Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(bangele R @ 2013 12 03, 14:02)
labukas sakykite ,o kaip jus tuos arkliukus pastatot kad stovetu kepate du kaip juos sujungiate,aciu

nejungiu as ju smile.gif

kojytes su peiliu palyginu kad prie pagrindo gautusi daugmaz tiesiai ir tada su glajum priklijuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 12 03, 10:31)
vakar kepiau drezdeno keksa,laikiausi recepte visu nurodytu normu,tesla buvo tikrai vykusi,graziai atrode,bet tie keksai man iskepe tokie kieti net nezinau ka man dabar daryti su jais.lyg vidus ne labai norejo kepti,uzsidejo storas ir kietas virsus,nepavyko man jis verysad.gif manau bus netinkama orkaite pas mane jam.o va kaledinis pyragas gavosi thumbup.gif

sveikos,as pernai kepiau ta keksa,bet tikrai jis nepaliko man jokio ispudzio,kietas,sausas ,zodziu nieko gero
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 12 03, 14:17)
nejungiu as ju smile.gif

kojytes su peiliu palyginu kad prie pagrindo gautusi daugmaz tiesiai ir tada su glajum priklijuoju  4u.gif

aciu,o tai paskui kazkuo paremti reik kad nenugriutu pakol isdzius?
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2013 12 03, 15:19)
sveikos,as pernai kepiau ta keksa,bet tikrai jis nepaliko man jokio ispudzio,kietas,sausas ,zodziu nieko gero

siaip skonis neblogas,ragavau,bet kas liecia kietuma tai tikrai smile.gif tikiuosi kirvio neprireiks kad ji susikapoti lotuliukas.gif .o jau tu meduoliuku grazumas neapsakytas,as siemet neprisiruosiu ju padaryti uzteks pyragu ir keksu.bet kita meta jau busiu subrendusi tam reikalui 4u.gif saunuoles jus mergaites thumbup.gif
Atsakyti
As sveicariska riesutu pyraga tuoj kisiu orkaiten, tikiuosi skanu bus biggrin.gif

Pas mus cia vietinis kulinaras kaledini namuka dare is teslos su aviziniais dribsniais.. g.gif g.gif g.gif

1 kg dribsniu
125 γρ. sviesto
2 s. kepimo milteliu
500 γρ. vandens
250 γρ. rudo cukraus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bangele R @ 2013 12 03, 14:19)
aciu,o tai paskui kazkuo paremti reik kad nenugriutu pakol isdzius?

jei nevirsta tj nereik,o jei matot kad griuva -tai reikia paremti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 12 03, 15:49)
jei nevirsta tj nereik,o jei matot kad griuva -tai reikia paremti 4u.gif

aciu jums labai kad pagelbejote ir atsakete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 12 03, 12:08)
tikrai? oi kaip nuraminote...aciu.o as jau norejau ismesti.taip sviestuku aptepiau,tik dariau be marcipanu mases idaro,bet kad jau jis toks turi buti kietas tai dar tada iskepsiu ir su idaru 4u.gif bet ta tokia pluta kietoka uzsidejo,ar ir jums taip nutiko?

Viduje jis tikrai ne kietas tampa toks sviestinis tirpsta burnoje, man net skaniau nei kalėdinis, bet aš laikiau apie mėnesį suvyniojusi.
Atsakyti
Atėjau biggrin.gif
Taip ir nujaučiau, kad bus laaabai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū, kad pasidalinot 4u.gif

QUOTE(lape snape* @ 2013 12 02, 17:11)

mano briedziai su rogem, viena nare prase kad pasirodyciau sioje temoje, tikiuos ji ateis cia  biggrin.gif

user posted image



Atsakyti
damos, uzrodykit, kur briedzio formele nusipirkt reik, butu geriau internetu, nu kazkaip niekur nerandu as.
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2013 12 03, 20:48)
Atėjau  biggrin.gif 
Taip ir nujaučiau, kad bus laaabai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ačiū, kad pasidalinot  4u.gif

4u.gif tik briedis cia is ikejos, ta kur gavau is scilio tj miniatiurinis.... pora cm mazesnis nei aprasyme 4u.gif
Atsakyti
Šveicariską riešutų pyragą kepiau kelis kartus jau. Labai skanus ir sotus. Pirmą kartą kepiau uždengusi visą viršų tešla, o kitus tik dekoracijas iš tešlos dariau (taip skaniau mums). Įdarą truputį atvėsusį dedu ant žalios tešlos.

Meduoliai skaniausi iš išbandytų cipciuko.

O drezdeno keksą turbūt jau pavėlavau iškepti šioms Kalėdoms? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dajolu: 03 gruodžio 2013 - 23:38