QUOTE(Vidam @ 2013 11 19, 18:30)
Sutinku su jumis snobe, bet tos netvarkos yra labai daug. Ir daug kas nuo mūsų nepriklauso, o kiekvienam žingsnyje kovoti- tai tiek tos naudos, kaip kovoti su vėjo malūnais. Ypač sunku provincijose, o ne kiekvienas galime vežioti į Vilnių ar Kauną ir daryti brangius tyrimus. Jums gal sunku suprasti, kadangi kaip supratau finansiškai neturit sunkumų. Tik nepradėkit iš naujo aiškint, kad neturint pinigų, neauginkit, esat neatsakingos ir t.t supraskit, kad ir mes neturtingieji labai mylim savo gyvūnėlius...
Pasiklausius, kaip gydytojai elgiasi su žmonėmis ir su vaikais, tai ko norėti iš veterinarų. Pinigai valdo visur...
Yra kaip yra...mes čia susirinkusios auginam daug metų, dalinamės asmenine patirtimi, padedame viena kitai.
Pasiklausius, kaip gydytojai elgiasi su žmonėmis ir su vaikais, tai ko norėti iš veterinarų. Pinigai valdo visur...
Yra kaip yra...mes čia susirinkusios auginam daug metų, dalinamės asmenine patirtimi, padedame viena kitai.
Ne piniguose čia esmė, Vidam. Esmė yra požiūryje. Mes ar taip, ar kitaip permokame ir (arba) mokame net nesuprasdami už ką. Štai, paleido namo katytę ir jos savininkę, ir daryk, ką nori, ieškok pagalbos forume. Ar šitaip elgiasi veterinaras? Nesvarbu, kiek vienas ar kitas žmogus uždirba ir nesvarbu, kokiame mieste jis gyvena. Provincija bus "prastesnė" tol, kol mes patys ją tokia laikysime. Ir kol galvosime, kad "yra taip, kaip yra", tol juk niekas ir nepasikeis. Veterinarams kam keistis? Jiems gerai tokia status quo, o ir mūsų, savininkų, požiūris, deja, dažnai visai nesveikintinas - daugelis pasirenka eutanaziją, nes "neapsimoka", geriau kitą "žaisliuką" pasiimti, kiti eina pas vetus, nesupranta nei ką tie vetai daro, nei kokius vaistus skiria Aklai tiki, ką sako, perka viską, ką "kiša".
Jau minėjau, kad jeigu mano geriausiam pasaulyje draugui (taip vadinu vieną iš savo katinų ) būtų skirti vaistai, kuriuos mano atveju rekomenduotų 99 proc. Lietuvos veterinarų, aš dabar būčiau labai nelaiminga.
Esu kantri, šiuo metu laukiu vieno veterinaro atsakymo dėl tyrimų. Žinote, kiek laukiu jau? Dešimt dienų. Kodėl? Nes pamiršo? Nes neįdomu? O pinigėlių paimti nepamiršo. Toliau patys nežino, ką su tais tyrimais daryti ir mato, kad man bet ko nepasakys, nes žinau už juos daugiau (taip, drąsiai tai sakau).
Ir ką aš darysiu? Kitas mano vietoje pasakytų: "ai, yra kaip yra". O aš raštu kreipsiuosi į veterinarijos gydyklą, kuri turi uždarosios akcinės bendrovės statusą, ir mes pamėginsime išsiaiškinti raštu, kas už ką atsako, už ką aš sumokėjau ir kodėl nesulaukiau konsultacijos. Ir jeigu taip elgtųsi visi, o ne aklai eitų pas "kaimo jurgius", tai tų "kaimo jurgių" nebeliktų.
Galėtume iš kokių amerikiečių pasimokyti. Pateikė grupės ieškinį "Royal Canin". Ieškinio suma - 50 milijonų Amerikos pinigų Šaunuoliai
Čia ir į temą, ir ne visai. Baigiu šitą diskusiją, tikiuosi kas nors susimąstys.