Laba diena, noriu siemet issikepti tokiu namuku ant puodelio krasto
patarkit is kurio meduoliu recepto geriausiai iseitu,kad mazai tesla bekepant iskiltu? viska kepu pagal Cipciuko meduolius, bet iskyla gerokai,o kaip cia padaryt kad tas nameliukas tokiom lygiom sienom butu
QUOTE(lape snape* @ 2013 11 20, 17:19)
patarkit is kurio meduoliu recepto geriausiai iseitu,kad mazai tesla bekepant iskiltu? viska kepu pagal Cipciuko meduolius, bet iskyla gerokai,o kaip cia padaryt kad tas nameliukas tokiom lygiom sienom butu
Nezinau ar tai tiks Cipciuko receptui...bet as kada kepu pagal savo recepta, tai nemeliui nededu sodos.
Receptas nuostabus...kepu jau N metu ..iseina daug)))))
Receptuka turiu tik rusu kalba.
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 21, 08:23)
Nezinau ar tai tiks Cipciuko receptui...bet as kada kepu pagal savo recepta, tai nemeliui nededu sodos.
Receptas nuostabus...kepu jau N metu ..iseina daug)))))
Receptuka turiu tik rusu kalba.
Receptas nuostabus...kepu jau N metu ..iseina daug)))))
Receptuka turiu tik rusu kalba.
va va,as irgi galvojau nedeti sodos tuomet gal ir Cipciuko receptas tiks
o kai nededat sodos i tesla,skoniui,isvaizdai iskepusio meduolio tai itakos neturi?
QUOTE(lape snape* @ 2013 11 21, 10:13)
va va,as irgi galvojau nedeti sodos tuomet gal ir Cipciuko receptas tiks
o kai nededat sodos i tesla,skoniui,isvaizdai iskepusio meduolio tai itakos neturi?
o kai nededat sodos i tesla,skoniui,isvaizdai iskepusio meduolio tai itakos neturi?
na tesla tiesiog ne tokia traski ir tiek) ..bet viskas ok.
Ulitka, o ne paslaptis būtų tas meduolių receptukas rusų kalba?..
Aš meduoliukus anksčiau kepdavau pagal Bea receptuką, o paskutiniais metais - pagal Beatos receptą (man rodos, imbierinių sausainių), plonai iškočioju ir ploni gaunasi. Nepatinka man stori meduoliai
Aš meduoliukus anksčiau kepdavau pagal Bea receptuką, o paskutiniais metais - pagal Beatos receptą (man rodos, imbierinių sausainių), plonai iškočioju ir ploni gaunasi. Nepatinka man stori meduoliai
lape va tavo namukai...
http://caketime.blox...readHouses.html
http://caketime.blox...readHouses.html
QUOTE(Viltis* @ 2013 11 21, 13:05)
aciu
QUOTE(saintlina @ 2013 11 21, 13:38)
Ulitka, o ne paslaptis būtų tas meduolių receptukas rusų kalba?..
Aš meduoliukus anksčiau kepdavau pagal Bea receptuką, o paskutiniais metais - pagal Beatos receptą (man rodos, imbierinių sausainių), plonai iškočioju ir ploni gaunasi. Nepatinka man stori meduoliai
Aš meduoliukus anksčiau kepdavau pagal Bea receptuką, o paskutiniais metais - pagal Beatos receptą (man rodos, imbierinių sausainių), plonai iškočioju ir ploni gaunasi. Nepatinka man stori meduoliai
Laba,o sakykite pagal Beatos recepta tie sausainukai gaunasi ploni ir kieti,tokie traskus?Nes kazkaip siemet noriu issikepti tokiu imbieriniu sausainuku,kad butu ploni ir traskus.Man todos "Skonis ir kvapas "tokiu buna.Kazkaip norisi tuos minkstucius ,putlucius pakeisti jau
Jau buvau nusprendus nekepti kaledinio pyrago siemet,bet va...pagalvojau kad toks tikrai kaledinis pyragas,daugiau jokia proga jo neissikepsi ir nutariau vel kepti
QUOTE(PUPA13 @ 2013 11 21, 14:47)
Laba,o sakykite pagal Beatos recepta tie sausainukai gaunasi ploni ir kieti,tokie traskus?Nes kazkaip siemet noriu issikepti tokiu imbieriniu sausainuku,kad butu ploni ir traskus.Man todos "Skonis ir kvapas "tokiu buna.Kazkaip norisi tuos minkstucius ,putlucius pakeisti jau
taip, gaunasi ploni ir traškūs. Tik gal ne visai tokio skonio kaip Jūsų paminėtoje parduotuvėje. Na, bet vistiek labai skanūs. Aš prieškalėdinį mėnesį kepu ir kepu juos, dingsta akyse
Ulitka, gal galima receptuką (rusų kalba ) ?
Laba,na susipirkau viska kalėdiniam džiovintu vaisiu pyragui,bandysiu savaitgali kepti...o sakykit būtina dėti ruda cukru ar tinka ir paprastas? pamiršau ta ruda cukru nusipirkti.
Laba diena
gal kuri kalėdinių kepinių žinovė galės patarti, kaip pasigaminti glajų meduoliams? žinau receptą su baltymu, bet toks glajus būna labai lipnus. t.y. jei juo papuošti sausainius (kaip., pvz., temos 1 psl.), tai sudėti kartu jie tarpusavy sulimpa
žinau, kad būna toks kietiesnis glajus, kuris netgi biški trupa, kai jo atsilauži. gal kuri žino jo receptą?
'
ir dar... O kiek laiko gali laikytis glajus? šiandien su vaiku prikepėm sausainių, norim dekoruoti. bet kadangi jų tieeeeek daug, galvoju, gal iki Kalėdų užteks. Taigi, ar išsilaikys glajus ties laiko?
gal kuri kalėdinių kepinių žinovė galės patarti, kaip pasigaminti glajų meduoliams? žinau receptą su baltymu, bet toks glajus būna labai lipnus. t.y. jei juo papuošti sausainius (kaip., pvz., temos 1 psl.), tai sudėti kartu jie tarpusavy sulimpa
žinau, kad būna toks kietiesnis glajus, kuris netgi biški trupa, kai jo atsilauži. gal kuri žino jo receptą?
'
ir dar... O kiek laiko gali laikytis glajus? šiandien su vaiku prikepėm sausainių, norim dekoruoti. bet kadangi jų tieeeeek daug, galvoju, gal iki Kalėdų užteks. Taigi, ar išsilaikys glajus ties laiko?