Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(imany @ 2013 12 09, 18:26)
Aš mėginau kelis metus kepti, bet man labai nesisekė suklijuoti - mėginau su lydytais saldainiais, su šokoladu - tos sienelės ne visai lygios gaunasi - ir niekaip negaliu sienukių suklijuoti. O kaip Jūs klijuojate?
Gal žinote Cipsiuko meduolių receptą?

puikiausiai klijuojasi baltymas+citrinos sultys+cukraus pudra. Tik reikia ta kosele tokia labai labai tirsta pasidaryt, susicementuoja kaip turi but thumbup.gif nereikia net ramstyt sienu surinkinejant nameli ax.gif
Atsakyti
Sveiki, zadu 1 karta kepti nameliu ir iskilo klausimas: ar galima is meduoliu teslos (pvz.cipsiuko)iskepti ir sustatyti, ar gerai bus ne nukris? Ar reikia kitokios teslos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 10 gruodžio 2013 - 11:31
QUOTE(~MILENA~ @ 2013 12 10, 13:29)
Sveiki, zadu 1 karta kepti nameliu ir iskilo klausimas: ar galima  is meduoliu teslos (pvz.cipsiuko)iskepti ir sustatyti, ar gerai bus ne nukris? Ar reikia kitokios teslos?

As kepiau siais metais is Cypciuko meduoliu teslos, laikosi puikiai. Tik pakepkit siek tiek daugiau, kad sienos butu tvirtesnes smile.gif
Atsakyti
Oi merginos, parašykit prašau Cypsiuko meduolių receptą - aš nerandu.
O aš bijau žalių kiaušinių - tai neplaku baltymo, tai man ir nesusiklijuoja tos sienukės.
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2013 12 10, 13:06)
As kepiau siais metais is Cypciuko meduoliu teslos, laikosi puikiai. Tik pakepkit siek tiek daugiau, kad sienos butu tvirtesnes smile.gif

aciu, bandysiu tada 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(imany @ 2013 12 10, 13:37)
Oi merginos, parašykit prašau Cypsiuko meduolių receptą - aš nerandu.
O aš bijau žalių kiaušinių - tai neplaku baltymo, tai man ir nesusiklijuoja tos sienukės.

paziurekite 1 psl yra nuoroda ir ten receptukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2013 12 05, 00:31)
Na va, sunaudojau ir likusią tešlą, popierinės formelės puikios, pyragai lauks Kalėdų  4u.gif
user posted image

zilkute, ar i tas formeles dar dėjot skiautę kokia kepimo popieriaus ? g.gif
P.S. formelės tikrai puikios ir taip greitai atsiuntė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 12 10, 13:13)
zilkute, ar i tas formeles dar dėjot skiautę kokia kepimo popieriaus ? g.gif
P.S.  formelės tikrai puikios ir taip greitai atsiuntė thumbup.gif

aš manau,kad į jas nieko nebededama schmoll.gif

kiek kainavo atsiuntimas ?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 12 10, 14:21)
aš manau,kad į jas nieko nebededama  schmoll.gif

kiek kainavo atsiuntimas ?

prekiu pirkau už 37 lt. atsiuntimas 7,50 lt. kiek pamenu, ten gal apie siuntinio svori eina kalba kai skaičiuoja atsiuntimo kaina, ju puslapyje kažkur buvau radus ....
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 12 10, 13:37)
prekiu pirkau už 37 lt. atsiuntimas 7,50 lt. kiek  pamenu, ten gal apie siuntinio svori eina kalba kai skaičiuoja atsiuntimo kaina, ju puslapyje kažkur buvau radus ....

O kur pirkote?
Atsakyti
Sakykit o imbierinius sausainukus jau galima kept? su meduoliais tai viskas aišku - jau turi būti iškepti kaip ir smile.gif o kai su imbierinukais? Juos galima irgi ilgiau laikyti? planuose kepti ateinantį savatgalį.
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2013 12 10, 14:53)
O kur pirkote?

ČIA :
http://www.arevitosi...s...roup=1&id=7
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 12 10, 16:30)
Sakykit o imbierinius sausainukus jau galima kept? su meduoliais tai viskas aišku - jau turi būti iškepti kaip ir smile.gif o kai su imbierinukais? Juos galima irgi ilgiau laikyti? planuose kepti ateinantį savatgalį.

Tai as tuos imbierinius sausainius jau pries 3savaites iskepiau ir visad kepu pries gera men, paragavau dabar tai jie man thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti