ka padariau ne taip? Kazkaip isivaizdavau,kad jis turetu buti toks slapokas,lengvai pjaustomas,o cia vat kazkaip nelabai toks
Kepiau Kaledini pyraga su dziovintais vaisiais. Islaikiau jau beveik 3 sav. Siandien uzsimaniau biskiuka paragauti,tai nusivyliau,nes jis pjaunant byra Ir ka padariau ne taip? Kazkaip isivaizdavau,kad jis turetu buti toks slapokas,lengvai pjaustomas,o cia vat kazkaip nelabai toks
sulaistykit brendziu
Mergaites, kazkurioj Kalediniu kepiniu temoj pries pora metu buvau uztikus pyrago recepta, kurio dabar niekaip nerandu. Kazkas lyg kaledinis vokiskas. Su varske, dziovintais vaisiais ir riesutais, bet be marcipanu ar aguonu mases (paieska tik tokius randa). Gal kuri zinot, apie ka as kalbu ir galetumet nukreipti mane to recepto pusen? Aciu