QUOTE(dajolu @ 2013 12 04, 00:34)
Šveicariską riešutų pyragą kepiau kelis kartus jau. Labai skanus ir sotus. Pirmą kartą kepiau uždengusi visą viršų tešla, o kitus tik dekoracijas iš tešlos dariau (taip skaniau mums). Įdarą truputį atvėsusį dedu ant žalios tešlos.
Meduoliai skaniausi iš išbandytų cipciuko.
O drezdeno keksą turbūt jau pavėlavau iškepti šioms Kalėdoms?
Meduoliai skaniausi iš išbandytų cipciuko.
O drezdeno keksą turbūt jau pavėlavau iškepti šioms Kalėdoms?
nepavelavot su tuo drezdenu kepkit.as ir dar siandien kepsiu,praita savaite kepiau buvau nusigandusi,bet va mergaites apramino del jo kietumo,tai meginsiu dar syki su marcipano mase issikepti.skanus jau dabar va ragauju prie kavutes,iki kaledu tikrai manau pakaks jam to laiko.o galiausiai juk ir veliau suvalgysim per naujus ir po ju