Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Twixx @ 2013 12 04, 15:53)
Cia  mirksiukas.gif  :

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 12 04, 17:41)
4u.gif o kaip kepsite?? ar paskui įdėsite tą pyraga i ta  popierine formele  g.gif  g.gif

lyg ir planavau jau kepti jose, kaip suprantu jų viduje kepimo popierius g.gif pati dabar suabejojau, ieškau informacijos biggrin.gif kepsiu šiose: http://www.arevitosi...s...roup=1&id=7 ALF17035
Popierinės forma pyragui Ø17 cm, h 3,5 cm.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 12 04, 17:52)
o ka reiskia tas yp??? Is kur cia toks matavimo vienetas  g.gif

gramai, nukopinau ir isverciau, nepastebejau, kad liko neisverstu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 04 gruodžio 2013 - 19:10
QUOTE(zilkute @ 2013 12 04, 20:09)
lyg ir planavau jau kepti jose, kaip suprantu jų viduje kepimo popierius  g.gif  pati dabar suabejojau, ieškau informacijos  biggrin.gif kepsiu šiose: http://www.arevitosi...s...roup=1&id=7 ALF17035
Popierinės forma pyragui Ø17 cm, h 3,5 cm.

man atrodo kad jos nera iš labai storo popieriaus, ir sudejus tešla ir riešutus - ar nesideformuos ??? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 12 04, 20:04)
man atrodo kad jos nera iš labai storo popieriaus, ir sudejus tešla ir riešutus - ar nesideformuos ??? g.gif  unsure.gif

Niekas nesideformuos 4u.gif Ilonyte is Skanaus gyvenimo blog'o butent jose kepa mirksiukas.gif .Imetu foto,kad isitikintumet:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2013 12 04, 20:04)
man atrodo kad jos nera iš labai storo popieriaus, ir sudejus tešla ir riešutus - ar nesideformuos ??? g.gif  unsure.gif

nesideformuos 4u.gif
Atsakyti
na ačiū mergaitės, nuraminot dėl tų formeliu thumbup.gif pas Ilonyte aš ir mačiau, super atrodo, bet maniau, mažu, ji kokia paslaptį dar turi g.gif Žaviuosi jos darbu thumbup.gif thumbup.gif esu tyli jos gerbėja 4u.gif
Atsakyti
Na va, sunaudojau ir likusią tešlą, popierinės formelės puikios, pyragai lauks Kalėdų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
kokie pyragai jusu grazus thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

gaila, kad tu formu nenupirkau is ten, o jau uzsakyma padariau ir issiustas verysad.gif

o briedziukai yra IKEA, rinkiniai tik 7,99 lt. ir toks didelis jis, o pirkau viena is tastyfun, tai perpus mazesnis uz ana mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites o kiek Arevita uz atsiuntima ima??
Sorry uz OFF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2013 12 04, 23:31)
Na va, sunaudojau ir likusią tešlą, popierinės formelės puikios, pyragai lauks Kalėdų  4u.gif
user posted image

O jie gali laukti kaledu? Nepasens?

briedziuku formeliu pirkau maximoje siandiena, mokejau 3 ar 4 lt uz 3 formeles
Atsakyti
Aš tokiu pačiu klausimu, ar Šveicariškas gali stovėti ir laukti Kalėdų, jei kepamas dabar? Ar geriau prieš Kalėdas? g.gif
Atsakyti