QUOTE(e-glory @ 2013 11 28, 12:23)
Aš iš savo kuklios patirties
galiu pasakyti, kad neisminkyta tešla. Skaičiau viename rusų tinklapyje, kad tešla turi buti minkoma 20-25 min, o po šaldymo dar kartelį perminkoma. O kodėl susitraukė - gal per mažai kepimo miltelių ar sodos dėjot
man jie visada išsipučia, kartais net per daug. Bet tai tik mano nuomonė
Ar tikrai tiek ilgai reikia minkyti tesla? As tikrai tiek ilgai neminkiau, tai gal del to.
QUOTE(lape snape* @ 2013 11 28, 12:24)
greiciausiai per mazai sodos, arba per daug. vienas is dvieju, viduriuka reikia labai atsitaikyt bekepant. nes viena syk tai kiausiniai buna didesni,tj sodos reik maziau,arba atvirksciai. dar jei perkat gatavus meduoliu prieskonius,tai buna tokiu kurie iskart su kepimo milteliais jau pagaminti, tai tada irgi reikia sodos pamazint.
Kepiau pagal
sita Beatos recepta. Skonis tikrai puikus, dariau tiksliai kaip parasyta, bet , sakau, jie neissipute, o susitrauke.
Reikes praktikuotis.
O beveik visas teslas reikia saldytuve palaikyti. Koks to tikslas, jei po to vistiek reikia tesla perminkyti? Ar nereikia?Ar tiesiog atgnybiate ir kociojate?