Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Lenusikas @ 2013 11 27, 13:38)
Praeita savaitgali kepiau
Šveicariškaskalėdini riešutų pyraga 4u.gif . Norejau isbandit pries kaledu. Na zinokit super thumbup.gif , labai labai skanus. Taikad tikrai kepsiu dar karta ant svenciu. kepiau pagal sita recepta

Niam niam kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 11 27, 12:38)

Šveicariškas kalėdinis riešutų pyragas 4u.gif


Neatsispyriau ir aš pagyroms šiam pyragui doh.gif rezultatas
user posted image

tiesa, dar neragavau, Tikiuosi sulaukti bent penktadienio lotuliukas.gif bet turiu du mažus riešutinius keksiukus, tai jie bus sunaikinti dar šiandien! Tik tegul dar truputį pabręsta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2013 11 27, 15:55)
Neatsispyriau ir aš pagyroms šiam pyragui  doh.gif  rezultatas
]

hm kokis skanumynas atrodo thumbup.gif thumbup.gif Nu reikia butinai siemet isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 27, 14:35)
Ir  as jau pradejau marafona....
user posted image


Puikiai atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulia_Fai: 27 lapkričio 2013 - 19:44
Klausimas turicioms patirties meduoliu kepime: kepiau pagal recepta "Imbieriniai beatos meduoliai".
Skonis geras, taciau isvaizda manes netenkina... sad.gif Iskociojus gavosi grazus, lygus, taciau, kai iskepe, labai susitrauke, o pavirsius tapo stipriai gruobletas. Va tas manes ir netenkina.Kodel taip nutiko? Ziurint i jusiskius meduolius, jie tokie lygus, dailus atrodo, o cia susitrauke, nelygus.

Ka darau ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 21, 21:19)
Prasom prasom mergaites.... jeigu kas neaisku klauskyte ,kad tik patiktu.Pabandykite gal is puses normos iskepti..nes sakau, man patinka)Bandziau ir pagal Cipciuka ir Vaidosee  receptus..bet visada  griztu pas Loravo) Paziurekite  jos tortus smile.gif
Ten kur raso sirupa det, as dedu naturalu medu .

Kad jau leidot, tai ir klausiu ax.gif biggrin.gif
Kokį medų geriau dėti - dirbtinį ar natūralų ? Ar tai įtakoja skonį ? Ir dėl cukraus, ar galima visą nurodomą normą, t.y. 1+3/4 stiklinės, dėti visą rudąjį cukrų ?
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2013 11 27, 20:53)
Kad jau leidot, tai ir klausiu  ax.gif  biggrin.gif
Kokį medų geriau dėti - dirbtinį ar natūralų ? Ar tai įtakoja skonį ? Ir dėl cukraus, ar galima visą nurodomą normą, t.y. 1+3/4 stiklinės, dėti visą rudąjį cukrų ?

As dedu naturalu, su dirbtiniu nebandziau, kad galima tai tikrai galima( nes recepte kukuruzu sirupas)
Labai gerai deti rudaji cukru, as taip ir darau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 27, 22:05)
As dedu naturalu, su dirbtiniu nebandziau, kad galima tai tikrai galima( nes recepte kukuruzu sirupas)
Labai gerai deti rudaji cukru, as taip ir darau) smile.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2013 11 27, 21:50)
Klausimas turicioms patirties meduoliu kepime: kepiau pagal recepta "Imbieriniai beatos meduoliai".
Skonis geras, taciau isvaizda manes netenkina... sad.gif  Iskociojus gavosi grazus, lygus, taciau, kai iskepe, labai susitrauke, o pavirsius tapo stipriai gruobletas. Va tas manes ir netenkina.Kodel taip nutiko? Ziurint i jusiskius meduolius, jie tokie lygus, dailus atrodo, o cia susitrauke, nelygus.

Ka darau ne taip? g.gif

Aš iš savo kuklios patirties blush2.gif galiu pasakyti, kad neisminkyta tešla. Skaičiau viename rusų tinklapyje, kad tešla turi buti minkoma 20-25 min, o po šaldymo dar kartelį perminkoma. O kodėl susitraukė - gal per mažai kepimo miltelių ar sodos dėjot g.gif man jie visada išsipučia, kartais net per daug. Bet tai tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 27, 14:47)
Cia apie miltelinius baltymus kalbat ar tuos tradicinius zalius? g.gif



tradicinius smile.gif
QUOTE(silke:) @ 2013 11 27, 20:50)
Klausimas turicioms patirties meduoliu kepime: kepiau pagal recepta "Imbieriniai beatos meduoliai".
Skonis geras, taciau isvaizda manes netenkina... sad.gif  Iskociojus gavosi grazus, lygus, taciau, kai iskepe, labai susitrauke, o pavirsius tapo stipriai gruobletas. Va tas manes ir netenkina.Kodel taip nutiko? Ziurint i jusiskius meduolius, jie tokie lygus, dailus atrodo, o cia susitrauke, nelygus.

Ka darau ne taip? g.gif


greiciausiai per mazai sodos, arba per daug. vienas is dvieju, viduriuka reikia labai atsitaikyt bekepant. nes viena syk tai kiausiniai buna didesni,tj sodos reik maziau,arba atvirksciai. dar jei perkat gatavus meduoliu prieskonius,tai buna tokiu kurie iskart su kepimo milteliais jau pagaminti, tai tada irgi reikia sodos pamazint.
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2013 11 27, 20:53)
Kad jau leidot, tai ir klausiu  ax.gif  biggrin.gif
Kokį medų geriau dėti - dirbtinį ar natūralų ? Ar tai įtakoja skonį ? Ir dėl cukraus, ar galima visą nurodomą normą, t.y. 1+3/4 stiklinės, dėti visą rudąjį cukrų ?

skonio labai neitakoja,kvapas gal kazkiek buna kitoks su naturaliu medum smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sveikinu startavusias su kalediniais kepiniais! Jau 2-a sav.skaitau jusu pastus seile varvindama.Nuo kitos sav.ir as startuosiu su meduoliais.Norejau paklausti,del glaju.Baltas,raudonas,-viskas aisku..Bet kaip zalia spalva isgaut? As vis is naturaliu ingredientu darau..Vat kaip ten su tais vadinamais maistiniais dazais?ar jauciasi chemija ar ne?Ir kur perkami jie?Ir ar sudetinga juos paruosti? ACIU !
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 28, 11:27-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 28, 11:27)
Vat kaip ten su tais vadinamais maistiniais dazais?ar jauciasi chemija ar ne?Ir kur perkami jie?Ir ar sudetinga juos paruosti? ACIU !


bent man tai nesijaučia, tik nereik padaugint tų dažų.
Prekiauja tokiais dažais internetinės parduotuvės (tasty fun, cake-deko, sal2). Geriausia tinka geliniai. O ruošt ten nėr ką - įmaišai mažą lašiuką į glajų ir išmaišai.

Bet meduolius aš visad dekoruoju tik baltai... man taip gražiau.
Atsakyti