Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(dajolu @ 2013 12 04, 00:34)
Šveicariską riešutų pyragą kepiau kelis kartus jau. Labai skanus ir sotus. Pirmą kartą kepiau uždengusi visą viršų tešla, o kitus tik dekoracijas iš tešlos dariau (taip skaniau mums). Įdarą truputį atvėsusį dedu ant žalios tešlos.

Meduoliai skaniausi iš išbandytų cipciuko.

O drezdeno keksą turbūt  jau pavėlavau iškepti šioms Kalėdoms?  g.gif

nepavelavot su tuo drezdenu 4u.gif kepkit.as ir dar siandien kepsiu,praita savaite kepiau buvau nusigandusi,bet va mergaites apramino del jo kietumo,tai meginsiu dar syki su marcipano mase issikepti.skanus jau dabar va ragauju prie kavutes,iki kaledu tikrai manau pakaks jam to laiko.o galiausiai juk ir veliau suvalgysim per naujus ir po ju smile.gif
Atsakyti
Ir aš kepiau Šveicarišką riešutų pyragą, iš tešlos kepiau 2 pyragus, įdarą daugiau nei dvigubinau smile.gif bet jau skanumas įdaro, keptuvę čiut ne išlaižiau įdarą sudėjusi blush2.gif
Neuždengiau viršaus, man taip gražiau kažkaip 4u.gif

user posted image
Atsakyti
zilkute sakykit is teslos normos keliu cm skarda emete? ir kokio cia aukscio ?labai jau jusu svecariskas wub.gif
Atsakyti
merginos, o jus ta riesutu sveicariska pora dienu laikot kambario temperaturoj ar saldytuve? 4u.gif
Atsakyti
Bijau sumeluoti, bet atrodo, kad skarda kokių 24 cm, o pačio pyrago aukštis gavosi iki 4 cm, sudėjus įdarą dar pirštais šiek tiek sustumdžiau tešlos kraštelius žemyn, nenorėjau, kad daug iškiltų virš įdaro 4u.gif kitus kepsiu 17 cm popierinėse formose dovanų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2013 12 04, 12:26)
Bijau sumeluoti, bet atrodo, kad skarda kokių 24 cm, o pačio pyrago aukštis gavosi iki 4 cm, sudėjus įdarą dar pirštais šiek tiek sustumdžiau tešlos kraštelius žemyn, nenorėjau, kad daug iškiltų virš įdaro  4u.gif kitus kepsiu 17 cm popierinėse formose dovanų  smile.gif

būkit gera įmeskit nuorodą to pyrago, niekur nerandu, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 12 04, 11:52)
būkit gera įmeskit nuorodą to pyrago, niekur nerandu, ačiū. 4u.gif

http://www.jovita.lt...tu-pyragas.html
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2013 12 04, 11:26)
kitus kepsiu 17 cm popierinėse formose dovanų  smile.gif


kur nusipirkti tokių formelių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2013 12 04, 13:24)
kur nusipirkti tokių formelių? blush2.gif


Cia mirksiukas.gif :

http://www.arevitosi...s...roup=1&id=7
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2013 12 03, 21:48)
Atėjau  biggrin.gif 
Taip ir nujaučiau, kad bus laaabai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ačiū, kad pasidalinot  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nuostabi duovanele
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2013 12 04, 11:26)
4u.gif kitus kepsiu 17 cm popierinėse formose dovanų  smile.gif


4u.gif o kaip kepsite?? ar paskui įdėsite tą pyraga i ta popierine formele g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 12 03, 14:57)


1 kg dribsniu
125 γρ. sviesto
2 s. kepimo milteliu
500 γρ. vandens
250 γρ. rudo cukraus



o ka reiskia tas yp??? Is kur cia toks matavimo vienetas g.gif
Atsakyti