Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas

QUOTE(kristal @ 2006 10 10, 17:59)
Baseinelis yra darzelyje „Vandenis“ (P. Žadeikos g. 14A, Vilnius) Fabijoniskese.
Tel. 248 3636

4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
O gal kas žino ar Šiauliuose tokių yra?
Atsakyti
QUOTE(neringusa @ 2007 01 11, 00:16)
O gal kas žino ar Šiauliuose tokių yra?

mes taip pat norime lankyti baseina siauliuose, bet niekur neorganizuoja uzsiemimu su vaikiukais, o i bendra baseina su suaugusiais kazi ar galima g.gif
Atsakyti
Mes pradejome lankyti basina budami 7,5 men ir kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes jau pradedam mazinti temperatura kai maudom, nes kazkur rase, kad basein buna apie 30. Po kokiu 2 menesiuku bandysim Kaune i "Mazyli" nueiti. Gal kuri lankotes? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos, mamos! Ruosiames nueiti isbandyti Vilniaus "Delfinuka", buvau ikisus nosi, tiesa pasakius, aplinka nelikau suzaveta. Girdejau, kad vanduo nera chloruotas ir keiciamas kiekviena diena.
Atsiliepkit ten lankiusios ir lankancios. Labai idomu zinot, kaip ten is tikruju.
Atsakyti
mes taip pat planuojm Kaune lankyti baseiną Lopšelio gatvėj. Orai šyla, epidemija traukiasi tai, manau, pats laikas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Na mes taip pat dar tik planuojame lankyti baseiną Kaune "Mazylio" namuose.
Siandien kaip tik jau ir užsirašiau balandzio mėmesiui. Kai paskambinau ir pasakiau, kad mano dukrytei jau 5 men ir mes noretume pradėti lankyti baseina, tai man sako, kad ji jau labai didele, tokius mažylius jau pradeda vesti nuo 3 sav. Atseit ji nesiduos taip plukdaoma, bet nieko priprasim, išmoksim smile.gif
Maunau viskas bus thumbup.gif
Dar man ten patiko, kad per užsiėmimus būsim tik dvi mamos, nes baseinas mažiukas ir mūsų pasiplaukiojimas truks 30 min.
Gal Fashion ir tu noretum greičiau prisijungti prie mūsų, mūsų kleckučiai panašaus amžiaus ir panašaus patyrimo tai būtų labai smagu?
Atsakyti
ir as noreciau pasipliuskenti su kleckiuku. maciau siaulietes klause ar yra musu mieste? ar ka suzinojot? zinau vienam darzelyje yra, bet ten vietiniams darzelinukams tik kaip suprantu...
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2007 03 12, 09:28)
mes taip pat planuojm Kaune lankyti baseiną Lopšelio gatvėj. Orai šyla, epidemija traukiasi tai, manau, pats laikas  thumbup.gif

o niekas Kaune Lopšelio gatvėj nelanko? g.gif
Atsakyti
o mes vakar apsilankem "delfinuke" smile.gif disciplina tenais smile.gif smile.gif smile.gif aplinka nelikau suzaveta, nepasirode mum ten svaru ir sterilu, nzn kaip atrodo baseiniukas antakalnyje, gal reikia nukeliauti palyginimui. nors ponia direktore is karto paeme is musu 40lt, o telefonu zadejo, kad vienas kartas - 5lt sad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
savo maziuka norime vesti i baseina, taciau iskilo tokia problemele,kad nezinom ar toks isvis yra Klaipedoje.Gal kas zinot ar musu mieste yra tokia galimybe?
Atsakyti