Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(saintlina @ 2013 11 28, 11:43)

Bet meduolius aš visad dekoruoju tik baltai... man taip gražiau.

drinks_cheers.gif man irgi graziausia. nebent praso manes spalvotai,tuomet taip smile.gif

dazu zinokit yra pirkti netgi Maximoje,Norfoje,Rimi - Dr.Otker firmos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 11 28, 11:55)
dazu zinokit yra pirkti netgi Maximoje,Norfoje,Rimi - Dr.Otker firmos  4u.gif  4u.gif

bet jie skysti. Aš tai jų neturiu kur panaudoti, man jie visai netinka. Jei mažai pilt - spalva labai blanki, jei daugiau - pernelyg atskiedžia ar glaistą, ar beze.
Atsakyti
Supratau,na o naturaliai jus kokias spalvas isgaunat ?na raudona vienais metais bandziau su burokeliu sultim,na blankoka gavosi.O kitokiu spalvu jus isgaunat? na daugiau niekaip neismastau blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 28, 12:22-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 28, 12:22)
Supratau,na o naturaliai jus kokias spalvas isgaunat ?na raudona vienais metais bandziau su burokeliu sultim,na blankoka gavosi.O kitokiu spalvu jus isgaunat? na daugiau niekaip neismastau blush2.gif

aviečių, mėlynių, juodųjų serbentų sultim galima dažyt. Žalią spalvą suteiktų špinatų sultys. Geltoną - šafranas (tik va nežinau, ar šafranas skonio nepriduotų).
Tačiau vargu ar su kokia natūralia priemone išgausit ryškią spalvą, jos bus švelnios. Na, galbūt šafranas ryškiai nudažytų, bet, kaip minėjau, nežinau, kaip su skoniu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 lapkričio 2013 - 12:47
QUOTE(saintlina @ 2013 11 28, 12:01)
bet jie skysti. Aš tai jų neturiu kur panaudoti, man jie visai netinka. Jei mažai pilt - spalva labai blanki, jei daugiau - pernelyg atskiedžia ar glaistą, ar beze.

tai taip, atskiedzia glaista dazai,tuomet dar dadedu cukraus pudros ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 11 28, 10:24)
skonio labai neitakoja,kvapas gal kazkiek buna kitoks su naturaliu medum smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e-glory @ 2013 11 28, 12:23)
Aš iš savo kuklios patirties blush2.gif  galiu pasakyti, kad neisminkyta tešla. Skaičiau viename rusų tinklapyje, kad tešla turi buti minkoma 20-25 min, o po šaldymo dar kartelį perminkoma. O kodėl susitraukė - gal per mažai kepimo miltelių ar sodos dėjot g.gif  man jie visada išsipučia, kartais net per daug. Bet tai tik mano nuomonė 4u.gif

Ar tikrai tiek ilgai reikia minkyti tesla? As tikrai tiek ilgai neminkiau, tai gal del to.

QUOTE(lape snape* @ 2013 11 28, 12:24)
greiciausiai per mazai sodos, arba per daug. vienas is dvieju, viduriuka reikia labai atsitaikyt bekepant. nes viena syk tai kiausiniai buna didesni,tj sodos reik maziau,arba atvirksciai. dar jei perkat gatavus meduoliu prieskonius,tai buna tokiu kurie iskart su kepimo milteliais jau pagaminti, tai tada irgi reikia sodos pamazint.

Kepiau pagal sita Beatos recepta. Skonis tikrai puikus, dariau tiksliai kaip parasyta, bet , sakau, jie neissipute, o susitrauke. doh.gif doh.gif Reikes praktikuotis.

O beveik visas teslas reikia saldytuve palaikyti. Koks to tikslas, jei po to vistiek reikia tesla perminkyti? Ar nereikia?Ar tiesiog atgnybiate ir kociojate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2013 11 28, 20:30)
Kepiau pagal sita Beatos recepta. Skonis tikrai puikus, dariau tiksliai kaip parasyta, bet , sakau, jie neissipute, o susitrauke.  doh.gif  doh.gif

šitie išsipūtę ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2013 11 27, 09:36)
o su juo gerai pasidaro glajus?

Man tai labai gerai viskas gaunasi. Skirtumo tarp glajaus is kiausinio baltymo ir is milteliu nespastebejau.
Atsakyti
o man meduolių (ir ne tik) dekoravimui labia patiko naudot Dr.Otker šokoladą, kurį reikia prieš naudojimą karšto vandens vonelėj palaikyt, kad suskytėtų. Tada tik prakerpi pakelio kamputį ir dekoruoji. Ir skonis gerulis thumbup.gif
Atsakyti
Kepejeles, ar laikysis ant meduoliuku glajaus papuosimai, jeigu ji plaksiu mikseriu, o ne mediniu saukstu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 29, 01:37)
Kepejeles, ar laikysis ant meduoliuku glajaus papuosimai, jeigu ji plaksiu mikseriu, o ne mediniu saukstu?  blush2.gif

aš visad mikseriu plaku. Laikosi smile.gif
Atsakyti