Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(skorpe555 @ 2013 12 02, 20:14)
mergaites ,o is kur jus gaunate arkliuko piesini? ar cia isspaudete is formeles ar is trafareto ? smile.gif

Papildyta:

O vienam kiausinio baltymui ,kiek reikia deti cukraus pudros?kad galetu puosti tyuo glajumi namelius,meduoliukus ? aciu  smile.gif

arkliukas pas mane is formeles 4u.gif o kiek pudros tai nezinau,,,,is akies maisau ir ziuriu tirstuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 12 02, 17:11)

Labai grazu, gaila kad nepirkau formeles su arkliuku sad.gif
reikes kaska sugalvoti ax.gif

o is kokio receptuko kepete ?
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 02, 21:13)

Labai grazu, gaila kad nepirkau formeles su arkliuku sad.gif
reikes kaska sugalvoti ax.gif

o is kokio receptuko kepete ?

pagal cipciuka smile.gif
Atsakyti
Tada darysiu ir as pagal cipciuka.. Pora klausimuku tik, ten raso
Orkaite ikaitinti iki 250 C , kiskite meduoliukus , ir tik jie iskils , traukite lauk , nes tuos kurie pas mane dar truputi pakepe , isejo ne toki guminiai , o kur tik vos pakepe thumbup.gif

ar ir nameliui pakepti reikia vos vos??

Ar is tos teslos kiekio iseis namukas?? Aisku namas namui nelygu biggrin.gif Na toks standartinis, paprastas smile.gif
Atsakyti
vakar kepiau drezdeno keksa,laikiausi recepte visu nurodytu normu,tesla buvo tikrai vykusi,graziai atrode,bet tie keksai man iskepe tokie kieti net nezinau ka man dabar daryti su jais.lyg vidus ne labai norejo kepti,uzsidejo storas ir kietas virsus,nepavyko man jis verysad.gif manau bus netinkama orkaite pas mane jam.o va kaledinis pyragas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 12 02, 22:57)
Tada darysiu ir as pagal cipciuka.. Pora klausimuku tik, ten raso
Orkaite ikaitinti iki 250 C , kiskite meduoliukus , ir tik jie iskils , traukite lauk , nes tuos kurie pas mane dar truputi pakepe , isejo ne toki guminiai , o kur tik vos pakepe thumbup.gif

ar ir nameliui pakepti reikia vos vos??

Ar is tos teslos kiekio iseis namukas?? Aisku namas namui nelygu biggrin.gif Na toks standartinis, paprastas smile.gif

ziurekite kai paruduos,iskils ir traukite smile.gif panasiai ir nameliui. pas mane jie kepa 8 minutes, ant 220-230 temperaturos.

nezinau ar iseis namukas,nes as kepu is keturgubos normos. tai nezinau koks kiekis teslos ir nurodytos recepte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 12 03, 10:31)
vakar kepiau drezdeno keksa,laikiausi recepte visu nurodytu normu,tesla buvo tikrai vykusi,graziai atrode,bet tie keksai man iskepe tokie kieti net nezinau ka man dabar daryti su jais.lyg vidus ne labai norejo kepti,uzsidejo storas ir kietas virsus,nepavyko man jis verysad.gif manau bus netinkama orkaite pas mane jam.o va kaledinis pyragas gavosi thumbup.gif

Viskas ok, drezdeno keksas ir yra kietas, nepamirsote dar patepti sviestu iskepusius? Aš vakar kepiau, šiandien jau paragavau ,super prie kavos, ypač tas kasnelis su marcipanu smile.gif jis toks gan trapus ir kietas nei mes isivaizduojame keksa, kaip ale sviestiniai sausainiai, ragaukite, brandinkite ir megaukites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvablue @ 2013 12 03, 11:55)
Viskas ok, drezdeno keksas ir yra kietas, nepamirsote dar patepti sviestu iskepusius? Aš vakar kepiau, šiandien jau paragavau ,super prie kavos, ypač tas kasnelis su marcipanu smile.gif jis toks gan trapus ir kietas nei mes isivaizduojame keksa, kaip ale sviestiniai sausainiai, ragaukite, brandinkite ir megaukites 4u.gif

tikrai? oi kaip nuraminote...aciu.o as jau norejau ismesti.taip sviestuku aptepiau,tik dariau be marcipanu mases idaro,bet kad jau jis toks turi buti kietas tai dar tada iskepsiu ir su idaru 4u.gif bet ta tokia pluta kietoka uzsidejo,ar ir jums taip nutiko?
Atsakyti
O jus jau dabar kepate meduoliukus? Nepasens iki Kaledu?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 12 03, 13:40)

tai jie ir turi būti kepami 2-3savaites prieš, aš jau prieš savaite kepiau, sudėjau į kartoninę dėžutę, uždengiau popierium ir padėjau aukštai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 12 03, 11:40)

tai zinoma biggrin.gif nepasens, naturalus medus yra naturalus konservantas mirksiukas.gif 3-4 menesius meduoliai jei supakuoti puikiai issilaiko. jei issikepsite keleta dienu pries kaledas - nepajusite to tikrojo skonio schmoll.gif jie turi pastovet, susibrandint
Atsakyti
bandykit is cipciuko.
Papildyta:
mano briedziai su rogem, viena nare prase kad pasirodyciau sioje temoje, tikiuos ji ateis cia  biggrin.gif

user posted image

ir arkliukai su rogem bei vezimukais, arklio metai vistik  4u.gif user posted image

user posted image

labukas sakykite ,o kaip jus tuos arkliukus pastatot kad stovetu kepate du kaip juos sujungiate,aciu
Atsakyti