Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Aš skaičiau, kad nuo kelių dienų iki kelių savaičių gali bręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 12 05, 10:10)
Mergaites o kiek Arevita uz atsiuntima ima??
Sorry uz OFF  4u.gif

jie siuncia pastu, atsiuncia paskui jum suformuota uzsakyma su pristatymo kaina
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 12 05, 12:16)
jie siuncia pastu, atsiuncia paskui jum suformuota uzsakyma su pristatymo kaina

O gal žinot kiek daugmaž gaunas? Už kiek čia sakytis, kad apsimokėtų atsisiųst. ax.gif g.gif

Radau, nebereikia:) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WoAiNi: 05 gruodžio 2013 - 20:43
Reikia Jūsų patarimo 4u.gif

Planuoju vaikui į darželį iškepti sausainių, padaryti glajaus, kad vaikai juos nudažytų ir papuoštų eglutę. Glajų norečiau padaryti iš vakaro. Kokį daryti ir kur laikyti, kad jis kita diena būtų tinkamas puošti sausainius?
Atsakyti
Merginos , iskepiau katik kaledini sveicariska pyraga, istraukiau is orkaites, bet jis man dar visas tas ydrasa kunkuliavo, poto nustojo, bet jis vistiek toks skystas, ar taip turi buti, ar jis poto sustings, ar kaska netaip padariau doh.gif
Atsakyti
atvės ir sustings 4u.gif
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif
Ar kuri bandėte ir ar išeitų rogių ir namuko detales klijuoti šokoladu? g.gif Ar visgi glajus ptikimiau? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
lapkričio vidury užmaišiau tešlą brandintiems meduoliams. Norėčiau iš dalies tešlos iškepti meduolius ir kitą savaitę išsiųsti į užsienį. Ar nieko neatsitiks tešlai, jei aš ją sujudinsiu? Nes iš likusios kepsiu tik prieš Kalėdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2013 12 06, 22:30)
atvės ir sustings 4u.gif

Jau psmaciau kad viskas gerai aciu.dabar Suvyniojau I Sviestini popieriu ir padejau palaikysiu kelias dienas ir ragausim 4u.gif
Atsakyti
Sakykit Merginos pyraga sveicariska kepiau Vakar bet kaledu Laukti nenorim Ar Galetumem Ji Valgyt Ji Jau Ryt Ar Poryt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 12 07, 10:54)
Sakykit Merginos pyraga sveicariska kepiau Vakar bet kaledu Laukti nenorim Ar Galetumem Ji Valgyt Ji Jau Ryt Ar Poryt  ax.gif

drąsiai! mes jau tą pačią dieną valgėm, buvo labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2013 12 07, 13:49)
drąsiai! mes jau tą pačią dieną valgėm, buvo labai skanu  thumbup.gif

Dekui tada jau valgysim thumbup.gif
Atsakyti