QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 27, 14:47)
Cia apie miltelinius baltymus kalbat ar tuos tradicinius zalius?
tradicinius
QUOTE(silke:) @ 2013 11 27, 20:50)
Klausimas turicioms patirties meduoliu kepime: kepiau pagal recepta "Imbieriniai beatos meduoliai".
Skonis geras, taciau isvaizda manes netenkina...
Iskociojus gavosi grazus, lygus, taciau, kai iskepe, labai susitrauke, o pavirsius tapo stipriai gruobletas. Va tas manes ir netenkina.Kodel taip nutiko? Ziurint i jusiskius meduolius, jie tokie lygus, dailus atrodo, o cia susitrauke, nelygus.
Ka darau ne taip?
greiciausiai per mazai sodos, arba per daug. vienas is dvieju, viduriuka reikia labai atsitaikyt bekepant. nes viena syk tai kiausiniai buna didesni,tj sodos reik maziau,arba atvirksciai. dar jei perkat gatavus meduoliu prieskonius,tai buna tokiu kurie iskart su kepimo milteliais jau pagaminti, tai tada irgi reikia sodos pamazint.
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2013 11 27, 20:53)
Kad jau leidot, tai ir klausiu
Kokį medų geriau dėti - dirbtinį ar natūralų ? Ar tai įtakoja skonį ? Ir dėl cukraus, ar galima visą nurodomą normą, t.y. 1+3/4 stiklinės, dėti visą rudąjį cukrų ?
skonio labai neitakoja,kvapas gal kazkiek buna kitoks su naturaliu medum